32’yi almışsın köfteCanım benim, takip ediyorum sizleri ama yazamıyorum, sadece yazılanları okuyorum
İyiyiz şükür, geçen hafta çalışır raporu aldım özeldeki doktorumdan, 32. Hafta için, yarın da kontrolüm var
Epeyce ağırlaştım, bazen çok zor zamanlar geçiriyorum, nefesim kesiliyor. Bazen de aşırı mutluyum. Ben de anlam veremiyorum kendime gerçekten
Sen nasılsın, bebiş nasıl
Bence hiçbir şey olmaz ya 3 aydan, ilaç bile sayılmaz rennieAklıma bir şey takıldı şimdi kötü olduğum gece reflü için eşim bana rennie tablet vermişti 2 adet normalde hiç kullanmadığım bişey, dayanılmayacak duruma gelinceye kadar kullanmam herhangi bir ilaç ama o gün bayılacaktım resmen doktorumda rahat ol kullan deyince eşimin verdiği tabletleri çiğnedim bi güzel. 1 saat içinde kusmuştum her şeyi o gün tablet aldıktan sonra. Ama yinede içime düştü bir korku soru işareti. Nedenide şu bugün yine reflü canımı çok yaktı bir tane tablet çiğneyeyim dedim biraz önce ama ben skt bakmadan ilaç atmam normalde ağzıma eşimin kullandığı ilaçlar olduğu için içmeden bi bakayım dedim 11/2023 yazıyor3 ay geçmiş O gün kusmuştum ama yinede zararı olur mu ne olur acaba ilaç konusunda çok hassasım çünkü. Yarın doktorumada soracağım
Rennieyi bilemiyorum ama birçok şeyin üstüne yazılmak zorunda olduğu için son kullanma tarihi yazılıyor. Ben sanmıyorum kötü bir şey olacağını ama sor tabi yine de.Aklıma bir şey takıldı şimdi kötü olduğum gece reflü için eşim bana rennie tablet vermişti 2 adet normalde hiç kullanmadığım bişey, dayanılmayacak duruma gelinceye kadar kullanmam herhangi bir ilaç ama o gün bayılacaktım resmen doktorumda rahat ol kullan deyince eşimin verdiği tabletleri çiğnedim bi güzel. 1 saat içinde kusmuştum her şeyi o gün tablet aldıktan sonra. Ama yinede içime düştü bir korku soru işareti. Nedenide şu bugün yine reflü canımı çok yaktı bir tane tablet çiğneyeyim dedim biraz önce ama ben skt bakmadan ilaç atmam normalde ağzıma eşimin kullandığı ilaçlar olduğu için içmeden bi bakayım dedim 11/2023 yazıyor3 ay geçmiş O gün kusmuştum ama yinede zararı olur mu ne olur acaba ilaç konusunda çok hassasım çünkü. Yarın doktorumada soracağım
Eczacı bir arkadaşım söylemişti yiyeceklerdeki raf ömrü gibi ilaçların üzerine yazılan da öyle yıl geçmediyse korkmayın diye bence bir şey olmamıştır ki kusmuşsun da zaten ama yinede doktoruna sor için tam anlamıyla rahat olsunAklıma bir şey takıldı şimdi kötü olduğum gece reflü için eşim bana rennie tablet vermişti 2 adet normalde hiç kullanmadığım bişey, dayanılmayacak duruma gelinceye kadar kullanmam herhangi bir ilaç ama o gün bayılacaktım resmen doktorumda rahat ol kullan deyince eşimin verdiği tabletleri çiğnedim bi güzel. 1 saat içinde kusmuştum her şeyi o gün tablet aldıktan sonra. Ama yinede içime düştü bir korku soru işareti. Nedenide şu bugün yine reflü canımı çok yaktı bir tane tablet çiğneyeyim dedim biraz önce ama ben skt bakmadan ilaç atmam normalde ağzıma eşimin kullandığı ilaçlar olduğu için içmeden bi bakayım dedim 11/2023 yazıyor3 ay geçmiş O gün kusmuştum ama yinede zararı olur mu ne olur acaba ilaç konusunda çok hassasım çünkü. Yarın doktorumada soracağım
Eczacı bir arkadaşım söylemişti yiyeceklerdeki raf ömrü gibi ilaçların üzerine yazılan da öyle yıl geçmediyse korkmayın diye bence bir şey olmamıştır ki kusmuşsun da zaten ama yinede doktoruna sor için tam anlamıyla rahat olsun
Rennieyi bilemiyorum ama birçok şeyin üstüne yazılmak zorunda olduğu için son kullanma tarihi yazılıyor. Ben sanmıyorum kötü bir şey olacağını ama sor tabi yine de.
Ay rahatladım gece gece çok teşekkür ederimBence hiçbir şey olmaz ya 3 aydan, ilaç bile sayılmaz rennie
Hayırlı olsun, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah. 32’den sonra korkmaya gerek yok, ciğer geliştirici de vuruldu. İnşallah ikiniz de iyi olacaksınızKızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
Canım hayırlı olsun. En kısa zamanda kucağına alıp eve götürmek de nasip olsun. Rabbim analı babalı büyütsün. Grubumuzun ilk annesi oldun tebrik ediyorum seniKızlar şuan bebek sağlıklı hemen yoğun bakıma alındı kilo gelişim tamamlanınca vercekler cumartesi çıkıcam hastaneden inş
Rahatlama seansı gibi grup bayılıyorum bunaAy rahatladım gece gece çok teşekkür ederim
Ayakların ikiside şişerse doktora bir görün.Elinle bastırînca beyazliyorsa o kısımlar bir sorun habercisi ola bilir doktordan boyle duymuştum.10 dk öncesinde hiçbir şey yoktu mutfağa gittim orda otururken tekrar ayağa kalktığımda farkettim çok kısa sürede oldu ve sadece sağ ayağım. Korkmalı mıyım ne kadar bekleyeyim ay çok endişelendim şuan inşallah geçer birazdan
32’yi almışsın köfte
Ben de aynı, utanmasam bazen evin içinde emekleyerek giderdim odadan odaya gerçi ne utanacamİyi haberlerini bekliyoruz, artık çalışmıyorsun da yaz bari
Magnomor çok iyiKizlar doktorum magnorm magnezyum ilaci vermişti . Ama karmaşa halen devam ediyor . Sizin kulandiğiniz magnezyum hangisi ? Ne zaman aliyorsunuz ?
Bugün bebeğimi görmeye inicem 2 gece yatış dediler
Maşallah canım umarım güzel geçer görüşünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?