2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben birkac gündür biraz bunalimli takılıyorum canim. Bebek cok sukur iyi ama ben aşırı yoruluyorum. Sen nasılsın?
Hayrolsun ? Temizlik filan mi yapiyorsun cok yorma kendini ne yapiyorsanda bak bende iyiyim cok sukur her gunumuz ayri oluyor bakalim bugun neler yasicaz

Kizlar doktorum magnorm magnezyum ilaci vermişti . Ama karmaşa halen devam ediyor . Sizin kulandiğiniz magnezyum hangisi ? Ne zaman aliyorsunuz ?
Ocean extramag kullanıyorum bir kere bile kramp girmedi daha

Hoşgeldin canım

Şehir, Yaş, Son adet tarihin, Bebeğin cinsiyeti, bebeğin ismi gibi bilgilerini yazarsan ilk sayfadaki tabloya eklerim
merhabaa, bende gruba yaziyorum aylardir ama ekletmeyi unutuyorum hep yurtidisindayim, yas 24, son adet tarihimi doktorum 27 temmuz aliyor hep o gecerli galiba polikistik oldugu icin bende baya karisik, erkek, Leo tahmini dogum tarihim 2 mayis aslinda ama nedense nisanda dogurucam gibi geliyor bana doktorum inatla 2 mayista dogurucaksin dese de

Kıyamam, bugün güzel haberlerle gel inşallah canım

Kızlar ben yine regli haftamdayım ya nerden mi anlıyorum yine aşırı agresifim, kedimin her yaptığı batıyor, eşime kurmaya başladım inceden adamla kedinin normal rutini, bişey yaptıkları da yok he… ama buda benim her ay rutinim engel olamıyorum. İkisinden de 4-5 gün uzak durmam gereken konular var yani. Çok şükür kırıp dökmeden çözümü böyle buldum bir sıkıntı yaşamıyorum. Aşırı gudubet bir hafta beni bekliyor

Yok yok olmaz. Rennie zaten ilaç statüsüne bile girmiyor neredeyse. Hem kusmuşsun da.

Kizlar doktorum magnorm magnezyum ilaci vermişti . Ama karmaşa halen devam ediyor . Sizin kulandiğiniz magnezyum hangisi ? Ne zaman aliyorsunuz ?
Benimki de başından beri Magnorm. Çok mutluyum magnezyumumdan. Sadece 30. hafta ile birlikte artık sanki yetersiz kalmaya başladı yavaştan. Doktorum günde 2 tane içebilirsin sorun yok dedi.

Ay kuşum hoşgeldin. Hemen ekliyorum. Sen artık Nisan annesisin, doktorun dediği değil bizim dediğimize bak sen boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…