Benim de hafif çıktı. Artık pantolon düğmem kapanmıyor. İnternetten bu pantolon genişleticisiden aldım. Evde kendim de yapabilirmişim aslında. Penye bir kumaşın bir ucunu delip diğer ucuna düğmek takınca iş görür.
Kızlar nasılsınız bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey normal çıktı 11+6 dayım dokturum
15 gün daha folikasit kullan bırak dedi sizler ne zaman bıraktınız veya hala içiyor musunuz ?
Kızlar nasılsınız bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey normal çıktı 11+6 dayım dokturum
15 gün daha folikasit kullan bırak dedi sizler ne zaman bıraktınız veya hala içiyor musunuz ?
Masallah bende 11+4 um . Gecen hafta randevum vardi kutu bitinxe folikasit i birakicaz dedi doktorum
Yerine multivitamin olarak Decavit e gecicez. Icinde 10 tane falan kaldi folikasit zaten
mide bulantısı çekenlere çok üzülüyorum bian önce biter inşallah bu durum. benim tek sorunum mide yanması ve gaz problemi ne yesem gaz yapıyor su içsem gaz yapıyo karnım davul gibi şişiyor sabaha kadar yatamıyorum doktor önce RENNİE şurubu verdi hiç işe yaramadı şimdi de GAVİSCON şurup yazdı bakalım işe yarayacak mı var mı bu sorunu yaşayan ?
Masallah bende 11+4 um . Gecen hafta randevum vardi kutu bitinxe folikasit i birakicaz dedi doktorum
Yerine multivitamin olarak Decavit e gecicez. Icinde 10 tane falan kaldi folikasit zaten
Maşallah canım 11+6 yiz bizde bugün doktor tahminimi söyleyebilirim dedi ama biz aile içinde küçük bir pasta ile öğrenelim dedik o yüzden biraz daha beklicez ama sanki kız gibi hissediyorum ben
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tabi kız erkek fark etmiyor ama insan merak etmeden de duramıyor rabbim merhametli evlatlar nasip etsin canım
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tabi kız erkek fark etmiyor ama insan merak etmeden de duramıyor rabbim merhametli evlatlar nasip etsin canım