Hiç şaka gibi gelmiyo çünkü aynısını yaşıyorum gündüzleri bizimki kucak dışında hiçbir yerde uyumuyo uyusada max 20 dk falan uykuda kalıyo artık el parmak kemiklerim bile ağrıyo onu tutmaktan. Bi gün düzene giricek büyücekler biraz daha o zaman değişicek diye bekliyorum. Ben uzanıyorum göğsüme yatırıyorum o şekilde uyuyorum artık etrafıma yastıkları koyuyorum düşmesin diye
89. Günden bilgiler geceleri yatakta uyuyor ama gündüz uyumayı yine bıraktı bütün gün kucakta geziyor, meme reddi yapıyor mememi asla emmiyor biberonla sağıp veriyorum
89. Günden bilgiler geceleri yatakta uyuyor ama gündüz uyumayı yine bıraktı bütün gün kucakta geziyor, meme reddi yapıyor mememi asla emmiyor biberonla sağıp veriyorum
Bu bende de oluyor bazı günler neşe saçıyor bazı günler aşırı huysuz ne kucakta uyurken rahat ediyor ne otururken ne gezerken , gazları olabilir diye düşünüyorum
Bu bende de oluyor bazı günler neşe saçıyor bazı günler aşırı huysuz ne kucakta uyurken rahat ediyor ne otururken ne gezerken , gazları olabilir diye düşünüyorum