- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
- 18
Ve de bencintoniklime Cookiee ve hatırlayamadığım diğer bursalı kızlar. detaylı ultrason için kime gideceksiniz?
Bi de bilge hanımı çok duymuştum ikisi arasında karar veririm sanırımVe de bendoktorum Mehmet Özgür akkurtu söyledi ama henüz karar vermedim
belki henüz tekmelemiyor ama her şey yolunda beni merak etme diyor <3
Benimde aslında hamileliğimi öğrendiğim ilk günden itibaren aklımda olan konu bu. Okula normalde yarım gün gidiyor ama o 2 gün 4 e kadar fln okulda olur yemeklerini yer okulda vakit geçirir diye düşündüm babaanne dede okuldan alır akşam yemeğini yedirip getirirler yanımıza gece birlikte uyuruz sabah yine gider okula babaanne dedeyle diye düşündüm. Çünkü hastane odası süit düşündük iki odalı zaten bebeğide hemşireler çoğunlukla bakım odasında tutuyorlar emzirmek için getiriyorlar ben istediğim kadar odada kalıyor eğer yorgun hissedersem yenidoğan hemşirelerini arayıp bebeği alıyorlar. Belki 1 gün bizimle kalır akşam. 2. Gün tamamen okuldan sonra tamamen babaanne dedede kalır duruma göre a, b planı yapıcam o günlere bi gelince. Çok zor bir durum ama sonuçta ilk yaşayan bu durumu ben değilim deyip rahatlamaya çalışıyorum bakalım nasıl olcakÇocuğu nasıl yapacaksın peki, beni en çok o düşündürüyor
Ayyyy ben bunları aldımÇok iyi içerikleri yok diye biliyorum canım en son değiştirmedilerse, siveno önerebilirim sıvı deterjan için, yumuşatıcıya gerek var mı bilemedim hiç kullanmadım, şampuan olarak da ecowel kullanıyorum 2 senedir çok memnunum o da temiz
seni unutmuşumBi de bilge hanımı çok duymuştum ikisi arasında karar veririm sanırım
Senin durumun biraz daha iyiymiş benimkinden ya benim evle hastane arasında mesafe var 1 gündüz idare ederler ama gece mecbur getirecekler, bensiz uyusa bile ertesi gün onun acısını çıkarır benden. Pandemide 1 gündü sezaryenin kalma süresi, benden sonra 2 ye çıkmış demek. Onu da doktorla konuşup tek gece kalmaya ikna edeceğim 2 gün kalmamın imkanı yok gibiBenimde aslında hamileliğimi öğrendiğim ilk günden itibaren aklımda olan konu bu. Okula normalde yarım gün gidiyor ama o 2 gün 4 e kadar fln okulda olur yemeklerini yer okulda vakit geçirir diye düşündüm babaanne dede okuldan alır akşam yemeğini yedirip getirirler yanımıza gece birlikte uyuruz sabah yine gider okula babaanne dedeyle diye düşündüm. Çünkü hastane odası süit düşündük iki odalı zaten bebeğide hemşireler çoğunlukla bakım odasında tutuyorlar emzirmek için getiriyorlar ben istediğim kadar odada kalıyor eğer yorgun hissedersem yenidoğan hemşirelerini arayıp bebeği alıyorlar. Belki 1 gün bizimle kalır akşam. 2. Gün tamamen okuldan sonra tamamen babaanne dedede kalır duruma göre a, b planı yapıcam o günlere bi gelince. Çok zor bir durum ama sonuçta ilk yaşayan bu durumu ben değilim deyip rahatlamaya çalışıyorum bakalım nasıl olcak
Yani yumuşatıcılık bir durum var mı bilmiyorum ben hiç kullanmıyorum bizim kıyafetlere de çok zararlı diye, kurutma makinesi de yumuşacık çıkarıyor yeteri kadar zatenAyyyy ben bunları aldımşimdi yorumunu görünce sevindimmmm siveno nun üzerinde yumuşatıcıya gerek yok yazıyor o yüzden ona hiç bakmadım
Sancı ve ağrılar için doktorlar rutin yaşantınızı sürdürmenize engel bir ağrı değilse normal diyorlar, bu aylarda rahim çok hızlı büyüdüğü için ani sancılar olması normalmiş.
Çok teşekkür ederim canlarım, ufak bi değişiklik olsa hemen tedirgin oluyorum, doktorumu da sürekli rahatsız ediyorum. Acaba sadece ben mi böyleyim yoksa sizlerde de var mı bu tarz durumlarTam 17. Haftaya girdiğimde doktoruma sordum bunu kontrolde hep solumdaydı benimde ağrı. Bebiş o tarafta toplanmıştı o da etkilemiş. Birde magnezyum yazdı günde 1 kere içebilirsin dedi
Ben de onu düsündüm :')belki henüz tekmelemiyor ama her şey yolunda beni merak etme diyor <3
Yani evet aslında büyükler için bile önerilmiyor ama ben çok seviyorum ya kokusunuYani yumuşatıcılık bir durum var mı bilmiyorum ben hiç kullanmıyorum bizim kıyafetlere de çok zararlı diye, kurutma makinesi de yumuşacık çıkarıyor yeteri kadar zaten
Yaa kullanma canım yazık hamilesin deYani evet aslında büyükler için bile önerilmiyor ama ben çok seviyorum ya kokusunu
Haklısın aslında ama işte alışkanlıkYaa kullanma canım yazık hamilesin de
hangisinden kaç adet kaç aylıktan kaç parça araştırma yaptıkça daha da kafam karışıyor benimm . tecrübeli anneler yardım etsinAynısından bende istiyorum eğer elinizde var ise aşırı düşünüyorum ne alınacak edilecek benimde ilk bilmiyorum kafam Karman çorman
Her hafta kontrole gidicem elimde olsaÇok teşekkür ederim canlarım, ufak bi değişiklik olsa hemen tedirgin oluyorum, doktorumu da sürekli rahatsız ediyorum. Acaba sadece ben mi böyleyim yoksa sizlerde de var mı bu tarz durumlar
Bende pazartesi günü gittim Nilüfer Doruk'ta ELfi hanım var ilk çocuktada ona gitmiştim çok detaylı bakıyor 45dk flan sürdü tavsiye ederimcintoniklime Cookiee ve hatırlayamadığım diğer bursalı kızlar. detaylı ultrason için kime gideceksiniz?
Benim yenidoğanda 3 tane alt üst takım, 2 tane hastane çıkışı set, birkaç tane de tek parça tulumum vardı çok çabuk büyüyorlar daha fazlasına ihtiyacım olmadı tabii kirlendikçe yıkadım. İçlerine de kolsuz çıtçıtlı almıştım 0-3 ay şeklinde, tabii o zaman hazirandı şimdi herhalde içine giydireceğimiz çıtçıtlı da uzun olmalıdır onu da bilen söylesinhangisinden kaç adet kaç aylıktan kaç parça araştırma yaptıkça daha da kafam karışıyor benimm . tecrübeli anneler yardım etsin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?