2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Gecmis olsun canim hamilelikte dis agrisi cok zor. Her hamileligimde 2 dis kaybettim iyi bilirimAllahtan 4. Ye hamile kalmadan once 6 imlant yaptirmistim.simdilik agri sizi yok sukur. Allah sifa versin sanada
Enfeksiyon olmuş muydu hamileliklerinde dişinde. Kaç gündür antibiyotik kullanıyorum hala etki etmedi delircem ağrıdan artik

D vitamini kullanıyorum uzun zamandır hamilelikte dişler daha kötü oluyor maalesef

Tesekkur ederimm bolumum ilahiyat :)
Maşallah okumanın zamanı ve yaşı yok ben çocuğum 3 yaşındaken kreşe bırakıp örgün eğitime gidiyordum çok zor olmuştu hatta 10 yaş küçük gençlerle okudum. Hocalardan bile büyüktüm. harıkasın. Başarılarının devamını diliyorum. Maşallah.

Ay süper birsey bu Okumanın yaşı mi var olur tabiki :)
Hicbir şey içinizde kalmasın

Kızlar anakucagi marka ve modele karar veren var mı, hiç biseyde bu kadar kararsızlık yaşamadım elektrikli mi normal mi, mamma marka mi merf baby mi derken bı turlu birinde karar kilamadim. Sonra dönüyorum direk elektrikli salıncak tarzı mi alsam diyorum. Anakucagi kullananlar ya da almayı düşünenler siz ne öneriyorsunuz

Mamma markayı övüyorlar.

Ama bu çoook güzel bi hikaye çocukların gurur duyacak seninle

Ay evet masaj yaptırıyorum bana mısın demiyor yastiklarla ayrı bir ilişki içine girdim resmen kocami yataktan atmaya ramak kaldi
Valla ben de atıcam artık. Bi de sarılıp uyuruz normalde. Gece bi uyanıyorum tepemde kol falan var. Kendi göbeğim bana yetiyor bi de koca var dibimde sürekli

Bende de bel ağrısı, kollarda bacaklarda uyuşma ve kramp başladı. Bi de vajinal enfeksiyon oldu ilaç kullandım.
Canım çok geçmiş olsun İki gündür sol bacağımda bi uyuşma var. Kimseye de söylemedim geçer diye. Bugün daha iyi gibiyim bakalım. Hamileyim diye bütün uzuvlarım isyanda resmen

Süpersiniz kızlar ya. Kadınlardan böyle hikayeler duyunca çok mutlu oluyorum

Mamma markayı övüyorlar.
Evet gerçeğine en yakın muadil oymuş, fiyatı diğerlerine göre pahalı zaten ama onu alırsam ikinci elini alicam büyük olasılıkla. Bı kaç ay kullanılacağı için sifirina çok para vermek istemiyorum. Baby merf filan alsam sıfır alırdım da mamma pahalı diğerlerine gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…