2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Afiyet olsun canım🥰 Ben fast food içeriğinden korkmuyorum ama gebelik şekeri fobim var. Genetik yatkınlığım var çünkü. Yine de arada yiyorum açıkçası 🙈 senin bebiş erkek miydi
Ben gebelik şekeri, zehirlenmesi vs gibi şeylerle ilgili hiç bilgim yok, bilgisizlik daha iyi geldiğinden bakmamaya da direniyorum 🙈😅 sizin durum farklıymış tabii aman aman sağlıkla gelsinler, güzel güzel kavuşalım inşallah 🙏🏻 evet erkek👶🏻

Ben gebelik şekeri, zehirlenmesi vs gibi şeylerle ilgili hiç bilgim yok, bilgisizlik daha iyi geldiğinden bakmamaya da direniyorum 🙈😅 sizin durum farklıymış tabii aman aman sağlıkla gelsinler, güzel güzel kavuşalım inşallah 🙏🏻 evet erkek👶🏻
Bana sağlık ocağında kayıtta sordular ailede şeker hastası var mı diye. Annemde de babamda da var malesef. O yüzden dikkat etmem gerekiyor. 24te yükleme yapılacak bakalım inşallah sorun yaşamam🙏🏻Erkeklerin enerji ihtiyacı çok diye tatlı isteği oluyormuş sanırım öyle duymuştum🥰

Maden suyu iç birde günde bir tane ben kızılay erzincan içiyorum magnezyum oranı iyi diye duymuştum
Bana sağlık ocağında kayıtta sordular ailede şeker hastası var mı diye. Annemde de babamda da var malesef. O yüzden dikkat etmem gerekiyor. 24te yükleme yapılacak bakalım inşallah sorun yaşamam🙏🏻Erkeklerin enerji ihtiyacı çok diye tatlı isteği oluyormuş sanırım öyle duymuştum🥰
Benimde ananem teyzelerim hep şeker hastası annemde yok ama. Yine de genetik olarak beni etkileme ihtimali var mı?doktor şeker yüklemesi yapalım dedi bana da

Aaa anladım herşey yolundadır inşallah sorun yaşamazsın 🙏🏻 ben de yarın gideceğim sağlık ocağına tetenoz olmaya🥺 ayyyy çok mantıklı bahaneyle bende enerji doluyorum🙈

Kızlar mesajları anca okudum ve baya şaşkınım. Burda kimse kimseyi tanımıyor hepimizin kimliği gizli tek ortak noktamız beraber aynı dönem hamile olmamız. Çok garip olayların bu hale gelmesi. Zaten ülkecek her şeyde bir yanlış anlama, zıtlaşma aldı başını gidiyor gruba da yansımış ülkemizin hali 😅😅
Hepimiz hamişiz bebişlerimizi ve kendimizi üzmeyelim. Hiç tanımadığınız, görmediğiniz, sesini duymadınız insanlar için birbirinizi kırmayın yahu.
Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin sağlıklı bir doğum yapana kadar ds bu süreci güzelce geçirelim 🌸💗

Benimde ananem teyzelerim hep şeker hastası annemde yok ama. Yine de genetik olarak beni etkileme ihtimali var mı?doktor şeker yüklemesi yapalım dedi bana da
Her gebe için şeker riski var tabi. Ama ailede varsa biraz daha risk fazla oluyor. Doktorunuz da yaptırmanızı söylemiş zaten ihmal etmeyin bence 🌺

Aaa anladım herşey yolundadır inşallah sorun yaşamazsın 🙏🏻 ben de yarın gideceğim sağlık ocağına tetenoz olmaya🥺 ayyyy çok mantıklı bahaneyle bende enerji doluyorum🙈
Ben de Salı günü aşı olacağım canım şifa olsun bebişlerimize 🙏🏻🥰

Ben ben bennnn, aynen öyleyim canım ne isterse yiyorum içiyorum, genelde ilk gebelikte daha tedbirli olan anneler 2. Gebelikte salarmış ama benim ilk ona rağmen almışım gibi 😅 mesela çay bardağında içiyordum kola fanta filan, yine aynı içiyorum 😅 kahveden tiksinmiştim 17.haftama kadar şimdi kahveyle de aram iyi. Yani aramıyorum ama içiyorum, fastfood maalesef haftada 1 ya da 2 kez yiyorum hatta resmen aşk yaşıyorum yerken 🤣 buarada tatlının yüzüne bakmazdım, hiç tatlı insanı olmadım amaaaaa son 2 haftadır öfffffffff ağlarım tatlı diye 😅
Yasak olan hersey daha tatlı geliyor galiba😅

Arada zonklama arada igne batmasi gibi seyler oluyor canim
Bide bu ara idrar yanmasiyla ugrasiyorum o kadar da su iciyorum sabah iyiysem aksama dogru yanma yasiyorum
Doktorun verdigi üromisini icicem en sonunda
enfeksiyonda sebebiyet verebilir bu durumunuza yanlız ilk gebeliğimde benimde enfeksiyon vardı kaç kere üromisin kullandım fayda etmedi doğuma kadar devam etti inatçı oluyor gebelikte daha doğrusu şiddetli ilaç veremedikleri için çabuk geçmiyor

Kızlar, nasıl gidiyor bebişler nasıl? Biz ilk doz tetenoz u olduk, ikinci doz 18 Eylül de :) ayrıntılı ultrasonu atlattik çok şükür her şey yolunda suratını pek göremedik ama olsun:) GOP Medicalpark Cihan hoca 2525 TL :) onun dışında bebişimiz için bir tanidigimiz odasını verdi komple 1 yıl kullanılmış, yurt dışına çıkıyorlar ürünler boşa çıktı sağ olsunlar. Beşigi odamiza kurduk, biraz büyük ama bu pahalılık ta kabul ettik:) bebisimizin adı Ege olucak inşallah:) Ege'nin yeni doğan kıyafetleri hazır, diğerlerine geçiş yapmayı düşünüyorum bir iki aya. Bebek arabamız eksik, kış bebeği olacağı için sağlık ocağı mahallenin başında, kucakta ve ya pusette gider sokak kültürümüz çok olmaz yeni doğan kış bebegiyle diye düşündüğüm için direkt baston almak istiyorum aslında ama hala karar verebilmiş değilim bilemiyorum. Bana gelecek olursak, gecem gündüzüm birbirine girdi, ne zaman uyuyup ne zaman uyanacağım belli olmuyor ama genel olarak geceleri uyuyamıyorum. Çok sıcak, çok bunalıyorum. Yürüyüşe çıkmak istiyorum sıcak diye çıkamıyorum resmen. Evde klima var, açıyorum eşim ev gayet iyi deyip klimayı kapattırıyor. Herkese serin, bana ateş gibi hissettiriyor bulunduğum ortam. Ev işi olarak ağır kaldırmamak dışında silme süpürme toz alma çamaşır bulaşık gibi işleri yapıyorum, wcyi haftada 1 çamaşır suyu ile yıkıyorum. Eşim yapıyor ama erkek eliyle bir olmuyor bizim yaptiklarimiz sonuçta😂 21 haftalık olduk, istifralarim 1 haftadır bitti tekrarı gelmesi inşallah çok kötü günlerdi. 77 ile hamile kaldım şuan 78 79 arasiyim bence istifra ettiğim için kilo almadım 😂 bebiş geçen hafta 27 cm 380 gramdı umarım sağlığı yerindedir. Malesef sigara günde 1 tane içiyorum, içmemeye çalışıyorum bunuda aşacağım en kısa sürede. Şimdilik bizden haberler bu şekilde, sizde neler var neler yok? Bu arada doktorum 15 Eylül de aç karnına gel bazı tahliller yapacağım dedi, o sıra aklıma gelmedi sormak şeker yüklemesi haftasına geliyor onu mu yapacak acaba? Sağlıklı gebelikler hepimize :)

canım ne yaptın ıkılı ıcın doktoruna gıttın mı? raporun cıktı mı?
Ay evet ancak bugün aldım ama doktorum nobetteymis goremedim malesef. Yükleme yapiyorum umarım okunur şekilde olur

Eklentiler

• Screenshot_20230825-112100_WhatsApp.webp
    Screenshot_20230825-112100_WhatsApp.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 72
Back
X