- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Kısmen haklısın, daha çok erken olduğu konusuna katılıyorum ama ekonomik olarak o kadar stabil olmayan dengesiz bir iklim var ki, ben kendi adıma, bak şu an çalışmıyorum ona rağmen tüm imkanları da zorlayarak büyük kalem ürünleri alalım kafamızdan çıksın sonra ne olacağı belli değili düşünmek ve buna göre hesap yapmak zorundayım. Bilsem ki bundan altı ay sonra fiyatlar uçmayacak, şimdi almak için kafa yormam ama durumlar malum. Bununla birlikte bebeğin ihtiyaç duyabileceği ve arkadaşlarımdan alabileceğim her şeyi o şekilde temin etmeye çalışıyorum, maddi olarak 1000-2000i geçmeyecek ufak tefek şeyleri de zamanı geldiğinde ihtiyaç olursa alırım diye düşünüyorum. Heves ettiğimiz şeyleri de alabiliyorsak alalım ya bi yandan, ben şu oioi ek gıda ürünlerini çok beğeniyorum oldum olası epey indirim de gelmiş, söyliycem mesela şimdi oğlum bana brokoli falan fırlatmasın mı vakumlu tabağından alıp, aşkolsun yani.Ya ben daha hiçbir şey almadım, 28. Haftadan sonra almaya başlarım diye düşünüyorum ama siz maşallah almaya başlamışsınız bana daha çok erken geliyor. Korkuyorum da açıkçası daha ayrıntılı ultrasona da girmedik. Mesela süt sagma makinesini ihtiyacım olursa çocuk doğduktan sonra da alabilirim, sonuçta yarım saatlik bi iş, gereksiz harcama yapmayı düşünmüyorum, reflu yatağı da aman aman bisey değil, altına 2 tane kıyafet koysan üstüne örtü zaten çocuğun kafası diklesir ki zaten çocuğu durmadan düz yatıramayiz kafası duzlesir, yan yatırmak lazım ki kusarsa yana kussun, biberonu kasik biberon alırım, süt gelmezse Allah korusun bi sıkıntı olursa uzun vadede normal biberon alinabilir, bunlar zam gelse bile aman aman bi pahalılık değil, ama sanırım bence heves ediyorsunuz o yüzden erken hareket ediyorsunuz diye tahmin ediyorumbebek arabasi konusuna gelince gerçekten çok zor ve kafa karıştırıcı, ama gosteris değil de bebeğin konforu benim için ön planda olacak gibi duruyor, şuan sıkıntım büyüyen beşik almayı düşünüyoruz ama yatak odamıza mumkunati yok sığmayacak bu konuda sorun yaşıyorum, onun dışında bebek sağlıklı olsun yeter, bebek neden benim daha güzel cicilerim eşyam yok diye ağlamayacak o yüzden stres yapılması gereken son şey maddi eşyalar bence
Çalışanlar mecbur alacak zaten onun bi kaçışı yokHaklısın kuzum ne olacağımız elbette belli değil ama sonrasında çalışmayacaz tek maaşa dusecez falan bu beni çok korkutuyorAileler zaten hep bişey almayın deyip duruyor öyle denilince de hevesim de kaçıyor herşeye de zam geliyor yani alınması gereken belli başlı şeyler var park yatak alacam ben,bebek arabası, süt sağma pompası da bende lazım olursa alırım diyordum ama herkes lazım olacak diyor işte başka markalar almışlar fiyat uygun diye sonra lansinoh aldık diyorlar yani baştan iyisini almak mantikli geliyor banada bilemedim inşallah bebeklerimiz sağlıkla doğar zaten bişey olsa Allah korusun verdiğimiz parayı da aldığımız ürünü de gözümüz görmez..
Ben kayinvalideme hipp organik meyve pureleri var onlardan stok yaparım dedim, kv en organigi pazardan aldığın ben yaparım ona püre para verme dediKısmen haklısın, daha çok erken olduğu konusuna katılıyorum ama ekonomik olarak o kadar stabil olmayan dengesiz bir iklim var ki, ben kendi adıma, bak şu an çalışmıyorum ona rağmen tüm imkanları da zorlayarak büyük kalem ürünleri alalım kafamızdan çıksın sonra ne olacağı belli değili düşünmek ve buna göre hesap yapmak zorundayım. Bilsem ki bundan altı ay sonra fiyatlar uçmayacak, şimdi almak için kafa yormam ama durumlar malum. Bununla birlikte bebeğin ihtiyaç duyabileceği ve arkadaşlarımdan alabileceğim her şeyi o şekilde temin etmeye çalışıyorum, maddi olarak 1000-2000i geçmeyecek ufak tefek şeyleri de zamanı geldiğinde ihtiyaç olursa alırım diye düşünüyorum. Heves ettiğimiz şeyleri de alabiliyorsak alalım ya bi yandan, ben şu oioi ek gıda ürünlerini çok beğeniyorum oldum olası epey indirim de gelmiş, söyliycem mesela şimdi oğlum bana brokoli falan fırlatmasın mı vakumlu tabağından alıp, aşkolsun yani.
Joie Tourist Bebek Arabası - ebebek joienin kendi pusetleri uyumlu oluyor aparatla içine oturuyor çok kullanışlı geldi e bebekte vardı denedim biraz travel kesinlikle kocaman ben kaldırmakta zorluk yaşadım bu baya pratiktiHem puset koyulabilen hem de kabin bi bebek arabasi yok mu ? Bilen var mı
Benim de bu evimde yatak odam dar, küçük anne yanı almayı düşündüm de baktım boydan çok kısa vazgeçtim yerimiz daralacak ama ha baştan daralmış ha 3-4 ay sonra dedimevet ben de sepet böyle olur diye tahmin ettim. yine anne yanı olabilen küçük bişey bakayım en iyisi. şu an piyasadaki park yataklar yatak odama sığmıyor. bi-iki yıla ev değiştircez o zaman alırım demiştim. bakalım.
İkiniz de haklısınız, ikinizin yazısını da beğendimKısmen haklısın, daha çok erken olduğu konusuna katılıyorum ama ekonomik olarak o kadar stabil olmayan dengesiz bir iklim var ki, ben kendi adıma, bak şu an çalışmıyorum ona rağmen tüm imkanları da zorlayarak büyük kalem ürünleri alalım kafamızdan çıksın sonra ne olacağı belli değili düşünmek ve buna göre hesap yapmak zorundayım. Bilsem ki bundan altı ay sonra fiyatlar uçmayacak, şimdi almak için kafa yormam ama durumlar malum. Bununla birlikte bebeğin ihtiyaç duyabileceği ve arkadaşlarımdan alabileceğim her şeyi o şekilde temin etmeye çalışıyorum, maddi olarak 1000-2000i geçmeyecek ufak tefek şeyleri de zamanı geldiğinde ihtiyaç olursa alırım diye düşünüyorum. Heves ettiğimiz şeyleri de alabiliyorsak alalım ya bi yandan, ben şu oioi ek gıda ürünlerini çok beğeniyorum oldum olası epey indirim de gelmiş, söyliycem mesela şimdi oğlum bana brokoli falan fırlatmasın mı vakumlu tabağından alıp, aşkolsun yani.
Açıkçası sorun 9. ayda da olabiliyor. Kaderimizde bişi varsa kaçış yok. Bebeğin doğmasını beklemek lazım böyle düşününce. Ama inşallah hiç bir sorun yaşamayız. Para pul önemli olmaz zaten. Şu an tadını çıkartmak hoşuma gidiyor benim deHaklısın kuzum ne olacağımız elbette belli değil ama sonrasında çalışmayacaz tek maaşa dusecez falan bu beni çok korkutuyorAileler zaten hep bişey almayın deyip duruyor öyle denilince de hevesim de kaçıyor herşeye de zam geliyor yani alınması gereken belli başlı şeyler var park yatak alacam ben,bebek arabası, süt sağma pompası da bende lazım olursa alırım diyordum ama herkes lazım olacak diyor işte başka markalar almışlar fiyat uygun diye sonra lansinoh aldık diyorlar yani baştan iyisini almak mantikli geliyor banada bilemedim inşallah bebeklerimiz sağlıkla doğar zaten bişey olsa Allah korusun verdiğimiz parayı da aldığımız ürünü de gözümüz görmez..
Yaa vardı vardı. Ben de kaç gündür onu arıyorum. Bulamadım.Hem puset koyulabilen hem de kabin bi bebek arabasi yok mu ? Bilen var mı
Cybex eezy twist ve joie tourist var benim bildiğim.Yaa vardı vardı. Ben de kaç gündür onu arıyorum. Bulamadım.
Süpersin. Sanırım Joie tourist ten alacağım. Fiyatı hem uygun, hem hafif hem kullanışlı.Cybex eezy twist ve joie tourist var benim bildiğim.
Yok mu gören duyan ara boy bir şeyler satan markaPark yatak almak istemiyorum ama diğerleri de max 10kg taşıyor. Başka önerisi olan var mı
Tam olarak beklentin neYok mu gören duyan ara boy bir şeyler satan marka
Kız kardeşim iri doğduğu için hastane çıkışı setleri olmamıştı. Onları son aylarda bebeğin büyüklüğüne göre alacağım. Şu an denk gelip indirimden aldığım şeyler 3-6 aykızlar elbise alırken yeni doğan mı alıcaz 0-3 ay mı alıcaz baktım yenidoğan 50 cm diyor. 1 aylık 56 cm diyor. kafam karıştı
Hehe yine sen yetiştin biliyordumTam olarak beklentin ne
Hiç mi yokHehe yine sen yetiştin biliyordumYerim yok yatak odasında park yatak için
aaa fiyatı baya düşmüş. O zaman bu da mantıklı olabilir. cybex alıp pişman olanını görmedim.bunun da fiyatı baya düşmüş orta seviyeye inmiş buna ne diyosunuz katlanınca minnacık oluyor ve puset takılabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?