Sağol kuzum Aslında aklımda Mila vardı. Ama kv ismine çok yakın sırf bu yüzden vazgeçtim. Söyleyeceklerini tahmin etmek zor değil bir de Arven ve Arya vardı. Arya daha güzel geldi bana. Erkek olsaydı net Arden olacaktı
Kız olursa biz de Arven’i düşünmüştük dün anlamına baktık savaşçı demekmiş. Ay savaşmasın çocuğum savaşmak zorunda kalmasın her işi kolayca aksın gitsin şanslı olsun o yüzden vazgeçtik
Kız olursa biz de Arven’i düşünmüştük dün anlamına baktık savaşçı demekmiş. Ay savaşmasın çocuğum savaşmak zorunda kalmasın her işi kolayca aksın gitsin şanslı olsun o yüzden vazgeçtik
Çok mantıklı. Ben ismin kesinlikle karakter üzerine etkili olduğuna inanıyorum. Benim kardeşimin adı da böyle savaş anlamına geliyor. Yemin ederim normal bir iletişimimiz kesinlikle yok, sürekli savaş halindeyiz
Adam isminin hakkını veriyor o yüzden iyi düşünmek lazım anlamı da olumlu olsun kulağa da hoş gelsin
Çok mantıklı. Ben ismin kesinlikle karakter üzerine etkili olduğuna inanıyorum. Benim kardeşimin adı da böyle savaş anlamına geliyor. Yemin ederim normal bir iletişimimiz kesinlikle yok, sürekli savaş halindeyiz
Adam isminin hakkını veriyor o yüzden iyi düşünmek lazım anlamı da olumlu olsun kulağa da hoş gelsin
Hanımlar bugün inanılmaz su içiyorum içiyorum içiyorum doymuyorum sonrasında miğdem bulansada dayanamıyorum karnım beş altı aylık gibi olmuş resmen bide bana doktor erkeğe benziyor ama net değil dediği için isim olarak kız olursa Maral erkek olursa demir Efe yada demir Ege diyorum tabi gıcık eşim son dk fikrini değiştirmezse ilk çocuğum kızdı adı Hazal ikinci oğlumdu adını Emir toprak koymustuk isimler uysun dedik hayırlısı tabi
Sana ne zamandır yazcam geçen görmüştüm coook sevindim bebişin olacağı için sağlıkla sıhhatle hayırla kavuşmak nasıp olsun hepimize Ağustos grubundan hatırlıyorum
Sana ne zamandır yazcam geçen görmüştüm coook sevindim bebişin olacağı için sağlıkla sıhhatle hayırla kavuşmak nasıp olsun hepimize Ağustos grubundan hatırlıyorum
Zayıf mısın belki ondan karnın hemen çıkmıştır ben iri yapılı biriyim o yüzden çok çıkmadı daha göbişim ya benimkide çok koyu değil o çizgi ama çok hoşşşş
Günaydın kızlar hepinizden Allah razı olsun dualarınız için bu arada diğer bebeğimin cinsiyeti erkekmiş @Mavihali
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin hepimizin