Selamunaleykum
bugün 9+6 dan selamlar
bugün kontrole gittim ya ne zor geçiyor günler insan merak ediyor gerçekten elhamdulillah bebiş 3,06 cm olmuş bile ne çabuk büyüyor maşaAllah
kalp atım hızı 173 çıktı iyi dedi doktor. Haftasıyla uyumluymuş herşey maşaAllah elhamdulillah
Bacağını ve kolunu gördük. MaşaAllah
Çok hareketli değil ama kolunu kaldırıp indiriyordu sadece
maşaAllah. Testler hakkında bilgi verdi, ben öğrenmek istemediğimi söyledim doktora taramaları yaptırmayacağım yani. Zaten
tüp bebek aşamaları yordu birde 9 ay onu takamam, öğrenmek istemiyorum dedim. Sadece ayrıntılı ultrason çektireceğiz inşaAllah öyle kararlaştırdık oda Allah korusun doğumda oluşabilecek herhangi bir sıkıntının önlenmesi yani tedbir alınması için yapılması makul geldi bana ve eşime. Doktorum da anlayışlı bir doktor zaten bilgiyi verdi ve uzatmadı. Vitamin takviyelerine başlayacağız artık dedi. Bir kaç vitamin verdi folik asit bitince onlara başkayacağım inşaAllah. Hali hazırda d vitamin eksikliğim vardı onu verdi. 3 hafta sonraya randevu verdi nasıl bekleyeceğiz yaw 2 hafta zor geçti
bilgileri ayrıntılı yazdım ki kafasına takılan olursa en azından bilgi edinir diye. Elhamdulillahi Rabbil alemin