Ben sürekli emzirdim ama cekemiyormus bebeğim sutu o yüzden yukseldi. Ben de ne kadar verdigimden emin olmak için 1 buçuk saatte bir sütu sagarak verdim sürekli besledim arada mama da takviye ettim ve şükür düzeldi. Uyandirmalisin bir şekilde canim ve bir buçuk en geç iki saatte bir beslenmeli tek çare bu sarilikta
Kızlar ya oğlum bu aralar neredeyse hiç uyumuyor uyuduğunda da yarım saat anca uyuyor sonra mızırdanarak uyanıyor geri uykuya geçirmeye çalışıyorum ama olmuyor ağlamaya başlıyor bi tek kucağımda 2-3 saat uyuyor onu da gece almaya çalışıyorum var mı böyle olan yoksa bu da mı bi dönem anlayamadım
Benim de az uyuyor ve genelde kucagimda uyumak istiyor ama arada mecburen kucaktan indirip yatirmak zorunda kalıyorum banyo wc yemek vs kişisel ihtiyaçlarımi halletmek için normali ne bu işin bilmiyorum ama ben zaten sarilik korkusuyla sürekli uyandirdim uykusundan beslemek için
Nts den geldim kızlar sancı çıkmadı bebisin suyu hareketleri normal dedi. 1 parmak açıklık varmış pazartesi yatış yapılacak suni sancı verilecekmiş sonrasi ne olur bilmiyorum. Dualarınıza talibim. Pazartesi 41+0 oluyoruz
Merhaba kizlar ,nasılsınız ?
Bugün kontrolüm vardi . Bebek hala kanala girmemis ama geçen haftaya göre suyu azalmış durumda. Bu haftalar için normal kabul ederiz fakat acikligim hiç yok tibbi olarak sezeryan oneriyorum dedi hekimim . Carsamba günü musaitmis. Hayırlısı olsun inşallah
Annem bizim bebeleri hemen yikio 2 günlük olduk yıkadık bugün ama kendide çok rahatladı saçları fln konak olmuştu mis gibi oldu tosbağ uyudu üstüne de fosur fosur
Kızlar bana yardımcı olun doktorum antibiyotik ağrı kesici hepsini verdi sabah akşam alıyorum spinal oldum boynumun üstü kafam 2.gun kazan gibi döndürürken zonklama egerken zonklama perişanım nasıl geçecek bu acaba
Kızlar bana yardımcı olun doktorum antibiyotik ağrı kesici hepsini verdi sabah akşam alıyorum spinal oldum boynumun üstü kafam 2.gun kazan gibi döndürürken zonklama egerken zonklama perişanım nasıl geçecek bu acaba
Ben sürekli emzirdim ama cekemiyormus bebeğim sutu o yüzden yukseldi. Ben de ne kadar verdigimden emin olmak için 1 buçuk saatte bir sütu sagarak verdim sürekli besledim arada mama da takviye ettim ve şükür düzeldi. Uyandirmalisin bir şekilde canim ve bir buçuk en geç iki saatte bir beslenmeli tek çare bu sarilikta
Anestezi doktoru bana olabildiğince dümdüz yat demişti. Yastık kullanmadan zarlar arasındaki sıvı yeniden dengeye kavuşabilmesi için bende de hafif zonklamalar olmuştu çok şükür o kadar baş ağrısı olmadı
Merhaba kizlar ,nasılsınız ?
Bugün kontrolüm vardi . Bebek hala kanala girmemis ama geçen haftaya göre suyu azalmış durumda. Bu haftalar için normal kabul ederiz fakat acikligim hiç yok tibbi olarak sezeryan oneriyorum dedi hekimim . Carsamba günü musaitmis. Hayırlısı olsun inşallah
Bana bol bol kahve iç demişlerdi. Bende yoğun baş ağrısı olmadı. Hastanede 4 saat sonra kahve verdiler, günde bir tane filtre kahve içtim ilk bı kaç gün. Şimdi de arada ağrır gibi olursa kahve içiyorum rahatliyorum
Çok şaşırdım bende aldım hatta 15 günlükken filan kullanmaya başladım. Benimkinin markası merfbaby . Çocuğum gün içinde hep onda yatıyor.cok önerilmiyor üzerinde yatması ama mecbur kalıyorum . Sallandigi için çok hoşuna gidiyor.