2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hastanedeyim, bebeğim kanala girmiş, kordonda giden kan akışında yavaşlama varmış nst alacaklar beni şimdi, bir de ellerimde yanma vardı, tansiyonum yükseldi biraz, kolestazdan şüphelendiler, transvajinal bakacaklar, rahim ağzı kısa görüyormuş, onaylamak için, eğer öyle olursa kasılmayı durdurmak için yatış verip ilaç vereceğiz dediler

Yok canim ruh halim bir acaip. Dogurmadan lohusaligi yasiyorum diyorum
Noldu ki canim?
Genelleme illa gun icinde biri beni sinirlendirior yada bisi yaptigi icin demistim kuzum.. Ki yaptilar ne guzel uyuyordum gerizekali bi kadin surekli zilime kasitli bi sekilde basti basti basti durdu. Kargo gelicekti o sandim bekliom kapimda gelen yokngiden yok meger baska eve gelen biriymis cok kotu sovdum.. uykuluyum.sinirliyim asabiyim

Ama daha cok var bebisimiz gelme daha azcik daha sabrettt insallah mudahale edildiginde durur kasilmalarin kuzum dualarimiz seninleee

Boyle bişey gecen bizde de oldu canim. Biri hem zile basti hem kapiya vurdu. Actim ortada kimse yok. Deli midirler nedirler...

Geçmiş olsun canım gelişmelerden haberdar et umarım sonuclar güzel cikar

Kontrolunden sonra Guzel haberler verirsin umarim bize . Yatis verirlerse hem seni bebisi kontrol etmeleri kolay olur . Hemen aksiyon alabilirrler. Insallah sag salim zamanli gelir guzel bebis. Saglikla insallah icini ferah tut canim
Benim

Canım benim iyi haberlerini bekliyoruz, bugün kontrolün olmasına sevindim bile ben bak hemen tedbir almışlar canını sıkma hiç, dualarım seninle ve güzel oğluşunla çok sarılıyorum sana

Kızlar yeni bilgi. Gümüş göğüs kapağını doğumdan 1-2 hafta önce takmaya başlayanların hiç yaraları olmamış. Krem dahi kullanmayanlar varmış.
bitanem ben hiç kullanmadım ilk oglanda krem baktım catlıyor gibi oluyor sütü sürdüm uçlarına sonra birşey olmadı .

Canımm İNŞALLAH sağlıkla çıkarsınız hastaneden iyi haberleri bekliyoruz cümleten kan sulandırıcı vs kullanmıyormuydun
İyi haberler bekliyoruz ALLAH ın izniyle

Allah yardimcin olsun canım inşallah saglikla gelsin.
Nisan bebekleri sabırsız galiba niyet etmişler erken gelmeye korku sardi.

Canım inşallah her şey yolunda gider 33.haftandaymışsın güzel haftalar yatış vermeleri de iyi en azından müdahale ederler bizi haberdar et dualarımız sizinle

Canım Allah yardımcın olsun tez vakitte kalıcı şifalar versin dua edelim inşaAllah güzel haberlerini bekliyoruz

Kuzum inşallah güzel haberler alırsın ve inşallah herşey yoluna girer ALLAH yardımcın olsun, dualarımız seninle

Kız noluyor noluyor grupta patır patır bebişler heyecan pompalamaya başladı Allah sağlıkla herkesin kucaklarına almayı nasip etsin minnakları. Ay hadi inşaAllah
Ay bana da bi heycan geldi. Bugün de biri göbeğin aşağıda doğuma az mı kaldı dedi, tırstım.
Böyle bişey var mı ki kızlar?
Göbek aşağıda olunca ne oluyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…