2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Havalar da bir tuhaf. Bi güneş göremedik kaç gündür. Teşekkür ederim

Benim ablam çok düşkündü alışverişe, ve yüzde doksanı hm zara carters marka. Ve o kıyafetlerle yeğenimden sonra 2 çocuk büyüdü hala çoğu taş gibi, benim 2 numara da mevsimsel koşullara uyduğu kadar kullanacak öyle diyeyim Ben de yenidoğan hm almıştım bir kaç takım, o kadar güzeller ki, kendine hatıra kalsın diye saklıyorum.
Şimdi yine elde ne var bir bakıp öyle yapacağım. Hepsinin kız olması da benim şansım oldu
Aslında mum da olabilir isme özel, cam mumluk içinde, dekoratif olur.
Ben 1 yaşta ahşap mumluk yaptırmıştım, şimdi yakınlarımın evinde görünce çok hoşuma gidiyor. Doğum pandemiye gelince çok sallamamıştım öyle bi sabun yaptırmıştım. Hevesim de yoktu açıkçası.
Şimdi bir arkadaşta kuş yemi gördüm, böyle eti gong var ya onun gibi bütün, ağaca asmalık hoşuma gitti.

Dışarı çıkarken bende giydirdim dediğin gibi ama evde tek kat giydirdim, bide ilk uyanınca üstüne yelek. Benim oğlum da şubat doğumlu, çocuğuna göre de değişir üşüme durumu, benimki sevmezdi mesela sıcağı, hatta 24 yaptık dereceyi bi ara ve çok terledi bronşit oldu hastanede kaldık

Canim ne karar verirsen hayrina olsun inşallah
Umarim zamanla cozebileceginiz birseydir
Ne olursa olsun sakin iyi anne olabilir miyim diye dusunme
Annelerin cocuklari soz konusu oldugunda yapamayacaklari sey yoktur

Kendini üzme bu kadar. Sen çok iyi bir anne olacaksın. Olmuyorsa hergün stres kavga gürültü yerine sakince ayrılmak. Senin şuanki en büyük görevn bebeğini düşünmek ve ona sağlıkla kavuşmak için stresten üzüntüden uzak durman. Hayat işte herşey olabiliyor. Bunun suçlusu da sen değilsin. Aksine bebeğinle hayata sıkı sıkı tutunacaksın. Biliyorum kolay olmayacak.Allah yardımcın olsun.

Yem ya da mama ben de düşünüyorum, anısı kalmayacak ama pragmatist bı hediye olacak ama bı taraftan da hala yakınlarımda oğlum için yaptirdigim kar kurelerini görünce de hoşuma gidiyor, kalıcı bişey yaptırmak daha mantıklı sanki diyorum. Biraz daha seçeneklere bakicam o yüzden.

İkinci kıza ne isim koyacaksın

Oğlum da sıcağı sevmiyordu uyku tulumunu çok kalın almışım togu daha düşük olan başka bı tulum almıştım sonrasında. Ama tulumun içine ekstra bişey giydirmiyordum ben. Zaten Mart'ta havalar ısınıyor, bu bebeklerde daha kolay olur diye düşünüyorum.

Amin canım teşekkür ederim. Ben böyle olsun hic istemedim ama olmuyormus. İnşallah hakkımda hayırlı olan budur

İkinci kıza ne isim koyacaksın
Off acayip zorlanıyorum, erkek olsa ismi hazırdı senelerdir. Yalan yok şimdi umay kadar içime sinen beğendiğim hiç bir isim olmadı olamıyor. Çocuğa koymuş olmak için isim koymaktan çok korkuyorum önerilere açığıım

Ben de alternatif olsun diye düşünüyorum ama asla Umay kadar içime sinen olmuyor. Ama benim Umay’dan sonra ikinci kız olursa ona koyacağım net Işıl hatta bida kızım olmazsa diye buna ışıl Umay mı koysam diye gel gitliyim hala

Bide bigem güzel bak , o da öztürkçe Umay gibi sert bi isim bence.

18 haftalıkken gittim, bugün 20 haftalık kalp atışı dinledik sağlık ocagin da bide tetonoz olduk, cuma günü de ayrıntılı ultrasonumuz var. Bu sıralar biraz sık görüştük:)
Benim bebeğim de 19. haftasında hala bir şey hissetmeyenlerdenim. Geçen prş doktordaydım normal dedi bekliyorum bakalım ne zaman hissedicem

Anlamı ne olsun istersin burdan yola çıkabilirsin. O anlama gelen isimleri araştırırsın hangisi içine sinerse o olur

Allah hakkınızda hayırlısını eylesin inşallah. Günaha girmezsin, bilakis evin içinde sürekli tartışma yaşayıp çocuğun psikolojisini bozmayacağından sevaba bile girersin.
Eğer düzeltebileceğiniz bir şey varsa inşallah düzeltilir, aksi halde herkesin yararına olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…