2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız ben obezmişim benim hastanede zoom üzerinden eğitim verecek kesin kilomu duyunca atarlar beni yayından

evet evet ah ah iki çocuk doğurdum olmadı bunda lekelenmeyen yerim yok
Bende şimdş baktım normal çıktı 23 diye neysem 16kiloua kadar yolum varmış şuan 13kilo almışım bile

Gebelik

Uyanıkken karın üstü vakit geçirme doğduktan itibaren kaslar gelişimi için uygundur

Son aylar proteini artır bebeğin kilo aldığı zamanlar

Çok hapşırması normal

Hıçkırıyorsa midesi çok doludur

Gözü çok çapaklanıyorsa göz kanalları kapalı doktora git
Eldiven takma bebekler ilk teması önemli ilk ay siyah beyaz gördükleri için temas önemli onlar için
Bebeklerin eli burnu ayak parmakları hep soğuktur üşüdüğünü ense kısmından yada göğsünden anlayabilirsin

Eve götürtükten sonra 48 sonrada yıkayabilirsiniz yada göbek bağı düştükten sonra

Açlık belirtileri: ilk aranır elini ağzına götürür mıkırdanır sonra ağlar

Nefes 4snyide al 4sny bekle 4sn ver kare nefes doğuma etkili
Evde nefes egzersizleri yapmayı önerdi
Bebeğine ilk zamanlar yetemediğini düşünmen normal babadan destek iste
Bebekle olan iletişim çok önemli herşeyi dört dörtlük yapamayabilşrsin bebeğinle etkili bir şekilde iletişim kurman hepsinden önemli
Reflü yatağını doğmadan önce alma her bebekte görülmüyor
2yaşına kadar yastık önerilmiyo

Bu notları aldım çıktım çok kalabalıktı sıcaktı birde cam yoktı fenalık geldi şimdi dışarda nefed alıyoring rüzgarlı hava birde

Bebeğim yine ayak üstü durmuş ayaklarını diplerde hissediyorum inşallah döner ya vurduğunda aşagıdan çıkacak sanıyorum

Valla ne bilim ya çatlak için mi para toplam leke için mi vallahi düzelmem uzun sürecek

şbende 28 deyim17 kilo aldım
Kaç haftalıktı ben 30dayım son aylar daha çok alınıyor benimde iştah açıldı zaten alırım yinr

Kapaklarını açık bırak bol bol havalandır odayı hatta gidip gelip içini sil o mobilya kokusu kolay kolay çıkmıyo benimkinden 2 haftada çıktı

Tecrübeli hamişler ben bugün 75 gr şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar mesai saatinden sonra çıktığı için doktor pazartesi bakabilecek siz bi el atsanız Şeker bakanı da vardı hatta Meine Sterne görmezsin diye etiketliyim 77-175-105 sonuçlar

İlk 1.saatteki referans aralığı içindeyse gayet normal canım değerlerin. Benimde 1.saatteki 156 ydı normalde internette max 140 çıkması gerek yazıyo ama benim testin referans aralığının en yükseği 179 du o yüzden normal dedi doktorum. Diğer iki değerin gayet iyi zaten

Hastane raporunda referans aralığı 0-140 ona bakılırsa 175 çok çok yüksek ama doktora uğradığımda bu sonuç çıkmıştı 175 normal bi de diğerini bekleyelim demişti ben de anlayamadım o yüzden

Onu bilemiyorum ama doktor normal dediyse sorun yoktur benim de 2.saatim referans değerinin en üstüyle aynı çıktı 141 çıktı o yüzden hamurişi ve tatlıdan uzak dur dedi bana doktor

Benim referans araligi yazmıyordu ama doktorum 200'un altinda ise sorun olmaz demisti.
75-148-100 çıkmıştı benim de.

Kapaklarını açık bırak bol bol havalandır odayı hatta gidip gelip içini sil o mobilya kokusu kolay kolay çıkmıyo benimkinden 2 haftada çıktı
Ay evet. O yeni mobilya kokusu astımımı tetikliyor zaten. Benimki cilasız o yönden avantajlı ancak yine de mobilya kokuyor. Havalansın dediğin gibi iyice.

BEnim de 72 - 162 - 107 çıktı. Normaldir herhalde senin de. Benim normal demişti.

Onu bilemiyorum ama doktor normal dediyse sorun yoktur benim de 2.saatim referans değerinin en üstüyle aynı çıktı 141 çıktı o yüzden hamurişi ve tatlıdan uzak dur dedi bana doktor
Anladım en iyisi doktoru beklemek çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…