2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim referans araligi yazmıyordu ama doktorum 200'un altinda ise sorun olmaz demisti.
75-148-100 çıkmıştı benim de.
Aa çok sevindim teşekkür ederim
BEnim de 72 - 162 - 107 çıktı. Normaldir herhalde senin de. Benim normal demişti.
Yakın sayılırmış değerlerimiz 1.saat fazla geldi bana ama doktor ona da nedense normal dedi bakalım sorun yok galiba

Basurlular napıcaz bu basurları? Geçmiyor asla. Halktan bahsediyo gibi oldu lidyalılar sümerler

Bebek yeterli sekilde kordondan beslenemiyor 32 haftada kilosu baya düşük dedi 1280 2 hafta peşpeşe kontrole gidicem duruma göre 34 alıcak kilo almamışsa
Hic canını sıkma. 34 cok erken bir hafta değil. İki arkadasim da 34 haftalik dogum yapti
Kuvoze bile girmeden ciktilar hastaneden. İnsallah o haftada alinmak zorunda kalmaz bebegin ama alinsa da eminim saglikla cikacaksinizdir

Bebek yeterli sekilde kordondan beslenemiyor 32 haftada kilosu baya düşük dedi 1280 2 hafta peşpeşe kontrole gidicem duruma göre 34 alıcak kilo almamışsa
Haftası iyi haftadan yana sıkıntı olmaz kilosu da bu 2 hafta içinde inşallah artar neler yemen gerektiğini falan söylemiştir zaten doktorun. Hamileliğin her günü risk gerçekten dün iyiyken bugün bambaşka şeyler olabiliyo. Ama prematüre yenidoğan bakımı çok ilerledi inşallah kilosunu alır haftasını bekler olmazsa da küvezde alır kilosunu allahım içinizi ferahlatsın

3 litre su içiyorum her gün 1 aydır yine de geçmedi
Dışarıdaysa içeriye ittir. Ben ne zaman kabız olsam cıkıyo ikinmaktan. Sabah ac karna 1 bardak ılık su iç. Bu da fayda eder inşallah. Cok zorlandığimda kanıyor baya. Zor ya ceken bilir

Dışarıdaysa içeriye ittir. Ben ne zaman kabız olsam cıkıyo ikinmaktan. Sabah ac karna 1 bardak ılık su iç. Bu da fayda eder inşallah. Cok zorlandığimda kanıyor baya. Zor ya ceken bilir
İçeri ittiriyim her duşa girdiğimde inşallah işe yarar. Evet gerçekten zor hani büyük abdesti yaparken değil sadece normal tuvalete oturur oturmaz bile acıyo gün kurusu da işe yarıyor sabah aç karnına ama kabız değilkende geçmemişti basurittirmeyi bir deneyeyim

Biliyorum o acıyı oturamamistim ağrısından.bi dene bakalım canım .Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…