• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kizlar aventin yenidoğan icin olan plastik biberonunu aldim bazen sutumu sagip veririm diye ama kac seferdir veriyorum bebegim cekemiyor baya da ugrastim cekemedi. Sizinkiler nasil cekebiliyor ben kendi agzimla denedim zor geliyor sonucta anne memesine yakin ama bebegimin de artik cenesi guclenmistir neden cekemiyor olabilirki?

Canım bizimde 6. Gün düştü ama yaptırdık banyo hala da kurumadı göbegi atletine degiyor Sarı sarı bişeyler ama kontrole gittigimizde doktor güzel bi sııkıntı yok dedi benimki çok gazlı o kadar ıkınıyor ki fıtık olacak diye korkuyorum
Benimki de hep ayaklarını karnına çekip huzursuzlanıyo ıkınıyo galiba belki o yüzden kanıyodur😔 sorucam yarın canım doktora

Dur kız sende görümcem gibiii aaaaa ne akmış çok sütün var baksana deme😂😂😂
Sağsam 90anca çıkıyor ama durmuyor ucuna tıpaç takmam gerek akıyor boş yere😂😂
Bizi bu boş akan sütler yakıyor 🤣🤣 maşallah sütün var baksana 🤣🤣🤣
Ya tam uyudu yemeği ocağa koyayım dedim yarım saat sürdü uyku kahvaltı + yemek yetişmedi tabii 🙄 inşallah bu haftalik olan bir şeydir 🥺
Evet evet bence de elindeyken öğreniyor çocuk sonuçta 😅
Annem vardı akşama kadar bi güzel uyudu görmen lazım. Annem birazdan gidecek ve uyandı. Daha da uyumaz. Bu bebeler niye böyle ya hayır yani amacı bezdirmekse bezdim pes ettim üçüncüyü düşünmüyorum daha fazla eziyet etmesin bana 🤣🤣

Ya kızlar benim bebiş 5-10dk emiyor sonra emmek istemiyor yarım saat uyuyor sadece. Odaya geldik burada öğle uykusuna yatınca 2-3 saat uyurduk. Yine sadece yarım saat uyudu. Uyanınca ağladı çok açıktı diye düşündüm 10dk sürmedi bile emmesi sonra uyuyakaldı. Ağzını da asla açmadı. Şimdi göğsümde mışıl mışıl uyuyor bıraksam uyanacak. Doymama gibi bir durum olabilir mi? Doymuyorsa neden memeyi vermek istediğimde agzi sımsıkı kapalı bu çocuk ne istiyor anlamadım ya 🥺 I ImaginaryLife medusaa medusaa gulumsebebek gulumsebebek cesursavasci cesursavasci ve fikri olabilecek diğer anneler 🌸
Canım dili nasıl dilinde pamukçuk felan yok demi? Benimki de öyleydi meğerse dili yaraymış. Gazını da alıyorsun demi her emzirme sonrası

Bizi bu boş akan sütler yakıyor 🤣🤣 maşallah sütün var baksana 🤣🤣🤣

Annem vardı akşama kadar bi güzel uyudu görmen lazım. Annem birazdan gidecek ve uyandı. Daha da uyumaz. Bu bebeler niye böyle ya hayır yani amacı bezdirmekse bezdim pes ettim üçüncüyü düşünmüyorum daha fazla eziyet etmesin bana 🤣🤣
Benim dün kvler gitti. Diyordum ki düzenimiz belli zaten öğlen uyur işlerimi yaparim. Çocuk gelen gidiyor annemi bırakirsam o da gidef psikolojisine girdi sanırım yapisik şekilde uyuyor😅

Canım dili nasıl dilinde pamukçuk felan yok demi? Benimki de öyleydi meğerse dili yaraymış. Gazını da alıyorsun demi her emzirme sonrası
Dilinde beyazlık görmedim canım normal gibiydi. Evet evet gazını alıyorum. Alttan üstten çıkıyor gaz. Yatağına koyamiyorum uyanıyor direkt🥺

Ayyyy korkunç kız vallahi yazık kadına kıyamam ya:KK43:
Çok sevindim ama bakıcı işinin tamam olmasına: bir referansı var mı canım ben çok korkardım sen de %100 güvenme bence bir kamera felan da taktır ne olur ne olmaz bu bebekleri doğurup büyüyene kadar gözümüz çıkıyor, düzgün birinin bakması çok önemli. Umarım hayırlı düzgün temiz bir kadındır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Referansı yok canım daha doğrusu kreşlerden var ev içi yardımcı olarak yok sürekli kreşlerde çalıştığı için. Ay yok tamamen güvenemem zaten çocuklarla evde bırakıp gitmem de yanımda olacak işte yardımcı olarak. Kızımı parka filan çıkarcak bir o kısım kafamı kurcalıyor. Acaba birine takip ettirsem mi bi kaç kez. Parkta yolda filan nasıl davranıyor kızıma. Ay çok mu paranoyak olmuş olurum
Ya benim de öyle sütüm aman aman değil. Bebişi emzirdim 1 saat sonra falan sagayim dedim ikisinden 90cc çıktı. Ee emzirirken ağzından taşıyor. Doyduğunda ağzını açmıyor ben anlamadım. Pompanın cekemedigi süt mu var yoksa benim bebiş az sütle mi doyuyor. Sen mama veriyor musun canım
hiç bi pompa bebek gibi çekemez canım sütü. İllaki içerde kalıyor pompa çekemiyor bi süre sonra. Ama bebek o sütü de çekiyor emerken

Referansı yok canım daha doğrusu kreşlerden var ev içi yardımcı olarak yok sürekli kreşlerde çalıştığı için. Ay yok tamamen güvenemem zaten çocuklarla evde bırakıp gitmem de yanımda olacak işte yardımcı olarak. Kızımı parka filan çıkarcak bir o kısım kafamı kurcalıyor. Acaba birine takip ettirsem mi bi kaç kez. Parkta yolda filan nasıl davranıyor kızıma. Ay çok mu paranoyak olmuş olurum

hiç bi pompa bebek gibi çekemez canım sütü. İllaki içerde kalıyor pompa çekemiyor bi süre sonra. Ama bebek o sütü de çekiyor emerken
Yani doyuyordur dimi, 2 gündür buna kafayı taktım🥺

Merhaba ben temmuz annelerinden geliyorum belki burda bu durumu yaşayan vardır diye yazmak istedim.10 gün önce gittiğimde bebekte herşey normaldi gelişimi kan tahlili,tansiyon,idrar tahlili v.b cuma günü gittiğimde arada 10 gün var bebek sadece 4 gün gelirmiş yani 30+5 olmam gerekiyorken 29+6 olmuşum doktor 10 gün sonra gel dedi.Bebekte gelişim geriliği olabilir dedi.O günden beri çok sıkıntıdayım bu durumu yaşayan yada duyan varmı?

Merhaba ben temmuz annelerinden geliyorum belki burda bu durumu yaşayan vardır diye yazmak istedim.10 gün önce gittiğimde bebekte herşey normaldi gelişimi kan tahlili,tansiyon,idrar tahlili v.b cuma günü gittiğimde arada 10 gün var bebek sadece 4 gün gelirmiş yani 30+5 olmam gerekiyorken 29+6 olmuşum doktor 10 gün sonra gel dedi.Bebekte gelişim geriliği olabilir dedi.O günden beri çok sıkıntıdayım bu durumu yaşayan yada duyan varmı?
3 hafta ileri ya da geri olması problem diye biliyorum. Yani ultrasonda değerler tutmayabiliyor. Benim bebeğimin boyu da hep haftasından kısa cikiyordu ama doğdugunda ortalama boyda doğdu

3 hafta ileri ya da geri olması problem diye biliyorum. Yani ultrasonda değerler tutmayabiliyor. Benim bebeğimin boyu da hep haftasından kısa cikiyordu ama doğdugunda ortalama boyda doğdu
Bu fark 10 gün olunca aynı doktor ve aynı cihazda 6 gün fark çıkınça gelişim geriliği gözlenebilir dedi🥲

Ya kızlar benim bebiş 5-10dk emiyor sonra emmek istemiyor yarım saat uyuyor sadece. Odaya geldik burada öğle uykusuna yatınca 2-3 saat uyurduk. Yine sadece yarım saat uyudu. Uyanınca ağladı çok açıktı diye düşündüm 10dk sürmedi bile emmesi sonra uyuyakaldı. Ağzını da asla açmadı. Şimdi göğsümde mışıl mışıl uyuyor bıraksam uyanacak. Doymama gibi bir durum olabilir mi? Doymuyorsa neden memeyi vermek istediğimde agzi sımsıkı kapalı bu çocuk ne istiyor anlamadım ya 🥺 I ImaginaryLife medusaa medusaa gulumsebebek gulumsebebek cesursavasci cesursavasci ve fikri olabilecek diğer anneler 🌸
Valla canım benimki dün doymuyomuş onu anladım bugün mama vermedim ama dün verince ciddi uyudu kaldı çocuk yani. Ondan önce ne alemdürüst uyudu ne durdu. Kucakta iyi onda da habire aranıyor yatırınca uyanıyor sürekli bi ağlama arada çığlık atma filan. Benimkide ağzını kapatıyordu anlık dalıyordu galiba. Üstelik luk luk yutkunma sesini duyuyodum ama yetmiyormuş. Bugün nasıl yetiyoda uyuyor orası da tartışılır ayrı bi konu 😏 bu arada bi kaç zamandır o kompostoyu içmiyorum kaka cıvıklaştı iki üç gündür. Komposto sütü koyulaştırıyor. Birazdan bidaha hazırlıcam

Bilmiyorum ki canım ya benimki hep öyle işte 10 dk aktif emiyor gerisinde memede uyuyor çekip yatırınca da uyanıyor ben de çözemedim. Gerçi seninki yarım saat uyuyormuş. Belki az emdiği için acıkıp uyanıyordur. Uykusu olduğu için de göğsünde az emiyordur

Canim inan durum birebir ayni bende de.cok uyaran var cabuk yoruluyor sanirim.ben mecbur sagip ardindan sagdigimi veriyorum.meme cekmezse.ki iciyor uzerine bi 60 lik emdikten sonra.uyandirmayi dene yada uzerine takviye ver canim.muhtemelen doymadi.

Gaz damlası, probiyotik falan kullanmıyor muydun canım.
Git bakalım ne diyecek doktor merak ettim bebeğin uykuya dalamaması hepimizin ortak problemi çünkü😢
Canım kullanmıyordum şimdiye kadar hıc sorun yaşamamıştık doktır karnına bastırdı bizim kız bagırdı gaz dedi yediklerine dıkkat et dedi nette yazmayan cogu seyı soyledi hele kızartma salça ve domatesı hiç duymamıştım kahveyede ara ver dedi damla verdı ve en onemlisi emdıkten sonra gazını cıkarsada cıkarmasada 10 15 dakıka tıpısla dedı gosterdi baya sert şekilde vuruyor burnunu temızledı cok bısey yok dedı 1 saat hava verdırdı bıraz hışırtı duyuyorum genizde dedi

Back
X