- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Ben hala sadece 5 kilo vermiş durumdayım ve hiç tatlı vs yemiyorum demek ki bu kuru meyveler şerbet falan kilo yapıyor
Ay ben de doğum hediyesi olarak istemiştim ama saçımda hiç denemedim diye vazgeçtim. Benim saçım kabarık biraz tutar mı bilemedim denemek lazımNasıl bana biraz anlatırmısın önerirmisin? Aldırcam bende eşime kafaya onu taktım şimdi de
Ah kuzum ya sıkma canını sen ikiz bebek büyütüyor gibisin şu an, yetememe hissi olması çok normal. Bak benimki 7 yaşına girecek inan ben de yetemiyorum, ilgilenemiyorum. Çocuk 2-3 saat tv izliyor her gün. Hep ben uyuturdum 3 haftadır 2-3 kez anca beraber yattık. Ben de vicdan yapıyorum ama napalım hayatın akışı bu şekilde. Birkaç ay sonra biraz daha düzene girer her şey. Allahtan bakıcı tuttun bak o seni baya rahatlatır inşallahAnnemdeyim. Kızım telefona taktı son bi kaç gündür. Hiç sevmediğim şeyler telefon tv filan çocukta. Sinirlendim kızdım baktım bi saat sonra aynı bağırdım en sonunda. Neden bağırıyomuşum annemde üstüme geldi tartıştık. Neyse şimdi bana diyor ben kızımı ihmal ediyormuşum oğlanı emzirmişim gazını çıkarmışım bırakıp kızımla ilgilenmemişim dengeyi kurmam lazımmış. Ben sanki bunların farkında değilim ama gel bak bakalım ben daha kendi dengemi kurabilmişmiyim? Oğlanı emzirip gazını alıp yatırmaktan başka yapabildiğim de bişey yok bakın gerçekten yetişemiyorum yetemiyorum hepsinin bilincindeyim. Oğlan laf istiyor konuşulmasını istiyor öylece yüzüme bakıyor. Kızım oyun istiyor ilgi istiyor öylece bekliyor. Ben hiç biyere yetişemiyorum zaten bu sebepten tuttum bakıcıyı. Bunuda biliyor herşeyin farkındayım zaten ben söylüyorum bunları anneme ben anlatıyorum sebeplerimi. Benim dediklerimi bana söylüyor. En son kızım bunalıma girmiş onu söyledi daha neler neler. Çok zoruma gitti hüngür hüngür oturdum ağladım bir saat boyunca. Yetersizliğimi yüzüme çarptığın için teşekkür ederim anne![]()
Benim de akşam 6-7 gibi sütüm azalıyor geceye hiç kalmıyorKızlar canım çok sıkıldı öğlen sağım yaptım 60 ml akşam yaptım 30 ml bebek memeye sinirlenince merak ettim gerçekten haklı 20 dk sağdım 30 ml çıktı öğlen 60 çıkınca sevinmiştim![]()
Benim ilk çocuğumda vardı kulakları yarasa gibiydiKızlar sizin bebislerde tüy var mı acaba.Benim kız çok tüylü doğdu.Hatta kulaklarında bile tüy var.Dökulür mü dersınız ?
Mamasının içine biraz zeytinyağı koyabilirsin canım, oğlumda doktor bize öyle önermişti uzun süre kaka yapamadığında zeytinyağı içirin demişti işe yarıyorduKızlar derdimiz bitmiyor7 gün kaka yapamamıştı biliyosunuz. Çarşamba günü doktora gittiğimizde lavman yapıldı. O gün 4-5 bez doldurdu rahatladı. Perşembe günü sadece 1 kez yaptı. Cuma, dün ve bugün yine tık yok. Çok üzülüyorum çocuğuma ya napıcam ben hep böyle mi gidecek artık
doğduktan sonra ilk 4 gün mekonyumunu yaptı ondan sonra lavmana kadar hiç yapamadı çocuk resmen sıçmak ne demek bilmiyo