AminnnnnMaşallahın varmış gerçektenolsun şifa olsun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnnnMaşallahın varmış gerçektenolsun şifa olsun inşallah
Ben gebelik şekeri, zehirlenmesi vs gibi şeylerle ilgili hiç bilgim yok, bilgisizlik daha iyi geldiğinden bakmamaya da direniyorumAfiyet olsun canımBen fast food içeriğinden korkmuyorum ama gebelik şekeri fobim var. Genetik yatkınlığım var çünkü. Yine de arada yiyorum açıkçası
senin bebiş erkek miydi
Ben de nasıl düşünürsem öyle oluyor. O yüzden hep iyi düşünüyorumAminnnnnHiç olumsuz bir şey düşünmeden yemeye içmeye devam
tabii abartmadan
![]()
Bana sağlık ocağında kayıtta sordular ailede şeker hastası var mı diye. Annemde de babamda da var malesef. O yüzden dikkat etmem gerekiyor. 24te yükleme yapılacak bakalım inşallah sorun yaşamamBen gebelik şekeri, zehirlenmesi vs gibi şeylerle ilgili hiç bilgim yok, bilgisizlik daha iyi geldiğinden bakmamaya da direniyorumsizin durum farklıymış tabii aman aman sağlıkla gelsinler, güzel güzel kavuşalım inşallah
evet erkek
![]()
Maden suyu iç birde günde bir tane ben kızılay erzincan içiyorum magnezyum oranı iyi diye duymuştum
Benimde ananem teyzelerim hep şeker hastası annemde yok ama. Yine de genetik olarak beni etkileme ihtimali var mı?doktor şeker yüklemesi yapalım dedi bana daBana sağlık ocağında kayıtta sordular ailede şeker hastası var mı diye. Annemde de babamda da var malesef. O yüzden dikkat etmem gerekiyor. 24te yükleme yapılacak bakalım inşallah sorun yaşamamErkeklerin enerji ihtiyacı çok diye tatlı isteği oluyormuş sanırım öyle duymuştum
![]()
Aaa anladım herşey yolundadır inşallah sorun yaşamazsınBana sağlık ocağında kayıtta sordular ailede şeker hastası var mı diye. Annemde de babamda da var malesef. O yüzden dikkat etmem gerekiyor. 24te yükleme yapılacak bakalım inşallah sorun yaşamamErkeklerin enerji ihtiyacı çok diye tatlı isteği oluyormuş sanırım öyle duymuştum
![]()
Değil 136 ydı canım benim ama kızım olacak inşallahMerhaba kalp atışlarına göre cinsiyet belli oluyormuş, 140 altı erkek, 140 üzeri kız diyorlar. Doğru mu![]()
İnternetten bakmıştım aşkım ona açık bir bardak çayda 40 ml oranında olduğunu okumuştumÇay olarak kafein alsak kaç bardak içebiliriz ki biliyor musun canım
Her gebe için şeker riski var tabi. Ama ailede varsa biraz daha risk fazla oluyor. Doktorunuz da yaptırmanızı söylemiş zaten ihmal etmeyin benceBenimde ananem teyzelerim hep şeker hastası annemde yok ama. Yine de genetik olarak beni etkileme ihtimali var mı?doktor şeker yüklemesi yapalım dedi bana da
Ben de Salı günü aşı olacağım canım şifa olsun bebişlerimizeAaa anladım herşey yolundadır inşallah sorun yaşamazsınben de yarın gideceğim sağlık ocağına tetenoz olmaya
ayyyy çok mantıklı bahaneyle bende enerji doluyorum
![]()
İmamın abdest suyu gibi çay mı içilir zaten biraz demi olacak illakiİnternetten bakmıştım aşkım ona açık bir bardak çayda 40 ml oranında olduğunu okumuştumben iki bardak içiyorum imamın abdest suyu gibi değil normal açık
![]()
Yaptıracağım bende hatta randevu bile aldık. İnşallah sıkıntı yaşamayızHer gebe için şeker riski var tabi. Ama ailede varsa biraz daha risk fazla oluyor. Doktorunuz da yaptırmanızı söylemiş zaten ihmal etmeyin bence![]()
Yasak olan hersey daha tatlı geliyor galibaBen ben bennnn, aynen öyleyim canım ne isterse yiyorum içiyorum, genelde ilk gebelikte daha tedbirli olan anneler 2. Gebelikte salarmış ama benim ilk ona rağmen almışım gibimesela çay bardağında içiyordum kola fanta filan, yine aynı içiyorum
kahveden tiksinmiştim 17.haftama kadar şimdi kahveyle de aram iyi. Yani aramıyorum ama içiyorum, fastfood maalesef haftada 1 ya da 2 kez yiyorum hatta resmen aşk yaşıyorum yerken
buarada tatlının yüzüne bakmazdım, hiç tatlı insanı olmadım amaaaaa son 2 haftadır öfffffffff ağlarım tatlı diye
![]()
Cidden bende ugrasamiyorum hazıra dayandım napalimmArada ben de hazır limonata meyve suyu içiyorum açıkçası. Kızlar yukarıda güzel tarifler yazmış ama ben o kadar uğraşamıyorumİki gündür domates konservesi yapıyorum zaten heryerim ağrıyor tükendim valla
![]()
enfeksiyonda sebebiyet verebilir bu durumunuza yanlız ilk gebeliğimde benimde enfeksiyon vardı kaç kere üromisin kullandım fayda etmedi doğuma kadar devam etti inatçı oluyor gebelikte daha doğrusu şiddetli ilaç veremedikleri için çabuk geçmiyorArada zonklama arada igne batmasi gibi seyler oluyor canim
Bide bu ara idrar yanmasiyla ugrasiyorum o kadar da su iciyorum sabah iyiysem aksama dogru yanma yasiyorum
Doktorun verdigi üromisini icicem en sonunda
canım ne yaptın ıkılı ıcın doktoruna gıttın mı? raporun cıktı mı?Rapor sonucu benim için bi sey değiştirmeyecek de insan gene de merak ediyormuş ne nedir diye![]()
Ay evet ancak bugün aldım ama doktorum nobetteymis goremedim malesef. Yükleme yapiyorum umarım okunur şekilde olurcanım ne yaptın ıkılı ıcın doktoruna gıttın mı? raporun cıktı mı?
Sonucun güzel gelmiş canım rahatlayabilrisnAy evet ancak bugün aldım ama doktorum nobetteymis goremedim malesef. Yükleme yapiyorum umarım okunur şekilde olur