Anladım canım doktor önerdi yanlışmı anladım acaba normal halımız var yastıklı oyunn halısı ama omdada yüzüstü yatırıyorum 1 dakika 5 dakika yatarsa tabii aynı zamanda ağlıyor
Eline bişeyi uzatırsam tutuyo hani kendisi uzanmıyo henüz ama çok da bilinçli değil sallıyo bazen ağzına götürüyor o da denk getirebilirse tabisonra bırakmayı bilmediği için sinirleniyo
Eline bişeyi uzatırsam tutuyo hani kendisi uzanmıyo henüz ama çok da bilinçli değil sallıyo bazen ağzına götürüyor o da denk getirebilirse tabisonra bırakmayı bilmediği için sinirleniyo
3. Ayda böyle olması beni de şüpheye düşürdü evet gazlı bir çocuk ama en başından beri ağlamayan sancısını kendi çeken çocuk çığlıklar içinde uyanıyor susmuyor. Hastaneye götürdüm gece acile gaz dediler en başını bilmedikleri için sanırım araştırma hastanesine götüreceğim. Dün dediğiniz gibi yaptım verdim. Gece sabaha karşı öğlen yine çığlık çığlık anlayamıyorum. Kendi gazını da çıkarırdı. Büyüdü derken yaşadığım şu
Son bir hafta o ağlıyor ben ağlıyorum
Özellikle geceleri agliyorsa hiçbir şey bulamazsanız kulak burun boğaza da götürün belki kulağı ağrıyor olabilir her doktor göremiyor. Kulak burun boğazcılar kendi cihazlarıyla baktığı zaman daha iyi görebilir. Diş ve kulak ağrıları hep gece fena oluyor