- 1 Aralık 2022
- 2.652
- 4.070
- 63
Genelleme illa gun icinde biri beni sinirlendirior yada bisi yaptigi icin demistim kuzum.. Ki yaptilar ne guzel uyuyordum gerizekali bi kadin surekli zilime kasitli bi sekilde basti basti basti durdu. Kargo gelicekti o sandim bekliom kapimda gelen yokngiden yokYok canim ruh halim bir acaip. Dogurmadan lohusaligi yasiyorum diyorum
Noldu ki canim?
Ama daha cok var bebisimiz gelme daha azcik daha sabretttKızlar hastanedeyim, bebeğim kanala girmiş, kordonda giden kan akışında yavaşlama varmış nst alacaklar beni şimdi, bir de ellerimde yanma vardı, tansiyonum yükseldi biraz, kolestazdan şüphelendiler, transvajinal bakacaklar, rahim ağzı kısa görüyormuş, onaylamak için, eğer öyle olursa kasılmayı durdurmak için yatış verip ilaç vereceğiz dediler
Boyle bişey gecen bizde de oldu canim. Biri hem zile basti hem kapiya vurdu. Actim ortada kimse yok. Deli midirler nedirler...Genelleme illa gun icinde biri beni sinirlendirior yada bisi yaptigi icin demistim kuzum.. Ki yaptilar ne guzel uyuyordum gerizekali bi kadin surekli zilime kasitli bi sekilde basti basti basti durdu. Kargo gelicekti o sandim bekliom kapimda gelen yokngiden yokmeger baska eve gelen biriymis cok kotu sovdum.. uykuluyum.sinirliyim asabiyim
Bence bununkasitli yapiyorlarBoyle bişey gecen bizde de oldu canim. Biri hem zile basti hem kapiya vurdu. Actim ortada kimse yok. Deli midirler nedirler...
Geçmiş olsun canım gelişmelerden haberdar et umarım sonuclar güzel cikarKızlar hastanedeyim, bebeğim kanala girmiş, kordonda giden kan akışında yavaşlama varmış nst alacaklar beni şimdi, bir de ellerimde yanma vardı, tansiyonum yükseldi biraz, kolestazdan şüphelendiler, transvajinal bakacaklar, rahim ağzı kısa görüyormuş, onaylamak için, eğer öyle olursa kasılmayı durdurmak için yatış verip ilaç vereceğiz dediler
Güzel bilgi denicem kesin normalde zaten göğüs hassasiyetim var pul pul döküntü oluyorKızlar yeni bilgi. Gümüş göğüs kapağını doğumdan 1-2 hafta önce takmaya başlayanların hiç yaraları olmamış. Krem dahi kullanmayanlar varmış.
Cok pahali degil mi bi ara baktim 400 tl idiGüzel bilgi denicem kesin normalde zaten göğüs hassasiyetim var pul pul döküntü oluyor
Kontrolunden sonra Guzel haberler verirsin umarim bize . Yatis verirlerse hem seni bebisi kontrol etmeleri kolay olur . Hemen aksiyon alabilirrler. Insallah sag salim zamanli gelir guzel bebis. Saglikla insallahKızlar hastanedeyim, bebeğim kanala girmiş, kordonda giden kan akışında yavaşlama varmış nst alacaklar beni şimdi, bir de ellerimde yanma vardı, tansiyonum yükseldi biraz, kolestazdan şüphelendiler, transvajinal bakacaklar, rahim ağzı kısa görüyormuş, onaylamak için, eğer öyle olursa kasılmayı durdurmak için yatış verip ilaç vereceğiz dediler
Canım benim iyi haberlerini bekliyoruz, bugün kontrolün olmasına sevindim bile ben bak hemen tedbir almışlar canını sıkma hiç, dualarım seninle ve güzel oğluşunlaKızlar hastanedeyim, bebeğim kanala girmiş, kordonda giden kan akışında yavaşlama varmış nst alacaklar beni şimdi, bir de ellerimde yanma vardı, tansiyonum yükseldi biraz, kolestazdan şüphelendiler, transvajinal bakacaklar, rahim ağzı kısa görüyormuş, onaylamak için, eğer öyle olursa kasılmayı durdurmak için yatış verip ilaç vereceğiz dediler
bitanem ben hiç kullanmadım ilk oglanda krem baktım catlıyor gibi oluyor sütü sürdüm uçlarına sonra birşey olmadı .Kızlar yeni bilgi. Gümüş göğüs kapağını doğumdan 1-2 hafta önce takmaya başlayanların hiç yaraları olmamış. Krem dahi kullanmayanlar varmış.
Canımm İNŞALLAH sağlıkla çıkarsınız hastaneden iyi haberleri bekliyoruz cümleten kan sulandırıcı vs kullanmıyormuydunKızlar hastanedeyim, bebeğim kanala girmiş, kordonda giden kan akışında yavaşlama varmış nst alacaklar beni şimdi, bir de ellerimde yanma vardı, tansiyonum yükseldi biraz, kolestazdan şüphelendiler, transvajinal bakacaklar, rahim ağzı kısa görüyormuş, onaylamak için, eğer öyle olursa kasılmayı durdurmak için yatış verip ilaç vereceğiz dediler
Allah yardimcin olsun canım inşallah saglikla gelsin.Kızlar hastanedeyim, bebeğim kanala girmiş, kordonda giden kan akışında yavaşlama varmış nst alacaklar beni şimdi, bir de ellerimde yanma vardı, tansiyonum yükseldi biraz, kolestazdan şüphelendiler, transvajinal bakacaklar, rahim ağzı kısa görüyormuş, onaylamak için, eğer öyle olursa kasılmayı durdurmak için yatış verip ilaç vereceğiz dediler
Canım inşallah her şey yolunda gider 33.haftandaymışsın güzel haftalar yatış vermeleri de iyi en azından müdahale ederler bizi haberdar et dualarımız sizinleKızlar hastanedeyim, bebeğim kanala girmiş, kordonda giden kan akışında yavaşlama varmış nst alacaklar beni şimdi, bir de ellerimde yanma vardı, tansiyonum yükseldi biraz, kolestazdan şüphelendiler, transvajinal bakacaklar, rahim ağzı kısa görüyormuş, onaylamak için, eğer öyle olursa kasılmayı durdurmak için yatış verip ilaç vereceğiz dediler
Bana al diyen de var alma diyen de, ben çok kararsız kaldım yaKızlar yeni bilgi. Gümüş göğüs kapağını doğumdan 1-2 hafta önce takmaya başlayanların hiç yaraları olmamış. Krem dahi kullanmayanlar varmış.
Canım Allah yardımcın olsun tez vakitte kalıcı şifalar versin dua edelim inşaAllah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar hastanedeyim, bebeğim kanala girmiş, kordonda giden kan akışında yavaşlama varmış nst alacaklar beni şimdi, bir de ellerimde yanma vardı, tansiyonum yükseldi biraz, kolestazdan şüphelendiler, transvajinal bakacaklar, rahim ağzı kısa görüyormuş, onaylamak için, eğer öyle olursa kasılmayı durdurmak için yatış verip ilaç vereceğiz dediler
Kuzum inşallah güzel haberler alırsın ve inşallah herşey yoluna girer ALLAH yardımcın olsun, dualarımız seninleKızlar hastanedeyim, bebeğim kanala girmiş, kordonda giden kan akışında yavaşlama varmış nst alacaklar beni şimdi, bir de ellerimde yanma vardı, tansiyonum yükseldi biraz, kolestazdan şüphelendiler, transvajinal bakacaklar, rahim ağzı kısa görüyormuş, onaylamak için, eğer öyle olursa kasılmayı durdurmak için yatış verip ilaç vereceğiz dediler
Ay bana da bi heycan geldi. Bugün de biri göbeğin aşağıda doğuma az mı kaldı dedi, tırstımKız noluyor noluyor grupta patır patır bebişler heyecan pompalamaya başladı Allah sağlıkla herkesin kucaklarına almayı nasip etsin minnakları. Ay hadi inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?