Sleepy 1-2 numara iyiymiş ama 3 ve üstünde önermiyorlar. Bayadır bez araştırıyorum. Bebek hareketlenince sızıyormuş sleepy. Bi de bedeni daha küçükmüş diğer bezlere göre. Ben 1-2 sleepy sonra molfix düşünüyorum ama biraz da bebeğin kararı
Canım valla herkes başka şey söylüyor benim bez konusunda beynim yandı biraz da akışına bırakmak lazım bebeğine göre de değişiyor. Sen iyi yapmışsın aldığın boşa gitmez zaten
Olabılır, herkes kendı tecrubesını paylasıyo, benım arkadasım gectı, hatta sımdı ıkıncıye hamıle, dırek sleepyden baslıcak, o da prıma harıc dıger marka bezlerden korkmaya basladıgı ıcın, aynı ben gıbı, ılk prıma almıs, ama memnundu yanı durumdan
Quantum fiziği gibi şu bez konusu hiç içinden çıkamıyorum prima riskine giremiyorum çünkü ne kadar stok da yapılsa illaki doğduktan sonra da bez alınacak. Seneye ben primayı düşünemiyorum
Quantum fiziği gibi şu bez konusu hiç içinden çıkamıyorum prima riskine giremiyorum çünkü ne kadar stok da yapılsa illaki doğduktan sonra da bez alınacak. Seneye ben primayı düşünemiyorum
Altından borsadan daha cok kazandırıyor, prıma alıp seneye satsak, deli kar var
Valla ılk 3 numara ıste benım de kullanıcagım, zaten uzun sure 4 numara kullanılıyomus gecen cekmıstım instgramda bunu
Altından borsadan daha cok kazandırıyor, prıma alıp seneye satsak, deli kar var
Valla ılk 3 numara ıste benım de kullanıcagım, zaten uzun sure 4 numara kullanılıyomus gecen cekmıstım instgramda bunu