- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.519
- 198
Daha dur sıçarken başını beklicekBende mahremiyet kalmadı kapı açık yapıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha dur sıçarken başını beklicekBende mahremiyet kalmadı kapı açık yapıyorum![]()
Kız İzmir’de oturmuyomuyuz ikimizde beni niye arayan yokKızlar ilçe sağlıktan aradılar destek için psikolog ve ebe gelecek çok iyi olur dedim aklınızda olsun böyle bir hizmet de varmış ben bilmiyordum
MaşaALLAH kuzuyaKızlar bugün 1 kontrolümüz vardı kilosu filan iyi maşallah. Sütün yaramıyomu acaba diyen kaynanama kapak.2.ayda özel aşılara başlıcaz. Sünnet için 5 aydan önce önermiyorum dedi. Doktorda kızımın doktoru zaten bildiğimiz ve güvendiğimiz biri olunca biz sünneti 5-6 aylık olana kadar rafa kaldırdık. Kalça çıkığı yok ultrasona gerek yok dedi. Kaka pazartesi mama verdiğim için değişkenlik göstermiş normal bi durum dedi. Mama verme dedi ama çocuk hiç durmadı dedim anlattım durumu o an yutkunmaya boğazından bişeyler geçmesine ihtiyacı varmış sen ona şarapta içirsen uyucaktı o zaten dedi. Bi bok anlamadım bu işten. Makatında çatlak var dedim çatlak değil o bez yaramamış bezi değiştir dedi. Bayılcam benim çocukların sleepyle alıp veremediği ne acaba. Kızımda da 5 numaralar elimde patladı öf yani ne kullancam ben şimdi
![]()
Cnm kac kilo almiş ? Neye göre kilo alimi iyi yada kötü diyolar . Bugün bana sinirda dediKızlar bugün 1 kontrolümüz vardı kilosu filan iyi maşallah. Sütün yaramıyomu acaba diyen kaynanama kapak.2.ayda özel aşılara başlıcaz. Sünnet için 5 aydan önce önermiyorum dedi. Doktorda kızımın doktoru zaten bildiğimiz ve güvendiğimiz biri olunca biz sünneti 5-6 aylık olana kadar rafa kaldırdık. Kalça çıkığı yok ultrasona gerek yok dedi. Kaka pazartesi mama verdiğim için değişkenlik göstermiş normal bi durum dedi. Mama verme dedi ama çocuk hiç durmadı dedim anlattım durumu o an yutkunmaya boğazından bişeyler geçmesine ihtiyacı varmış sen ona şarapta içirsen uyucaktı o zaten dedi. Bi bok anlamadım bu işten. Makatında çatlak var dedim çatlak değil o bez yaramamış bezi değiştir dedi. Bayılcam benim çocukların sleepyle alıp veremediği ne acaba. Kızımda da 5 numaralar elimde patladı öf yani ne kullancam ben şimdi
![]()
Ne pişirdin akşamaKız Allah senden razı olsundedim bugün niye denemiyorum anakucagini uyur belki dedim iyi ki hatırlattın
akşam yemeğimi hazirlayabildim
![]()
Canım sen elinden geldiğince hem mama hem de meme ver bol bol yedikçe atacak o sarılığı, üzülme benim de bebeğim sarılıktı ben sürekli emzirdim herkes kızıyordu yeter artık emzirme diye. Çok şükür atlattık. Batıl inanç ama ben yine de üzerine sarı tülbent örttüm sarı yelek giydirdim yastığının ucuna sarı altın taktımSağolun kızlar. Bugün gittiğim başka doktor zaten. O gerizekalı doktor doğumun olduğu gün odaya geldi kaydı onda diye 5 ve 7. Günlerde ona götürdüm. Bana 1 ay sonra gel artık demişti. Zaten 1.ayında yeni bulduğuma götürecektim. Ama sezdim bi şeylerin yanlış olduğunu. Bugün gittiğime sarılık bi daha yükselmez dediler dedim, güldü. Öyle bi şey yok yükselir dedi ve yükselmiş de. Çocuk emiyo emiyo bi türlü uyumuyo mamayı verince sakinleşiyo dedim. Aç olduğunu burdan anlayabilirsin dedi. Önce mama ver artık, çocuk onu alıp bi canlansın kendine gelsin üstüne meme ver dedi. Diğer doktor günde toplam 90 ml ver demişti. Bunun bi sınırı mı olur çocuk doymadıkça vereceksin ister 90 içer ister 120 içer sınırlama çocuğu dedi. Sizin de aklınızda bulunsun.
@Chen31 canım tsh kendiliğinden mi düştü? Niye yükselirmiş nasıl düşermiş?
Buca ilçedeyim ben sen neredesinKız İzmir’de oturmuyomuyuz ikimizde beni niye arayan yok![]()
Salaklar ya yemin ederim sen evi sildiğin kovaya biraz sirke koy canımAyy ayy zaten mevzu da oya eşim onların cocuklarından cok sıkayetcıydı nasıl cocuk der dururdu şu an hepsının gözü kızımda yaramaz olsun diye dua ediyor bıle olabilirler hatta dün bırı aradı arkadasının dedim salla cocuk çok yaramaz durmuyor Zeynep sürekli sallıyor de dedim onların nazarıyla uğraşamam valla
Bende vallahi duşa girerken her yer ıslanıyorBende mahremiyet kalmadı kapı açık yapıyorum![]()
Hahahahahahha özellikle ben özellikle burnuKahkaha attım%100 biz analar
Ay hemen arabadan çıkarayım puseti ben de öyle deneyeyimSenin o dolduruşçu teyzen ölse yatacak yeri yok tövbe est.
Pusette daha dikey durduğu içinmi nedir mide besinleri daha rahat siniyor filan galiba valla daha iyi uyuyor kız pusette. Reflü yatağı bile kesmiyor çocuğu
Ay bugün bizim doktor 5 aydan önce asla önermiyorum dedi. Hani genel olarak çoğu bebek bi sıkıntı yaşamıyor ama anestezi filan kaynaklı neler yaşayanı gördüm filan diyince biz 6 aylık olana kadar bekleme kararı aldık. Ama niyetim dönmeye başlamadan yaptırmaktı açıkçası. Herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim canım darısı başımıza![]()
yuh kız gülümse naptın bacım bu kadar saatO sırada bakıcıyı yeni gönderip üstüne yetiştiremedim diyip dışardan yemek siparişi verip bide yayılıp oturan ben bunu beğendi![]()
HAHAHAHSHHSHSHSBen yaptımişlemeyi yarıda kesmeyi tolere edebilirdim ama sıçarken yarıda kesmek çok koydu be
![]()
Benimkide öyle ya 2 gündür hadi 2 saatte bir emzir diyen doktor açıklasın memeyi ne zaman bırakacakta ne zaman bir daha emecek3 saat memede durmak nedir ya ben anlamıyorum.
Canım pişik olmaması için ne yapıyorsun? Bepantol her bez değişimde sürüyorum ben. Molfix kullanıyorum, bazen bepanthol sürmüyorum 3 gün duş almadığında ve bepanthol sürmediğimde biz de pişik oluyoruz. Hemen yıkıyorum sudocrem sürüyorum geri düzeliyor sonra her bez değişimine bepantol sürmeye dikkat ediyorum. Bence bezle alakalı değil ya. Çünkü 2 bez denedim ikisinde de pişik önleyici krem sürmezsem pişik oluyor. Prima en iyisi de işte Allah’ın belaları yüzünden almıyorumMaşaALLAH kuzuyabenimkide pişik oluyo ya elimde 1.5 paket sleepy var bitince molfix denicem
Aay şimdi yazarsam caniniz çeker falan memeniz şişerNe pişirdin akşama
Canım sen elinden geldiğince hem mama hem de meme ver bol bol yedikçe atacak o sarılığı, üzülme benim de bebeğim sarılıktı ben sürekli emzirdim herkes kızıyordu yeter artık emzirme diye. Çok şükür atlattık. Batıl inanç ama ben yine de üzerine sarı tülbent örttüm sarı yelek giydirdim yastığının ucuna sarı altın taktım