- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
Şanlısın kuzenden yanaBen de bunu kullanıyorum ama program gibi ebe kuzenim var söylüyor her şeyi Allah razı olsun
Aynen ya caliskanligim tuttu bu seneKız maşallah sen baya iş gördün bu hamilelikteben yerimden de kalkmıyorum yemek bile kendimi iyi hissedersem yapıyorum yoksa yok yani
Arada uzaniyorum ya :/ camasirlari esim asiyor ama diger seyleri yapiyorumCanım uzanmamak gerekiyor diye biliyorum ben dolapta uzaklara uzanma bence, sandalyeye çıkmakta riskli yerinde olsam daha aşağıda kolay ulaşabileceğim yerlere alırdım onları. Ben tabaklarımı vs hep tezgahın üzerine indirdim uzanmamak için öyle kullanıyorum
Herkes dikkat et demiş canım ama bu söylediğin şeylerde herhangi bir risk görmüyorum ben. Ben de yapıyorum eğiliyorum sandalyeye çıkıyorum sorun etmiyorum. Herhangi bir risk taşımadığın sürece bunlar normal hareketler gebeliği etkileyecek şeyler değil.Kizlar crp 9 cikmis benim enabizdan baktim
Devletteki doktor cok az yuksek demisti sorun gormemisti
Bide bana hersey dokunuyor sanirim ya 4 gun iyiydim simdi yine ishalim
Bide kizlar kvye yardim ettim salca yapacak domates dogruyor biraz egilip kalktim agri vs olmadi ama burda okuyorum egilmiyorum falan yaziliyor acaba ben mi fazla rahat davraniyorum diye dusundum
Sandalyeye cikip dolaptan tencere falan aliyorum esim gorunce kiziyor napiyorsun cikma etme vs diye
Cocugu ezdin falan diyor
Ay bilemedim evham yapiyorum dimi yine
Bundan sonra dikkat edeyim canim ya ne bileyim tamamen hareketsiz de kalmak istemiyorum ondanBence biraz dikkat et canım. Uzanmak iyi değil, çok eğilip kalkmakta iyi değil. Bence evham da yapmıyorsun, annelik iç güdüsüyle sonrasında üzülüyorsun
Oğluma hamile olduğumu bilmezken, 23 Nisan için dans calistiriyordum çocuklara, sınıfta alan açmak için koca koca sıraları kucaklayıp üst üste dizdim, bir güzel hoplayıp zipladim, bu hamileliğimde bahar donemine denk geldi turnuvalar başlamıştı, çocuklarla voleybol oynadım saatlerce ne smaçlar bastım zıplayarak, onların yeri sağlam da, işte agirlastikca bizim hareketlerimizi kisitliyorlar, ben daha şimdiden ah uh yapmaya başladım yataktan kalkarkenHerkes dikkat et demiş canım ama bu söylediğin şeylerde herhangi bir risk görmüyorum ben. Ben de yapıyorum eğiliyorum sandalyeye çıkıyorum sorun etmiyorum. Herhangi bir risk taşımadığın sürece bunlar normal hareketler gebeliği etkileyecek şeyler değil.
Ben daha 3 4 gunluk hamileyken (daha bilmiyordum hamile oldugumu tabi) vapura yetismek icin kosmustum ve kart yerine telasla kimligimi basmistim o turnike sopasi karnima cok siddetli carpmisti acilmadigi icinOğluma hamile olduğumu bilmezken, 23 Nisan için dans calistiriyordum çocuklara, sınıfta alan açmak için koca koca sıraları kucaklayıp üst üste dizdim, bir güzel hoplayıp zipladim, bu hamileliğimde bahar donemine denk geldi turnuvalar başlamıştı, çocuklarla voleybol oynadım saatlerce ne smaçlar bastım zıplayarak, onların yeri sağlam da, işte agirlastikca bizim hareketlerimizi kisitliyorlar, ben daha şimdiden ah uh yapmaya başladım yataktan kalkarken
Zaten erkek diye yazmıştı kağıda ama grupta cinsiyet değiştirenlerden etkilendim emin olamadım. Dün doktoruma diyorum hocam cinsiyet, dedi ben söyledim ya sizeŞanlısın kuzenden yanasenin bebişin cinsiyeti belli oldu mu ben kaçırdım galiba orayı
Hareket et tabiki. Mesela eğilmek yerine çömel daha sağlıklıBundan sonra dikkat edeyim canim ya ne bileyim tamamen hareketsiz de kalmak istemiyorum ondan
Bence zaten yapılan hareketin dozu kaçınca anlıyor insanKizlar crp 9 cikmis benim enabizdan baktim
Bide kizlar kvye yardim ettim salca yapacak domates dogruyor biraz egilip kalktim agri vs olmadi ama burda okuyorum egilmiyorum falan yaziliyor acaba ben mi fazla rahat davraniyorum diye dusundum
Sandalyeye cikip dolaptan tencere falan aliyorum esim gorunce kiziyor napiyorsun cikma etme vs diye
Cocugu ezdin falan diyor
Comelince kalkamiyorum bacimHareket et tabiki. Mesela eğilmek yerine çömel daha sağlıklı
Eskilerin bi lafi varBence zaten yapılan hareketin dozu kaçınca anlıyor insanmesela üst rafa uzanmak yetine sandalyeye çıkmaya başladım ben de, normalde boyum yetişir ama şimdi uzansam geriliyor karnım. Tabi burada sağlam sandalyeye sakince çıkmak mühim mesela artık sırt üstü de yatamıyorum, rahatsız ediyor. Ama eşşek gibi ağır sırt çantamı taşıyorum kısa süreli de olsa, bi de ilk hamilelikte daha çok dikkat ediyor insan. Şimdi 3 yaşında bir bebişim var nasıl kısayım hareketi diyorum
Otur kalkma en güzeliComelince kalkamiyorum bacim
Söyleyenler olmuştur mutlaka ben yeni görüyorum, crp yüksek çıkmış. Biryerlerde enfeksiyon vari birşey var muhtemelen. Ama tam olarak değerin kaç asıl önemli olan nokta orası. 0-5 arası normal değerken 7-8-9 gibileride normalden sayabiliriz. İlaca gerek kalmaz bu değerlerde. Seninkisi kaç tam olarak?kizlar ya benim anti rubella igg ve anti cmv igg yuksek gelmis ne demek bubir de c reaktif protein yuksek ( ne demek bunlar asiri korktum
Olsun sen yine de çömel, kadınların çoğunda bel fıtığı hamilelik döneminde çıkıyor. Karnındaki yükle birlikte aşağı egilirsen beline bindirdigin yük daha da artar. Bırak bacakların çeksin yükü. Onlarin görevi buComelince kalkamiyorum bacim
Canim kolay gelsin,Kac yumak ip gerekiyor bu battaniye içinZaten erkek diye yazmıştı kağıda ama grupta cinsiyet değiştirenlerden etkilendim emin olamadım. Dün doktoruma diyorum hocam cinsiyet, dedi ben söyledim ya sizeerkek canım değişmedi yani. Alışveriş yapamıyordum doğru düzgün. Bugün gittim ip aldım battaniye yapıyorum, mutlaka yapın
Ben daha hiç kilo almadım. 17 haftaya gireceğim ama sıfır kilo alımı
Benim sabahlari hafif gobek aksamlari 7 aylik gibiOlsun sen yine de çömel, kadınların çoğunda bel fıtığı hamilelik döneminde çıkıyor. Karnındaki yükle birlikte aşağı egilirsen beline bindirdigin yük daha da artar. Bırak bacakların çeksin yükü. Onlarin görevi bubak ben daha simden 10 kilo aldım karnım da kocaman oldu yataktan kalkmak bile zor benim için ama olacak o kadar, comelince kalkamiyorsan önce otur sonra kaykila kaykila kalk
Hemen takipliyorumOtur kalkma en güzelitakip etmenizi öneririm. Çok tatlı bir ebe ve sürekli soru cevap yapıyor. Kendi kullanmadığı hiçbir şeyi de önermiyor
Abartılı hareketler bunlarKizlar crp 9 cikmis benim enabizdan baktim
Cocugu ezdin falan diyor
Sunlari okuyunca bi evi süpüresim geldiAbartılı hareketler bunlartamam elbette dikkat edin ama ben asla yerimde durmuyorum mesela. Ruhumda yok duramam da. Hergün 2 kat evi dip köşe kıyı bucak temizliyorum, üstüne yemek yapıyorum, 2 çocuğa koşuyorum, yetmiyor akşamları çıkıp işyerini kolaçan ediyorum, gece çocuklar uyuyunca da çamaşır vs işlerimi hallediyorum bir tek uyurken hareketsizim yani tamam benim kadar olmayın da, hiç eğilmemek falan eğer ciddi bir sağlık sorunu yoksa gereksiz kendini kasmak olur.
Evde mi süpürmüyorsunSunlari okuyunca bi evi süpüresim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?