- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
Evet gerçekten beklemek bile çok kötü. Amin inşallahSenin sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim çünkü bazen yalancı pozitif TE cikabiliyormus doktorum onu da söylemişti. Çok yipratici bir süreç, kimsenin başına vermesin Allah
Tek egzersizim yürümekKızlar merak ettiğim bir şey var.Daha önce Normal Doğum yapan annelere sorum
Hiç egzersiz, spor geçmişiniz var mıydı? Hareketli bir gebelik mi geçirmiştiniz?
İnan onu bile yapmıyorum bugün hastaneye gittim geldim 1 saatte buharlasicam sandım. Çekirdek yiyip kanepede oturuyorumTek egzersizim yürümek
Tabi şimdi bende çıkmıyorum çünkü tansiyonum düşüyor sıcakta daha kötü oluyorumİnan onu bile yapmıyorum bugün hastaneye gittim geldim 1 saatte buharlasicam sandım. Çekirdek yiyip kanepede oturuyorum
Bende siyah beyaz gördüm hep ayrıntılıda renkli görürüz artık diyorumHa birde bizim doktor hic 4 boyutlu gostermedi ya
3 Boyutlu falanda degil
Tek boyut
Rontgen filmi gibi goruyoruz hep
3 Boyutlu gorebilir miyiz mi desem gidince
Canım uzanmamak gerekiyor diye biliyorum ben dolapta uzaklara uzanma bence, sandalyeye çıkmakta riskli yerinde olsam daha aşağıda kolay ulaşabileceğim yerlere alırdım onları. Ben tabaklarımı vs hep tezgahın üzerine indirdim uzanmamak için öyle kullanıyorumKizlar crp 9 cikmis benim enabizdan baktim
Devletteki doktor cok az yuksek demisti sorun gormemisti
Bide bana hersey dokunuyor sanirim ya 4 gun iyiydim simdi yine ishalim
Bide kizlar kvye yardim ettim salca yapacak domates dogruyor biraz egilip kalktim agri vs olmadi ama burda okuyorum egilmiyorum falan yaziliyor acaba ben mi fazla rahat davraniyorum diye dusundum
Sandalyeye cikip dolaptan tencere falan aliyorum esim gorunce kiziyor napiyorsun cikma etme vs diye
Cocugu ezdin falan diyor
Ay bilemedim evham yapiyorum dimi yine
Bence daha küçükler ya . Benim doktor yüzünü gösterdi son gidişimde 4 boyutluHa birde bizim doktor hic 4 boyutlu gostermedi ya
3 Boyutlu falanda degil
Tek boyut
Kız maşallah sen baya iş gördün bu hamilelikteKizlar crp 9 cikmis benim enabizdan baktim
Bide kizlar kvye yardim ettim salca yapacak domates dogruyor biraz egilip kalktim agri vs olmadi ama burda okuyorum egilmiyorum falan yaziliyor acaba ben mi fazla rahat davraniyorum diye dusundum
Sandalyeye cikip dolaptan tencere falan aliyorum esim gorunce kiziyor napiyorsun cikma etme vs diye
Cocugu ezdin falan diyor
11-14 hafta arasında yapılıyor diye biliyorum ben 14ü geçmeden giderseniz sıkıntı olmaz muhtemelenHanımlar bi sey sorucam bu ikili tarama için bebeğin boyutu önemliymiş sanirim doğru mu. 10. Haftada kontrole gittim doktor henüz küçük dedi 12 değil 13. Hafta gel dedi. Fakat çok da geç gelme zamanı geçmesin dedi. Kaç mm aralığında olması gerekli.
1 hafta 10 gün suresi vardır diye endişe etmiştim. Doktora gidince de heyecan yapıyorum bebeği görünce unutuyorum herseyi11-14 hafta arasında yapılıyor diye biliyorum ben 14ü geçmeden giderseniz sıkıntı olmaz muhtemelen
Hamilelik uygulamalarından birini indirin bence, onların bir çoğunda hangi haftada hangi testin yapılması gerektigi yazıyor. Takip açısından kolaylık olur size. Bu uygulamanın adı happy mom1 hafta 10 gün suresi vardır diye endişe etmiştim. Doktora gidince de heyecan yapıyorum bebeği görünce unutuyorum herseyi14. Haftaya kadarsa iyi rahatladım çok çok saolun
Valla 3 tane var da bebeğin boyutu önemli felan diye okudum. Sonra büyük olur test için uygun olmaz diye düşündüm. Cok evhamli bi yapım vardır fakat tedavi süresinde Allah tarafından bi sakinlik geldi. Baya rahatım sadece bazen acaba yanlış bi sey olur mu diye endişe geliyo. Şükür ki sizlerden akıl alıp rahatlıyorumHamilelik uygulamalarından birini indirin bence, onların bir çoğunda hangi haftada hangi testin yapılması gerektigi yazıyor. Takip açısından kolaylık olur size
12 - 14 arasında yapılıyor geneldeHanımlar bi sey sorucam bu ikili tarama için bebeğin boyutu önemliymiş sanirim doğru mu. 10. Haftada kontrole gittim doktor henüz küçük dedi 12 değil 13. Hafta gel dedi. Fakat çok da geç gelme zamanı geçmesin dedi. Kaç mm aralığında olması gerekli.
Teşekkür ederim12 - 14 arasında yapılıyor genelde
Ben dün 5 boyutlu gördüm canım, ama öyle belirgin değil, daha dokulardan ibaret olduğu için çok manası yoktuHa birde bizim doktor hic 4 boyutlu gostermedi ya
3 Boyutlu falanda degil
Tek boyut
Ben de bunu kullanıyorum ama program gibi ebe kuzenim var söylüyor her şeyi Allah razı olsunHamilelik uygulamalarından birini indirin bence, onların bir çoğunda hangi haftada hangi testin yapılması gerektigi yazıyor. Takip açısından kolaylık olur size. Bu uygulamanın adı happy mom
Bence biraz dikkat et canım. Uzanmak iyi değil, çok eğilip kalkmakta iyi değil. Bence evham da yapmıyorsun, annelik iç güdüsüyle sonrasında üzülüyorsunKizlar crp 9 cikmis benim enabizdan baktim
Cocugu ezdin falan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?