• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim eşim o konuda aşırı katı herkesi gerekirse kırar. Ne ben ne o nede kimse paylaşamaz yüzü kapalı dahi istemiyor. Kızımı da paylaştırmaz kime ne benim çoluğumdan çocuğumdan hayatımdan diyor haklı🤷🏻‍♀️ eşlerin müdehale etmesi gerek
Aynen öyle ya. Yeğenimi hiç paylaşmazlar mesela o yuzden ne doğum günü ne başka zaman paylasmadim hiç. Kendi annesi babası paylaşmıyor bana düşmez diye. Uniden bi arkadasimla görüştüğümde bir yegenim olduğuna çok şaşırmıştı hiç paylasmadin bilmiyodum diye. Anne babanın düşüncesine saygı duyulması gerekiyor

Diğer doktor günde 90 ml ver dedi diye çocuğu aç bırakmışım dün toplam 180 içti çocuğum biliyo musunuz 🥹 bugün de şimdiye kadar 120 oldu bile

Diğer doktor günde 90 ml ver dedi diye çocuğu aç bırakmışım dün toplam 180 içti çocuğum biliyo musunuz 🥹 bugün de şimdiye kadar 120 oldu bile
Yuh ya bizim benim bebis ne kadar süt emiyo bilmiyorum ben.. bence doyana kadar ver yazık günah ya yemin ediyorum o doktora hala kızıyorum

Seni o kadar ama o kadar iyi anlıyorum ki.. Sen şuan istemesen o dokunmayı bırak göremez bir daha bile ama işte eşinden dolayı tolerans gösteriyorsun bu da mecbur onun annesi çünkü.. ama ben şeyi çok yanlış buldum emzirdikten sonra hemen kucaktan alması, tutup altını değiştirme cabasi falan o kim ki.. çocuğunda bi mahremiyeti var benim kv ilk geldi işte bizim odaya direkt daldı çocuğun altını değiştirmeye gittiğimi biliyordu çocuğun pipisine bakıp gitti içimden ne tiksinmistim kadından.. sonra dışarı çıktığımızda da zaten bir kere altını değiştirmiş bir daha da ben musade etmedim çocuğu sadece ben istediğim zaman odadan çıkartırdım onu da eşime göz kulak ol sen diyerek.. bilmiyorum ama bu kvleri anlamak gerçekten çok zor.. zamanında onun elinden alınsaydı bebek ne hissedecekti hiç düşünmüyor..
Benim babamda aynı hatta yakında s.ictigi b.kuda atar bugün böyle s.cmisim diye dalga geçiyorum kendimce.. şu el kadar bebeğin nesini paylaşma merakı oluyor anlam veremiyorum ben artık anne baba onayını gecip hiç acıma duyguları yok nazarmis oymus buymus diyorum..
Benim kv 1 yaşındaydı ozaman koca 1 yaşındaki çocuğun altını orta yerde değiştirmeye kalkmıştı kp filan var. Müsade etmedim ama aşırıda sinirlenmiştim. Geçen oraya gittik emzirdim salona gittim görümceme verdim altı değişecek gazı çıkacak dedim. Neyse görümce gazını çıkardı altını değiştirmeye gitti odaya kv koştu peşinden. Ay ne görcen Allah aşkına okadar bariz belliydi ki çocuğun kıçına pipisine bakmaya gittiği. Şey gibi hani bakayım pişik yapmış mı çocuğu diyo sanki 🤣🤣

Uuf ya ne bileyim 3 gün kuralı falan oluyor ya birisi daha eski diye karışmaz diye düşündüm :KK43: benim süt hep çöpe gidiyor ya 🥺 dün çok ağlamıştı ya dolaptan sütü çıkarttim bir de yağlı yagliydi güzelce isittim odaya geldim sakinlesmis uyumuştu. Eşim uyaninca veririz dedi. Uyandı vermek istedim ama o emmek istedi emdi uyudu benim süt çöp oldu 🤦🏼‍♀️
Yok canım dediğim gibi yap hiç bişey olmaz tamam üç gün kuralı varda sende dün sağdığın sütle bugün sağdığını karıştırıyorsun onda bişey yok ki. Ben kızımda çok sağıp muhafaza ettiğimden hep hemşireler doktorlar böyle anlattı kafama takıldıkça soruyordum

Kızlar kalça ultrasonunda neye bakılıyor kalça çıkıklığı ne oluyor çözümü tedavisi nasıl bi yol izleniyor çift bez falan konuşulmuş benim hiç bilgim yok aydınlatabilir misiniz🙏

Aynen öyle ya. Yeğenimi hiç paylaşmazlar mesela o yuzden ne doğum günü ne başka zaman paylasmadim hiç. Kendi annesi babası paylaşmıyor bana düşmez diye. Uniden bi arkadasimla görüştüğümde bir yegenim olduğuna çok şaşırmıştı hiç paylasmadin bilmiyodum diye. Anne babanın düşüncesine saygı duyulması gerekiyor
Aynen öyle katılıyorum canım anne baba ne derse o yapılmalı. Geçen gün bi akraba annemi arayıp benim ne zaman doğuracağımı sordu 🤣🤣 e instagramda filan da bişey görmedim arayıp haber de vermediniz ya diyor bide. Hala çoğu kişi bilmiyor doğurduğumu. Çarşaf çarşaf paylaşsaydım bilirlerdi ama istemedim ben paylaşmayınca yakın çevremde kimse de paylaşamadı haliyle. İnsanların anne babaya saygı göstermesi önemli. Göstermiyorlar mı ozaman terslenerek laf duyarak gösterirler 🤣

Temmuz ayına randevu verdiler devlette kalça ultrasonu için. Bi şikayet yok diye beklemeyi düşünüyordum. Beklemeyip özelde çektireyim mi?

Yok canım dediğim gibi yap hiç bişey olmaz tamam üç gün kuralı varda sende dün sağdığın sütle bugün sağdığını karıştırıyorsun onda bişey yok ki. Ben kızımda çok sağıp muhafaza ettiğimden hep hemşireler doktorlar böyle anlattı kafama takıldıkça soruyordum
Tamam canım bundan sonrasında o şekilde yapayım🌸

Aynen öyle katılıyorum canım anne baba ne derse o yapılmalı. Geçen gün bi akraba annemi arayıp benim ne zaman doğuracağımı sordu 🤣🤣 e instagramda filan da bişey görmedim arayıp haber de vermediniz ya diyor bide. Hala çoğu kişi bilmiyor doğurduğumu. Çarşaf çarşaf paylaşsaydım bilirlerdi ama istemedim ben paylaşmayınca yakın çevremde kimse de paylaşamadı haliyle. İnsanların anne babaya saygı göstermesi önemli. Göstermiyorlar mı ozaman terslenerek laf duyarak gösterirler 🤣
Aynen öyle herkes bu kafada olsa hiç sorun yasamicaz aslında 🤣

Back
X