Kızlar gözümü korkuttunuz heee bizde eylülde gidelim diyoruz azcık toparlamis olur bebisim diye ama bilemedim şimdi bu tatile de çok ihtiyacım var iki ucu ...
Bugün 6 defa uyutma girişimim oldu 10 dk uyuyıp uyanıyo saçlarımı yolmak istiyorum gerçekten o kadar sinirlerim bozuldu ki bittim ya uyku gerilemesi mi bu nedir
Kızlar gözümü korkuttunuz heee bizde eylülde gidelim diyoruz azcık toparlamis olur bebisim diye ama bilemedim şimdi bu tatile de çok ihtiyacım var iki ucu ...
Bugün 6 defa uyutma girişimim oldu 10 dk uyuyıp uyanıyo saçlarımı yolmak istiyorum gerçekten o kadar sinirlerim bozuldu ki bittim ya uyku gerilemesi mi bu nedir
1 haftayaa razıyım
Bakayım kaçıncı haftaymısız
Anaaa gerçekten 19. Hafta içindeyız daha dolmadı cuma dolcak
Onceden de oluyordu bunlar 1 2 haftadır ama bu hafta cok beter
Atak dıye bir sey var
Yatağın üzerinde döndüre döndüre yuvarlayın hoşuna gider o da yapmaya çalışır benimki öyle yuvarladıktan sonra dönmüştü bi ara sürekli dönüyodu sonra unuttu geçen yine yuvarladım hatırladı heralde yine dönüyo
Yatağın üzerinde döndüre döndüre yuvarlayın hoşuna gider o da yapmaya çalışır benimki öyle yuvarladıktan sonra dönmüştü bi ara sürekli dönüyodu sonra unuttu geçen yine yuvarladım hatırladı heralde yine dönüyo
1 haftayaa razıyım
Bakayım kaçıncı haftaymısız
Anaaa gerçekten 19. Hafta içindeyız daha dolmadı cuma dolcak
Onceden de oluyordu bunlar 1 2 haftadır ama bu hafta cok beter
Atak dıye bir sey var
Benim dizlerim çok kötü doktora gittim doğum yorgunluğu dedi pilates ya da yoga yapcaksın dedi nasıl yapcam vakit yok kifelfenayımmm uyku konusu beni bitirdi bi de kakasında 2 gündür kan var bugün doktora gidicez bakalım o ne çıkıcak