2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Zaten ilk baslar kışa denk gelecek. Öyle alıp yürüyüş yapayım pek olmaz. Ama kapalı alanlar var tabi😔. Ben oğullarımı uzun süre avmlere sokamamiştim. Korkmuştum mikrop kaparlar diye. Gerçi bizimkiler mayıs bebesiydi. Havalar güzeldi.
Oğlum kış bebesiydi 40 i çıkana kadar sadece doktor kontrollerine gitmiştik malum Ocak Şubat en sert kış zamanı burnumuzu bile çıkaramadık dışarı, sonra da havalar ısındıkça ara ara arkadaşların evlerine oturmaya gidip sosyalleşmeye calistik. O zamanlar pandemi diye bı kelime hayatimizda yoktu tabi, covid lugatimiza henüz girmemisti 😁 Nisan Mayıs'tan sonra açık hava gezilerine başlamıştık.

Kızlar şeker yükleme kolay geçti benim çok şükür. Sonuçlarım da böyle geldi. Referans aralıkları yazmıyor ama sanırım sıkıntı yok

Eklentiler

• IMG_0277.webp
    IMG_0277.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bebek giysisi için iyi bir leke cikarici bileniniz var mı? Yani böyle lekeyi silip süpürsün 🤣

Oğlum kış bebesiydi 40 i çıkana kadar sadece doktor kontrollerine gitmiştik malum Ocak Şubat en sert kış zamanı burnumuzu bile çıkaramadık dışarı, sonra da havalar ısındıkça ara ara arkadaşların evlerine oturmaya gidip sosyalleşmeye calistik. O zamanlar pandemi diye bı kelime hayatimizda yoktu tabi, covid lugatimiza henüz girmemisti 😁 Nisan Mayıs'tan sonra açık hava gezilerine başlamıştık.
İnşallah güzel güzel gezeriz bunda da. Artık insanlar biraz daha bilinclendi mikrop bulastırma ihtimelleri olduğunu biliyorlar. Ev ziyareti olsa da eskisi gibi opüp koklamak isteyeceklerini sanmıyorum. Bizim de elimiz daha güçlü tabi uzak tutarken. Mutlu mesut gezeriz inşallah 🤲.

Kızlar bebek giysisi için iyi bir leke cikarici bileniniz var mı? Yani böyle lekeyi silip süpürsün 🤣
Ay öyle bı leke çıkarıcı varsa ben de takipteyim, aldığım hiç bir leke çıkarıcı mucize yaratmadı bugüne kadar. Bazı lekeleri silip supuruyor ama bazılarını mümkün değil cikarmiyorlar, mesela keçeli kalem 😁 bebekken de kan damlasını ağzından akitirsa o kıyafet çöp. Kan ilacı çıkmıyor 😢

E bebekte toz bir leke çıkarıcı varmış o cok iyiymis diyolar canim stoga girdigi gibi stokluyormus herkes bende ondan alicam😂

Ay öyle bı leke çıkarıcı varsa ben de takipteyim, aldığım hiç bir leke çıkarıcı mucize yaratmadı bugüne kadar. Bazı lekeleri silip supuruyor ama bazılarını mümkün değil cikarmiyorlar, mesela keçeli kalem 😁 bebekken de kan damlasını ağzından akitirsa o kıyafet çöp. Kan ilacı çıkmıyor 😢
Trendyolda yorumu yüksek olanlardan memnun kalan çok gibi eski lekelerde bile ise yarıyor diyorlar ama bi de size soram dedim 🥰

Trendyolda yorumu yüksek olanlardan memnun kalan çok gibi eski lekelerde bile ise yarıyor diyorlar ama bi de size soram dedim 🥰
Hangi marka, alayım ben de. Oğlumun da lekeli olduğu için giydiremedigim çok yeni kiyafetleri var. Okulda kalem, boya lekesi yapıyorlar. Domestos filan kullandım bazı lekeleri çıkaramıyor o da. Varsa daha iyisi ondan sipariş vereyim ben de.

Hangi marka, alayım ben de. Oğlumun da lekeli olduğu için giydiremedigim çok yeni kiyafetleri var. Okulda kalem, boya lekesi yapıyorlar. Domestos filan kullandım bazı lekeleri çıkaramıyor o da. Varsa daha iyisi ondan sipariş vereyim ben de.
Minoris organik leke cikarici canım. Eski lekelerde bile iyi demis kimisi kimisi eski lekede ise yaramadı demiş ama geneli çok iyi yorumlar bi bak

Kızlar bu arada canım aşırı iskembe corbasi vs istiyor ve arnavut ciğeri ya ama korkudan yemiyorum yenmesinde mahsur var mı bi kerelik filan ya🥺

Kızlar bu arada canım aşırı iskembe corbasi vs istiyor ve arnavut ciğeri ya ama korkudan yemiyorum yenmesinde mahsur var mı bi kerelik filan ya🥺
Kiz nasıl canın istiyor bunlari ben hayatta yiyemeeem😂 zararlı mıdır bilmiyorum ama sakatat türü çok önerilmiyor sanki

Canın çekiyorsa ye cnm bisey olmaz bi kereden, ben arada ciğer yiyorum

O kan damlası malesef çıkmıyor kaç leke çıkarıcı denedim, e ebebegin kendi leke çıkarıcısi var onu kullanıyorum ben, o an çiti leyip yıkıyorum suyun içine de biraz koyuyorum bi akşam kalıyor o suda, çıkıyor lekesi, ama benim paşa daha 20 aylık yemek lekesi oluyor en fazla yada kaka

Back
X