2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aa çok sevindim teşekkür ederim

Yakın sayılırmış değerlerimiz 1.saat fazla geldi bana ama doktor ona da nedense normal dedi bakalım sorun yok galiba
81~101~91 de benim degerlerimdi benim referans araligi 1. Saat icin max.160 diyor . 75 mg. Demek ki herkesin farkliii

Yemeyle olmaz kordondan kan akışı yeterli değil dedi sol kısımdan . Ama Allah büyük bebeği beslicek şeylere daha çok odaklancam

Bebek yeterli sekilde kordondan beslenemiyor 32 haftada kilosu baya düşük dedi 1280 2 hafta peşpeşe kontrole gidicem duruma göre 34 alıcak kilo almamışsa
Anne hareketli olursa kan akışı hızlanıyor diye biliyorum. Beslenmene dikkat edip hareketini arttır ve bence bu arada ikinci bi doktor görüşü al. İnşallah sağlıkla gelir kibar kız

Yemeyle olmaz kordondan kan akışı yeterli değil dedi sol kısımdan . Ama Allah büyük bebeği beslicek şeylere daha çok odaklancam
Sen yine de elinden ne geliyosa yapıcaksındır bazı şeyler de bizlik değil tabi bir de yürüyüş yasak değilse eğer rahme kan akışını çok arttırıyor Belki hareketsizken daha azsa yürüyüş yapınca bi tık daha fazla gider kan akışı

Bebek yeterli sekilde kordondan beslenemiyor 32 haftada kilosu baya düşük dedi 1280 2 hafta peşpeşe kontrole gidicem duruma göre 34 alıcak kilo almamışsa
Canım her şeyin hayırlısı öncelikle, inşallah sıkıntısız sorunsuz atlatırsınız bu süreci ancak okuduklarımdan anladığım kadarıyla bebişler 1 kilo üstündeyse sııntı olmuyormuş erken doğumlarda. Hem belki kontrole gittiğinde çok güzel haber alacaksın. Bu sürede bebişe kilo aldıracak şeylere abanırsın

Bana yüksek gibi geliyor ya bilemedim
Yüksek değil normal, 75 gramla 50 gram yüklemenin birinci saat referans değerleri farklı zaten. birinci saat 190 ikinci saat 150 altı mı ne olması lazım 75gr yükleme için şeker bakanının bebek partisi bitsin, o daha iyi biliyor içini rahatlatır

Üzüldüm biraz böyle olmasına ama kritik haftaları geçtik, maalesef yolunda gitmeyen bir şey tespit edilmiş olsa da takibe alınmış durumdasınız bence bu çok olumlu bir şey. Sen de doktora sor yapabileceğin ekstra bir şey var mı diye, peşine düş yani. İstersen bir başka doktora daha görün. Yemene içmene hareketine ekstra özen göster, inşallah toparlar minik kuşun hemencecik

Basurlular napıcaz bu basurları? Geçmiyor asla. Halktan bahsediyo gibi oldu lidyalılar sümerler
benim birinci doğumda bi çıktı ikinci doğumda ebe karşımda bende işte doğurmaya çalışıyorum bebeğin başı gelmiş ebe bana diyo aaaa bak bi bağsur daha çıktı bakalım bunda ne olacak
Kızlar kontrolüm çok kötü geçti
neden ne oldu
üzülme gülüm

Ay onu düşündüm bugün doğuma kadar geçmezse herkesler görücek geçer inşallah ya

Bu cevap çok iyi geldi hep 160 gördüm çünkü üst değer olarak, tişikkürler

Bebemde bazı gunler cok yavas vuruyor benı tedırgın edıyor o gun bugun mesela

175i bilmiyorum ben gram olayına hakim değilim çünkü. Ama diğer iki değer de cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…