81~101~91 de benim degerlerimdiAa çok sevindim teşekkür ederim
Yakın sayılırmış değerlerimiz 1.saat fazla geldi bana ama doktor ona da nedense normal dedi bakalım sorun yok galiba
Yemeyle olmaz kordondan kan akışı yeterli değil dedi sol kısımdan . Ama Allah büyük bebeği beslicek şeylere daha çok odaklancamHaftası iyi haftadan yana sıkıntı olmaz kilosu da bu 2 hafta içinde inşallah artar neler yemen gerektiğini falan söylemiştir zaten doktorun. Hamileliğin her günü risk gerçekten dün iyiyken bugün bambaşka şeyler olabiliyo. Ama prematüre yenidoğan bakımı çok ilerledi inşallah kilosunu alır haftasını bekler olmazsa da küvezde alır kilosunuallahım içinizi ferahlatsın
Anne hareketli olursa kan akışı hızlanıyor diye biliyorum. Beslenmene dikkat edip hareketini arttır ve bence bu arada ikinci bi doktor görüşü al. İnşallah sağlıkla gelir kibar kızBebek yeterli sekilde kordondan beslenemiyor 32 haftada kilosu baya düşük dedi 1280 2 hafta peşpeşe kontrole gidicem duruma göre 34 alıcak kilo almamışsa
Sen yine de elinden ne geliyosa yapıcaksındır bazı şeyler de bizlik değil tabiYemeyle olmaz kordondan kan akışı yeterli değil dedi sol kısımdan . Ama Allah büyük bebeği beslicek şeylere daha çok odaklancam
Bana yüksek gibi geliyor ya bilemedim81~101~91 de benim degerlerimdibenim referans araligi 1. Saat icin max.160 diyor . 75 mg. Demek ki herkesin farkliii
Canım her şeyin hayırlısı öncelikle, inşallah sıkıntısız sorunsuz atlatırsınız bu süreci ancak okuduklarımdan anladığım kadarıyla bebişler 1 kilo üstündeyse sııntı olmuyormuş erken doğumlarda. Hem belki kontrole gittiğinde çok güzel haber alacaksın. Bu sürede bebişe kilo aldıracak şeylere abanırsınBebek yeterli sekilde kordondan beslenemiyor 32 haftada kilosu baya düşük dedi 1280 2 hafta peşpeşe kontrole gidicem duruma göre 34 alıcak kilo almamışsa
Yüksek değil normal, 75 gramla 50 gram yüklemenin birinci saat referans değerleri farklı zaten. birinci saat 190 ikinci saat 150 altı mı ne olması lazım 75gr yükleme içinBana yüksek gibi geliyor ya bilemedim
Üzüldüm biraz böyle olmasına ama kritik haftaları geçtik, maalesef yolunda gitmeyen bir şey tespit edilmiş olsa da takibe alınmış durumdasınız bence bu çok olumlu bir şey. Sen de doktora sor yapabileceğin ekstra bir şey var mı diye, peşine düş yani. İstersen bir başka doktora daha görün. Yemene içmene hareketine ekstra özen göster, inşallah toparlar minik kuşun hemencecikBebek yeterli sekilde kordondan beslenemiyor 32 haftada kilosu baya düşük dedi 1280 2 hafta peşpeşe kontrole gidicem duruma göre 34 alıcak kilo almamışsa
Aha benimdeKızlar benim göğüslerim sarktı yaartık eskisi gibi gözükmüyorlar.
Doğumdan sonra sütlenince toplar. Amaaa emzirme süreci bittikten sonra maalesef gene sarkıyorKızlar benim göğüslerim sarktı yaartık eskisi gibi gözükmüyorlar.
Vay be, buraya kadarmış dik memeler demek ki. BEnimkiler de göbeğime değiyor. Aşağı düştüler. Neyse artık.Doğumdan sonra sütlenince toplar. Amaaa emzirme süreci bittikten sonra maalesef gene sarkıyor
Basurlular napıcaz bu basurları? Geçmiyor asla. Halktan bahsediyo gibi oldu lidyalılar sümerler
neden ne olduKızlar kontrolüm çok kötü geçti
üzülme gülümBebek yeterli sekilde kordondan beslenemiyor 32 haftada kilosu baya düşük dedi 1280 2 hafta peşpeşe kontrole gidicem duruma göre 34 alıcak kilo almamışsa
Ay onu düşündüm bugün doğuma kadar geçmezse herkesler görücekbenim birinci doğumda bi çıktı ikinci doğumda ebe karşımda bende işte doğurmaya çalışıyorum bebeğin başı gelmiş ebe bana diyo aaaa bak bi bağsur daha çıktı bakalım bunda ne olacak
neden ne oldu
üzülme gülüm
İnşallah diyeyimAy onu düşündüm bugün doğuma kadar geçmezse herkesler görücekgeçer inşallah ya
Bu cevap çok iyi geldi hep 160 gördüm çünkü üst değer olarak, tişikkürlerYüksek değil normal, 75 gramla 50 gram yüklemenin birinci saat referans değerleri farklı zaten. birinci saat 190 ikinci saat 150 altı mı ne olması lazım 75gr yükleme içinşeker bakanının bebek partisi bitsin, o daha iyi biliyor içini rahatlatır
175i bilmiyorum ben gram olayına hakim değilim çünkü. Ama diğer iki değer de cok iyiTecrübeli hamişler ben bugün 75 gr şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar mesai saatinden sonra çıktığı için doktor pazartesi bakabilecek siz bi el atsanızŞeker bakanı da vardı hatta Meine Sterne görmezsin diye etiketliyim 77-175-105 sonuçlar
Demir hapını bazen unutuyorum almadgim gün kasinti oluoAminnn İNŞALLAH canımm kaşıntı nadir oluyor bendede bende içebildiğim kadar içiyorum canımm suyaa dayanıyorum bende genede hafif rahatsız ediyor amaa monurol verdi genee bildim bakalım bi kaç gün sonra içicem Nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?