2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya o gülünce beneğin durumunu hep dalga geçiyorduk sen görmüşsün çok komik hele kendi bebişinde görmek nasıldı şeker ile ilgili de senin yüksek şeker mi vardı canım? Neden öyle dedi merak ettim? Bende şeker potansiyeli olan birisiyim ama düşük şekerim var ondan soruyorum bilgiler için teşekkürler

Valla daha cok güldüm, daha cok sallandi ehehe

Bende hamilelik sekeri var, 9. haftada bulundu. O haftadan beri günde iki kez kan sekeri testi yapiyorum, yatmadan önce de insülin kullaniyorum ama su ana kadar degerlerim cok iyi gidiyor ama ben de dikkat ediyorum acikcasi cok. Her gün ölctügüm degerleri ve yediklerimi yazdigim bir hamilelik sekeri günlügü var. Bunu ayda bir kere diyabet doktoruma e-postayla gönderiyorum. Bunun disinda 19. veya 20. haftadan itibaren bebegin fiziksel bilgilerinin girildigi bir bölüm var, bu bilgileri jinekolog deftere giriyor, diyabet doktoru da bunu takip ediyor. Bebegin büyümesi dogumu belirleyen bir etken oldugu icin takip ediliyor, bilgin vardir potansiyelin varsa.

İlk defa duruyorum benim ailede var o nedenle ben kendim tedbir alıyorum şu zamana kadar bir teşhis koyulmadı seninle görüştükten sonra bende bir saatlik ölçümler yapıp deftere işliyorum 80-90 arası çıkıyor doktorumu bilgilendiriyorum. Oda düşük olsunda şimdilik yüksek olmasın iyi gidiyor dedi. Ama bunları da bilmem güzel oldu. Hiç bilmiyordum bu prosedürleri. Bir teşhisim olmadığı için kimse de bişi demedi şuan. Şeker adına bir ilaç kullanmıyorum şuan çok şükür. Babamda amcalarımın halalarımın hepsinde var ablama yeni teşhis koyuldu o nedenle ben direk ölçüm yapıyorum yani durumum özet olarak bu. Rabbim şifalar versin

A Afratafrac kuzum nerelerdesin? Görünmüyorsun pek fazla iyi misin?
Bebişim ben günlerdir migren krizi geçiriyorum. Biraz uzak kalmak iyi geldi, 2 gündür daha iyiyim. Bir de işlerim vardı, iyi olduğum zamanlarda onlarla ilgilendim. Ekmek parası.

Sen nasılsın iyi misin, her şey yolunda mı? Yatağın geldi mi bu arada?

Oyyy geçmiş olsun kuzum naptın peki? Nasıl geçirdin iyi çok şükür şimdi iyiyim demişsin

İyiyim kuzum çok şükür ara tatil ya evdeyim hep yatıyorum geldi yatağım kurduk, herşeyi tamam. Sonra geri kaldırdık

Arkadaşlar detaylı ultrasonu neden takip sürecini yöneten doktorda yaptırmadınız merak ettim.
Hiç bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim

Oyyyy maşallah kurban verene

Arkadaşlar detaylı ultrasonu neden takip sürecini yöneten doktorda yaptırmadınız merak ettim.
Hiç bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim
Her doktor detaylı ultrason için kalifiye olmuyor, perinatoloji uzmanlığı olan doktorlar detaylı ultrasonu doğru yorumlayıp yönlendirebilecek nitelikte oldukları için başka doktora gidiliyor. Başından beri perinatolog takibindeyseniz başka doktora gitmenize gerek kalmaz.

Benim kendi doktorum ve bir baska kadin dogum uzmani ve radyolog bakicak cunku burada perinatolog yok

Bu arada 19 hafta olduk ama bir sorum var karnim aksam tass gibi oluyorrr yasayan var mi catlicak gibi oluyorum nefes alirken karnim geriliyor , benim gibi olan var mi ozellikkkle aksamlariiiii

Bu arada 19 hafta olduk ama bir sorum var karnim aksam tass gibi oluyorrr yasayan var mi catlicak gibi oluyorum nefes alirken karnim geriliyor , benim gibi olan var mi ozellikkkle aksamlariiiii
Benimde öyle oluyor karnımı içine çekemiyorum nefes alamıyorum çok yemeye bağlıyorum ben ama bir kaç gündür tokluk hissim kayboldu nerdeyse, sürekli yiyorum

Bu arada 19 hafta olduk ama bir sorum var karnim aksam tass gibi oluyorrr yasayan var mi catlicak gibi oluyorum nefes alirken karnim geriliyor , benim gibi olan var mi ozellikkkle
Bendede var ayni sıkıntı neredeyse 3-4 haftadır. Doktorum gaz dedi. Hareket etmen lazım dedi. Bende paso yatıyorum maalesef

Ben de senin gibi düşünüyorum canım ihtiyaç oldukça alınır zaten önümüz bahar ve yaz sık sık yıkanır da bide fiziksel olarak çok büyük yada küçük de dogabiliyorlar duruma göre hareket edilir hastane için çantasına iki üç yedek yeterli bence

Kızlar Asel mı Mila mı sizce siz olsanız hangisini koyardiniz iki isim koymak istemiyorum Alya Arya isimlerini de seviyorum ama eşim Asel diye bir tanıdığı kız çocuğu var üç yasinda ona bayılıyor diye Asel istiyor ben de kararsızım Mila çok hoşuma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…