• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şimdi nasıl oldu canım

Benimki çekiyor canım eğer memenden emiyorsa hiç verme bence biberon :KK43:

10 gün sonra gittiğimde benim de bebeğim 1.5 hafta geri çıkmıştı; doktor arada 10 gün olduğu için ultrasonda yanılma olabilir dedi hiç gerilikten bahsetmedi senin de arada 10 gün var neden gerilik dedi ki ultrasonda yanılma payı
Düne oranla bugün daha iyi ya da ben mi alıştım bilmiyorum😅 kakasını yaptı rahatladı gibi inşallah uyur

Yok kız ne paranoyaklığı bence gayet iyi düşünmüşsün ben olsam ben de denerdim takip ettirirdim kesinlikle
Teyzem bu iş için biçilmiş kaftan onunla halletcem bu işi 🤣 çocuğuma ben yokken nasıl davranıyor görmem lazım. Çocuk ta derdini anlatamıyor ki konuşsa söyler ama böyle olunca aklım kalır

o Eki Görüntüle 3434384 o kadar ana kucağı salona ayrı beşik yatak odasına ayrı beşik babynestler ayrı bir taşınan park yatak aldık. Sadece ayakta uyuyor benimki ayrı vizyonsuz bu çocuk az bir anana çek demi bir vizyonun olsun😃😃😃
Biz size demedik mi çok şey almayın ihtiyacı olan sizsiniz masraf yapmayın doğunca da ihtiyaca göre alırsınız diye 🤣🤣 bak ben bi beşikle işi götürüyom yattı yattı yatmadı puset time 🤣🤣

Süt verimi az olduğu için kesime sevk edilen boz ırk inek gibi hissediyorum kendimi.
Hislerimi senden daha iyi anlatamazdım 🤣🤣
İkinirken yaptı valla yatağına kadar da çiş olmuş 😅 yatağınin kılıfını cikartabilirsem çıkartcam yapışık gibiyiz 😅 cikartamazsam oraya bir bez koycam artık mecbur
oh maşallah maşallah yapsın da nereye nasıl yapıyorsa yapsın 🤣🤣

Teyzem bu iş için biçilmiş kaftan onunla halletcem bu işi 🤣 çocuğuma ben yokken nasıl davranıyor görmem lazım. Çocuk ta derdini anlatamıyor ki konuşsa söyler ama böyle olunca aklım kalır
Ne güzel benim teyzem de dedikodumu yapsın öp başına koy teyzeni🤣

Göğüs ucu yarasına kalıcı kesin çözüm bulan yok mu🥲
Lansinoh denedin mi canım
Biz size demedik mi çok şey almayın ihtiyacı olan sizsiniz masraf yapmayın doğunca da ihtiyaca göre alırsınız diye 🤣🤣 bak ben bi beşikle işi götürüyom yattı yattı yatmadı puset time 🤣🤣
ay evet ya evde pusete mi koyuyorsun canım duruyor mu öyle? Ben de mi öyle yapsam 😃

Selam güzel anneler bende nasipse kasım da anne olacağım
Siz tecrübeli annelere bir sorum olacak elektrikli süt sağma makinesi almak istiyorum ama kararsız kaldım
Siz ne önerirsiniz😇😍✨
Benimki bundan kablosuz olduğu için rahat oluyo

Eklentiler

• IMG_5427.webp
    IMG_5427.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bu arada buraya yazmayı unuttum geçen cuma sünnetimizi olduk biz darısı yapacak olanların başına ☺️
Ayy çok merak ediyorum bende haftaya gidicem doktorla görüşmeye, süreç nasıl geçti.
İyileşti mi canı çok acıdı mı🙄😂
altını falan değiştirirken nasıl oluyor ben konudan çok uzağım çocuktan çok ben korkuyorum şuan😂😂

QUOTE="mldii123, post: 77422879, member: 1126510"]
[/QUOTE]
Aaa bunu hiç görmemiştim bir kaç marka arasnda kalmıştm diye fikir almak istedim:) teşekkürler çekim gücünden de memnunmusunuz

Aaa nasıl oldu iyileşme süreci kolay geçti mi? Çok geçmiş olsun🌸
Hayırlı olsun cnm 🙏 anlatsana nasıl oldu iyileşme süreci vs
Ayy çok merak ediyorum bende haftaya gidicem doktorla görüşmeye, süreç nasıl geçti.
İyileşti mi canı çok acıdı mı🙄😂
altını falan değiştirirken nasıl oluyor ben konudan çok uzağım çocuktan çok ben korkuyorum şuan😂😂
Sağolun kızlarımm. Valla konu evlat olunca çok zor oluyormuş 😅
Doğuma giderken de aynı asansörle gittik o zaman hiç tedirgin değildim ama sünnete giderken asansör beklerken eşime vazgeçsek mi acaba dedim 😂 insan tedirgin oluyor ister istemez. Bizimkinden 5 tüp kan aldılar orda bi feryat figan ağladı zaten enn zoru buydu bu arada.
Sonra emla krem sürdüler emla kremde uyuşturucu krem bu arada bebemi aldılar götürdüler böyle eksilmiş gibi hissediyorsunuz
1 saat sürer dediler ama yarım saat sonra geldi hiç ağlamıyordu.
ilk Çişini yapmasını bekledik. Yaptıktan sonra da gönderdiler.
Krem verdiler her bez değişiminde sürüyoruz pipisine..Bi de fitil verdiler huzursuz olursa verin dediler ama vermedik biz.
Herhangi bir sıkıntı yaşamadık şükürler olsun.
İlk gün pipisi ödemliydi bayaa tabii ama yavaş yavaş iniyor.
Bi de her gün banyosuna hacışakir sabunla su dolduruyoruz o şekilde suyun içinde 10 dakka banyo yaptırıyoruz.
Dediğim gibi psikolojik olarak kendimizi hazırlamak daha zor bebeğim hiç hissetmedi hissetse ağlardı diye düşünüyorum.
Darısı sizlerin başınaa ❤️

Sağolun kızlarımm. Valla konu evlat olunca çok zor oluyormuş 😅
Doğuma giderken de aynı asansörle gittik o zaman hiç tedirgin değildim ama sünnete giderken asansör beklerken eşime vazgeçsek mi acaba dedim 😂 insan tedirgin oluyor ister istemez. Bizimkinden 5 tüp kan aldılar orda bi feryat figan ağladı zaten enn zoru buydu bu arada.
Sonra emla krem sürdüler emla kremde uyuşturucu krem bu arada bebemi aldılar götürdüler böyle eksilmiş gibi hissediyorsunuz
1 saat sürer dediler ama yarım saat sonra geldi hiç ağlamıyordu.
ilk Çişini yapmasını bekledik. Yaptıktan sonra da gönderdiler.
Krem verdiler her bez değişiminde sürüyoruz pipisine..Bi de fitil verdiler huzursuz olursa verin dediler ama vermedik biz.
Herhangi bir sıkıntı yaşamadık şükürler olsun.
İlk gün pipisi ödemliydi bayaa tabii ama yavaş yavaş iniyor.
Bi de her gün banyosuna hacışakir sabunla su dolduruyoruz o şekilde suyun içinde 10 dakka banyo yaptırıyoruz.
Dediğim gibi psikolojik olarak kendimizi hazırlamak daha zor bebeğim hiç hissetmedi hissetse ağlardı diye düşünüyorum.
Darısı sizlerin başınaa ❤️
Aay ne güzel kolayca geçmiş 🙏🏻 ben çok korkuyorum bu süreçten, inşallah bizimki de kolay geçer 🙏🏻

QUOTE="mldii123, post: 77422879, member: 1126510"]
Aaa bunu hiç görmemiştim bir kaç marka arasnda kalmıştm diye fikir almak istedim:) teşekkürler çekim gücünden de memnunmusunuz
[/QUOTE]
Memnunum ben çekim için seviye ayarı var değişik modları var şarjlı bi 3-4 kere sağımda bitiyodur muhtemelen tam denemedim onu 2 sağım sonrası genelde sarja takıyorum hazırda dursun kullanırken diye sağım yaparken işimide yapabiliyorum iyi oluyo

Back
X