Yok canım kapatmadı her bezini değiştirmede gazlı beze antibiyotikli krem vermişti onu sürdük pipinin üstüne kapattık sadece o kadar 1 hafta sonrada banyo yaptırın daha da sürmeyin bişey dedi
Sabah 6 da çığlık çığlığa uyanıyoruz hadi aç diyip emziriyorum uyutuyorum 1 saat sonra yine… kucağımda ev gezdik ağlayarak, sonra yavaştan sustu.. yatırdım kahkahalar atıyo acısı mı var öylesine mi bi anlasammnn
Sabah 6 da çığlık çığlığa uyanıyoruz hadi aç diyip emziriyorum uyutuyorum 1 saat sonra yine… kucağımda ev gezdik ağlayarak, sonra yavaştan sustu.. yatırdım kahkahalar atıyo acısı mı var öylesine mi bi anlasammnn
Biz demir ilacı kullandığımızdan beri kaka yapmada sorun yaşıyoruz. Var mı demir ilacı kullanıp kaka yapamayan. Bi yeri onarıp, bi yeri bozuyomuşum gibi hissediyorum
Beeeen dayak yemiş gibi uyanıyorum ve asssla tek seferde kalkamıyorum kalktığım an her yerim kitlenmiş oluyobu niçin oluyo acaba ya nasıl düzelticez ayak parmağımdaki kemikler bilr ağrıyo benim acaba spor mu yapmak lazım
kabin boy çift yönlü bebek arabası var mı? Ya da bebek arabanızdan memnun musunuz travel sistem çok hantal ben pratik hafif ama çift yönlü olan bi model istiyorum öneriniz var mı
kabin boy çift yönlü bebek arabası var mı? Ya da bebek arabanızdan memnun musunuz travel sistem çok hantal ben pratik hafif ama çift yönlü olan bi model istiyorum öneriniz var mı