• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aaa bunu hiç görmemiştim bir kaç marka arasnda kalmıştm diye fikir almak istedim:) teşekkürler çekim gücünden de memnunmusunuz
Memnunum ben çekim için seviye ayarı var değişik modları var şarjlı bi 3-4 kere sağımda bitiyodur muhtemelen tam denemedim onu 2 sağım sonrası genelde sarja takıyorum hazırda dursun kullanırken diye sağım yaparken işimide yapabiliyorum iyi oluyo
[/QUOTE]
Tamam çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz için 🥰

Saçma düşünceleri aklından sil sen doktora güvendin canım nerden bilebilirdin ki?? Çocuk birde uyumuyordu seninki sanırım öyle hatırlıyorum sariligi olan çocuk uyur full zor uyandırırsin sakın ol gerekirse full mama ver sütünü de devam bol bol beslemeye çalış ama sütün ek olsun mamadan devam etmeye çalış 3 mama veriyorsan 1 süt ver kendini toparlasin ama tsh hakkında bilgim yok...
Acilen doktor değiştir nasıl sinirlendim anlatamam

Dur bir sakin ol saçmalama deli misin anneliğini mi sorguluyorsun bir de , olabilir burda hepimizin bebeklerinde oldu. Bizim de bebekler aç kaldı benim hala sütüm gelmiyor ağlaya ağlaya hazırlıyorum mama ağlayarak süt sağıyorum ennson pompayı fırlatcaktım sütüm gelmiyor diye . Yavaş yavaş çözeceğiz daha bir aylığız deneye deneye gerekirse doktorunu değiştir başka şeyler dene eğer gerekirse mama vereceksin yapacak bir şey yok yeter ki düşsün sarılığı. Lütfen böyle yüklenme kendine. Böyle yaptıkça sütün etkilenir bebek etkilenir onun ihtiyacı olan tek kişi sensin, beceremedim dersen bebek ne olacak düşünsene deme öyle şeyler

Canımmm sıkma canını hepimiz sarılık bir kez düşünce bir daha yükselmez diye biliyorduk demek yanılmışız, ama doktorun bunu bilmesi gerekiyordu tabi 🥲 tsh bizim de yüksek çıktı biliyorsun, ilkinde 8 çıktı ikincide 5 çıktı hala yüksek, doktor birinci ayda tekrar bakalım dedi. Kilosu için de mama ile destekle canım hem sarılığı düşer hem kendisini toparlar. Sen çok güzel bir annesin 🌸
Sağolun kızlar. Bugün gittiğim başka doktor zaten. O gerizekalı doktor doğumun olduğu gün odaya geldi kaydı onda diye 5 ve 7. Günlerde ona götürdüm. Bana 1 ay sonra gel artık demişti. Zaten 1.ayında yeni bulduğuma götürecektim. Ama sezdim bi şeylerin yanlış olduğunu. Bugün gittiğime sarılık bi daha yükselmez dediler dedim, güldü. Öyle bi şey yok yükselir dedi ve yükselmiş de. Çocuk emiyo emiyo bi türlü uyumuyo mamayı verince sakinleşiyo dedim. Aç olduğunu burdan anlayabilirsin dedi. Önce mama ver artık, çocuk onu alıp bi canlansın kendine gelsin üstüne meme ver dedi. Diğer doktor günde toplam 90 ml ver demişti. Bunun bi sınırı mı olur çocuk doymadıkça vereceksin ister 90 içer ister 120 içer sınırlama çocuğu dedi. Sizin de aklınızda bulunsun.
I ImaginaryLife canım tsh kendiliğinden mi düştü? Niye yükselirmiş nasıl düşermiş?

Sarılığı yükselmiş. 1 hafta önce 15.25 ondan 2 gün sonra 14.75 olan değer bugün 16 çıktı. Bir kez düştüyse bir daha yükselmez diyen doktorun allah bin belasını versin. Kilo da alamamış o günden beri. Doyuramamışım aç kalmış. Doğum kilosunu yakalayamadı. Tsh da 8 çıktı o da çok yüksek. Beceremedim anneliği.
Canim sakın boyle düşünme sen harika bir annesin 🌸 dr ne derse onu yapıyoruz. Çocuklarımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Olumsuz hiç bir şey düşünme bebislerimize her şey yansıyor unutma.dr'unu da değiştirmissin inşallah bundan sonrasında güzel haberler getireceksin 🙏🏻

Benim evim ilk 20 gün çok kalabalıktı yatılı misafirlerden . Alışıktı sese. 1 aydan sonra herkes gidince sese duyarlı oldu uyanıyor hemen puşt
Aynı canım aynı annemgılde gıren cıkan cok kalabalıktık eve geldik üst komsunun sesıne bıle kalkıyor hey Allahım

Hayır da insan olsa bunu dile getirmez yani nazar değer diye aman aman kimseye demeyeyim der adam nasıl kıskanmışsa bebeğin ağlayıp ağlamamasına bile takmış 😀
Ayy ayy zaten mevzu da oya eşim onların cocuklarından cok sıkayetcıydı nasıl cocuk der dururdu şu an hepsının gözü kızımda yaramaz olsun diye dua ediyor bıle olabilirler hatta dün bırı aradı arkadasının dedim salla cocuk çok yaramaz durmuyor Zeynep sürekli sallıyor de dedim onların nazarıyla uğraşamam valla

Canim sakın boyle düşünme sen harika bir annesin 🌸 dr ne derse onu yapıyoruz. Çocuklarımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Olumsuz hiç bir şey düşünme bebislerimize her şey yansıyor unutma.dr'unu da değiştirmissin inşallah bundan sonrasında güzel haberler getireceksin 🙏🏻
Teşekkür ederim canım inşallah ya inşallah onlar hep iyi olsun

Ne güzel düzen oluşturmuşsunuz 🌸 ben eşime de güvenemiyorum sanırım sürekli müdahale ediyorum onu öyle yapma bunu böyle yapma diye bir de uyur kalır diye korkuyorum. Ama böyle de kendim yıprandım. Eşim de yanımda bir şey yapmadan uykusuz kalmış oluyor. Mecburen güveneceğim 😢
Canım sonuçta şöyle içini rahatlat onunda çocuğu o 🥰 senin nasıl için gidiyorsa onunda o kadar içi gider güven ve rahat et.. emin ol o yalnızken o sorumluluk yüklenince eşine uyumaz

Sağolun kızlar. Bugün gittiğim başka doktor zaten. O gerizekalı doktor doğumun olduğu gün odaya geldi kaydı onda diye 5 ve 7. Günlerde ona götürdüm. Bana 1 ay sonra gel artık demişti. Zaten 1.ayında yeni bulduğuma götürecektim. Ama sezdim bi şeylerin yanlış olduğunu. Bugün gittiğime sarılık bi daha yükselmez dediler dedim, güldü. Öyle bi şey yok yükselir dedi ve yükselmiş de. Çocuk emiyo emiyo bi türlü uyumuyo mamayı verince sakinleşiyo dedim. Aç olduğunu burdan anlayabilirsin dedi. Önce mama ver artık, çocuk onu alıp bi canlansın kendine gelsin üstüne meme ver dedi. Diğer doktor günde toplam 90 ml ver demişti. Bunun bi sınırı mı olur çocuk doymadıkça vereceksin ister 90 içer ister 120 içer sınırlama çocuğu dedi. Sizin de aklınızda bulunsun.
I ImaginaryLife canım tsh kendiliğinden mi düştü? Niye yükselirmiş nasıl düşermiş?
Banada doktorum 3 saate bir emzir dedi baktım çocuk istiyor bazen 1 saate bir bazen 3 saate 2 saate bir uymuyorum demek ki çocuk aç diye.. iyi bari Allahtan çocuğunun derdini anladık ya inşallah kolay geçer bundan sonrası senin icin💜

Sarılığı yükselmiş. 1 hafta önce 15.25 ondan 2 gün sonra 14.75 olan değer bugün 16 çıktı. Bir kez düştüyse bir daha yükselmez diyen doktorun allah bin belasını versin. Kilo da alamamış o günden beri. Doyuramamışım aç kalmış. Doğum kilosunu yakalayamadı. Tsh da 8 çıktı o da çok yüksek. Beceremedim anneliği.
Kuzum benim bak gene soyleyecegim..gececek...ayni seyleri yasadim cok degil 3 hafta once..deneyimledim, hissettim.beceremedin diye birsey yok..ogreniyoruz.bu bir surec..bir hafta senin anneliginin derecesini olcmez.bak bende ayni sekilde ac birakmistim.dusun 2700 dogan bebegim 2900 du 1. Ay kontolumde.simdi sadece gecen bir haftada 350 gr aldirdim..ustune hala aliyor.ogrendik uyguluyoruz.ayrica mama dunyanin sonu degil.bende hem anne sutu hemde mama veriyirum.besinde aliyor kaloride🥰

Ne güzel benim teyzem de dedikodumu yapsın öp başına koy teyzeni🤣
Senin o dolduruşçu teyzen ölse yatacak yeri yok tövbe est. 🤣
Lansinoh denedin mi canım

ay evet ya evde pusete mi koyuyorsun canım duruyor mu öyle? Ben de mi öyle yapsam 😃
Pusette daha dikey durduğu içinmi nedir mide besinleri daha rahat siniyor filan galiba valla daha iyi uyuyor kız pusette. Reflü yatağı bile kesmiyor çocuğu 🤣
Sağolun kızlarımm. Valla konu evlat olunca çok zor oluyormuş 😅
Doğuma giderken de aynı asansörle gittik o zaman hiç tedirgin değildim ama sünnete giderken asansör beklerken eşime vazgeçsek mi acaba dedim 😂 insan tedirgin oluyor ister istemez. Bizimkinden 5 tüp kan aldılar orda bi feryat figan ağladı zaten enn zoru buydu bu arada.
Sonra emla krem sürdüler emla kremde uyuşturucu krem bu arada bebemi aldılar götürdüler böyle eksilmiş gibi hissediyorsunuz
1 saat sürer dediler ama yarım saat sonra geldi hiç ağlamıyordu.
ilk Çişini yapmasını bekledik. Yaptıktan sonra da gönderdiler.
Krem verdiler her bez değişiminde sürüyoruz pipisine..Bi de fitil verdiler huzursuz olursa verin dediler ama vermedik biz.
Herhangi bir sıkıntı yaşamadık şükürler olsun.
İlk gün pipisi ödemliydi bayaa tabii ama yavaş yavaş iniyor.
Bi de her gün banyosuna hacışakir sabunla su dolduruyoruz o şekilde suyun içinde 10 dakka banyo yaptırıyoruz.
Dediğim gibi psikolojik olarak kendimizi hazırlamak daha zor bebeğim hiç hissetmedi hissetse ağlardı diye düşünüyorum.
Darısı sizlerin başınaa ❤️
Ay bugün bizim doktor 5 aydan önce asla önermiyorum dedi. Hani genel olarak çoğu bebek bi sıkıntı yaşamıyor ama anestezi filan kaynaklı neler yaşayanı gördüm filan diyince biz 6 aylık olana kadar bekleme kararı aldık. Ama niyetim dönmeye başlamadan yaptırmaktı açıkçası. Herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim canım darısı başımıza 🤩🤩

Kizlar bizim bebek her sütten sonra kusuyor 🥹🥹
Kızlar benimkinin de kusması arttı. Hemen hemen her emmeden sonra az bişey kusuyor sızdırma süt kesiği tarzı. Ama iki kez fışkırır şekilde kustu bide süt mideye inmeden çıkardığı da oluyor yani direk süt şeklinde çıkıyor. Bunları aynen doktora anlattım reflüyü düşündürür dedi muayenede de hafif düzey reflü tesbit etti müdahale edilecek şekilde değil tabi

Kız golden valla pizza hamuru yoğurdum bebeği ana kucağı uyku modunda tv den pış pış açtım robot evi silip süpürüyor ben de topladım biraz . Şimdi pizzamı fırına verip üstündeki malzemeleri hazırlayacağım eğer başarırsam mayıs annelerinde günün yıldızı ben olacağım 🫶🏻😁🤣
O sırada bakıcıyı yeni gönderip üstüne yetiştiremedim diyip dışardan yemek siparişi verip bide yayılıp oturan ben bunu beğendi 🤣🤣🤣

Kız sen nerden bilcen doktorun hatası bu. Seni bırak bizde bilmezdik ki doktor öyle dese bizde senin gibi düşünürdük. Anneliğin bi hapı yokki içelim hepimiz direk öğrenelim. Yaşayıp tecrübe edip öğreniyoruz sende aynı. Sen direk doktorunu değiştir. Emzir üstüne daya mamayı aldığı iki üç damla anne sütü de olsa yeter ona. Bırak öncelik sarılık düşürmek sütle uğraşma sarılık düşsün sonra süte odaklanırsın ısırganotu aldın mı sen

Back
X