Size mi bebiskoya mi 2 gun yatis dediler kuzum buarada suslemen cok seker olmus masallahBugün bebeğimi görmeye inicem 2 gece yatış dediler
Ben cok takip edemediğim icin kacirmisim siz dogum mu yaptiniz?
Ben birkac gündür biraz bunalimli takılıyorum canim. Bebek cok sukur iyi ama ben aşırı yoruluyorum. Sen nasılsın?X xDerinMavix Sen nasilsin kuzum ? Nasil geciyor gunlerin bebisin nasil
Hayrolsun ? Temizlik filan mi yapiyorsunBen birkac gündür biraz bunalimli takılıyorum canim. Bebek cok sukur iyi ama ben aşırı yoruluyorum. Sen nasılsın?
Ocean extramag kullanıyorum bir kere bile kramp girmedi dahaKizlar doktorum magnorm magnezyum ilaci vermişti . Ama karmaşa halen devam ediyor . Sizin kulandiğiniz magnezyum hangisi ? Ne zaman aliyorsunuz ?
Normalde belki çok değildir ama bende şeker olduğu için üzerinde duruyor. Yani normal bi kilo alımı yerine şekeri bağlı bi yükselme olmasın diyeÇok muymuş yani benimki de 29+0 da öyleydi ama çok demedi
Benim malesef ki şeker yüksek çıkınca üzerinde duruyor, ona göre değerlendirme yapıyor.Benimde öyleydi 28+6 da , doktorum perinatolog hatta her şey çok normal demişti, şekere fln hiç girmedi hatta sınırda çıkmasına rağmen.
Ya tebrik ederim çok mutlu oldumBugün bebeğimi görmeye inicem 2 gece yatış dediler
Yok canim ruh halim bir acaip. Dogurmadan lohusaligi yasiyorum diyorumHayrolsun ? Temizlik filan mi yapiyorsuncok yorma kendini ne yapiyorsanda bak bende iyiyim cok sukur her gunumuz ayri oluyor bakalim bugun neler yasicaz
Ay görür görmez gözyaşım pıt
merhabaa, bende gruba yaziyorum aylardir ama ekletmeyi unutuyorum hepHoşgeldin canım
Şehir, Yaş, Son adet tarihin, Bebeğin cinsiyeti, bebeğin ismi gibi bilgilerini yazarsan ilk sayfadaki tabloya eklerim
Kıyamam, bugün güzel haberlerle gel inşallah canımCanım benim, takip ediyorum sizleri ama yazamıyorum, sadece yazılanları okuyorum
İyiyiz şükür, geçen hafta çalışır raporu aldım özeldeki doktorumdan, 32. Hafta için, yarın da kontrolüm var
Epeyce ağırlaştım, bazen çok zor zamanlar geçiriyorum, nefesim kesiliyor. Bazen de aşırı mutluyum. Ben de anlam veremiyorum kendime gerçekten
Sen nasılsın, bebiş nasıl
Yok yok olmaz. Rennie zaten ilaç statüsüne bile girmiyor neredeyse. Hem kusmuşsun da.Aklıma bir şey takıldı şimdi kötü olduğum gece reflü için eşim bana rennie tablet vermişti 2 adet normalde hiç kullanmadığım bişey, dayanılmayacak duruma gelinceye kadar kullanmam herhangi bir ilaç ama o gün bayılacaktım resmen doktorumda rahat ol kullan deyince eşimin verdiği tabletleri çiğnedim bi güzel. 1 saat içinde kusmuştum her şeyi o gün tablet aldıktan sonra. Ama yinede içime düştü bir korku soru işareti. Nedenide şu bugün yine reflü canımı çok yaktı bir tane tablet çiğneyeyim dedim biraz önce ama ben skt bakmadan ilaç atmam normalde ağzıma eşimin kullandığı ilaçlar olduğu için içmeden bi bakayım dedim 11/2023 yazıyor3 ay geçmiş O gün kusmuştum ama yinede zararı olur mu ne olur acaba ilaç konusunda çok hassasım çünkü. Yarın doktorumada soracağım
Benimki de başından beri Magnorm. Çok mutluyum magnezyumumdan. Sadece 30. hafta ile birlikte artık sanki yetersiz kalmaya başladı yavaştan. Doktorum günde 2 tane içebilirsin sorun yok dedi.Kizlar doktorum magnorm magnezyum ilaci vermişti . Ama karmaşa halen devam ediyor . Sizin kulandiğiniz magnezyum hangisi ? Ne zaman aliyorsunuz ?
Ayyyy çok güzel
Ay kuşum hoşgeldin. Hemen ekliyorum. Sen artık Nisan annesisin, doktorun dediği değil bizim dediğimize bak sen boşvermerhabaa, bende gruba yaziyorum aylardir ama ekletmeyi unutuyorum hepyurtidisindayim, yas 24, son adet tarihimi doktorum 27 temmuz aliyor hep o gecerli galiba polikistik oldugu icin bende baya karisik, erkek, Leo tahmini dogum tarihim 2 mayis aslinda ama nedense nisanda dogurucam gibi geliyor bana doktorum inatla 2 mayista dogurucaksin dese de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?