Risk varsa en iyisini ve en iyi teknolojiyi bulup gitmeye çalış sen canım, benim çok şükür şimdilik her şey yolunda. Sen de sağlıkla ilerlersin inşallah
Kızlar bu arada bebek bezlerinde şu an Migros’ta indirim var , molfix iki paket alana ikincisi %50 indirimli , ben yenidoğan aldım , 1 paket içinde 68 tane var , iki paket aldım 166 tl ye geldi .
Kızlar bu arada bebek bezlerinde şu an Migros’ta indirim var , molfix iki paket alana ikincisi %50 indirimli , ben yenidoğan aldım , 1 paket içinde 68 tane var , iki paket aldım 166 tl ye geldi .
Ama canım 1 ay boyunca her gün hastane çıkışı giydiremeyiz ki. 1 ayda olsa illa alıcaz hastane çıkışı dışında 3 takım, bir de 6 alt 6 üst alırım diyorum en azından ama cm olarak karar veremedim
Yok kuzum 2 kat kıyafetle 1 ay geçmez. Ama o kıyafetleri direkt aynı ay giyecek diye düşünme. Yenidoğan kıyafetleri 1-2 kez giymede boşa çıkıyor. 1-3 ay kıyafet yenidoğana da uyuyor zaten. O yüzden onu almak daha mantıklı. Tecrübeli anneler yazsın gerçi ben ilk çocukta çok da kesin konuşmayayım
Yok kuzum 2 kat kıyafetle 1 ay geçmez. Ama o kıyafetleri direkt aynı ay giyecek diye düşünme. Yenidoğan kıyafetleri 1-2 kez giymede boşa çıkıyor. 1-3 ay kıyafet yenidoğana da uyuyor zaten. O yüzden onu almak daha mantıklı. Tecrübeli anneler yazsın gerçi ben ilk çocukta çok da kesin konuşmayayım
Büyük giysin azıcık merak etme. Türk annelerinin klasik mantığıdır büyüyünce de giyer diye kışın doğacak zaten belini sokuşturuveririz içine bişey olmaz
Dogdugu boy ve kiloya göre de değişiyor ama oğluma daha hastanede küçük geldi. 50 cm hastane çıkışı takım aldım, oğlum 54 cm doğdu, cekistirsek bile çare yoktu hele bı de bezle olduğunu dusunursek hiç oluru yoktu
Sleepy 1-2 numara iyiymiş ama 3 ve üstünde önermiyorlar. Bayadır bez araştırıyorum. Bebek hareketlenince sızıyormuş sleepy. Bi de bedeni daha küçükmüş diğer bezlere göre. Ben 1-2 sleepy sonra molfix düşünüyorum ama biraz da bebeğin kararı
Ben 3-6 bol alacağım çıtçıtlılardan. Her türlü çok giyecek o ayları. İlk ay mı giyer kaç ay sonra giyer bilmiyorum. Ama eninde sonunda 3-6 en mantıklı beden