2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Bir anda bu kadar kısalmasına çok şaşırdım bende . Çok moralim bozuldu .
Yatarım zaten artık yapicak birsey yok. Şu bir hafta istirahat edeyim . Umarım uzar 🙏
Çok geçmiş olsun. Merak etme dinlen sadece. Bende de oldu iki hafta önce kanamam oldu. 41 mm iken 30 mme düşmüştü. İki haftadır yatıyorum. Geçen kontrole gittim uzamıs dedi doktor. Dinlenmek çok önemli. İnşallah uzar senin de bir an önce de rahatlarsın.

Ahh geçip gidecek inşallah, umduğumuz gibi sağlıkla kavuşalım her birimiz 🥰 benim de ilk gebeliğimde yaşamadığım kasılmalarım oluyor da acaba diyorum.
Neyse şimdi doktorun kapısında beklemedeyim bi sorarım hepsini, şeker yüklemesi de yapılacak, heyecanla bekliyoruz bakalım ☺️
Güzel haberlerini bekliyoruz, yaz buradan

Çok geçmiş olsun. Merak etme dinlen sadece. Bende de oldu iki hafta önce kanamam oldu. 41 mm iken 30 mme düşmüştü. İki haftadır yatıyorum. Geçen kontrole gittim uzamıs dedi doktor. Dinlenmek çok önemli. İnşallah uzar senin de bir an önce de rahatlarsın.
Çok tşk ederim . Doktor bır hafta sonra tekrar bakalım . Kısalma olursa erken doğum riski sayarız dedi . 25mm olduğu için . O yüzden bende yatiyorum lavabo harici kalkmadim . Uzarsa rahatlayacagim kafa olarak kesinlikle. Senin için çok sevindim 🙏 umarım bende güzel haberler paylasabilirim...

Çok tşk ederim . Doktor bır hafta sonra tekrar bakalım . Kısalma olursa erken doğum riski sayarız dedi . 25mm olduğu için . O yüzden bende yatiyorum lavabo harici kalkmadim . Uzarsa rahatlayacagim kafa olarak kesinlikle. Senin için çok sevindim 🙏 umarım bende güzel haberler paylasabilirim...
Hamileyken kisaldigini okumuştum ama uzadığını hiç duymamistim, bu yüzden doktorumun başının etini yedim her kontrolde, o da her seferinde sakinlikle yatistirdi beni, valla ben mucize saniyordum uzamasini ama biraz istirahat ile uzayabiliyormus hamileyken kendim tecrübe ettim. Bir de benimki kısalma sonucu da değildi hatta kendi boyu 26 mm di rahim agzimin ama hamilelikte yenilemeye devam etmiş demekki kendi kendini. Doktorun sakinse ve işin ehliyse sen de hiç telaş yapma, yanlış hatırlamıyorsam Ayşe hocanın takiplisiydin sen, onun kontrolundeyken güvende olduğunu düşün.

Kızlar çanta alacam ama karar veremiyorum , kızımda sırt çantası kullanmıştım çok rahat etmiştim , kol çantaları omzumu çok ağrıtıyor. Tavsiye edebileceğiniz bi marka var mı ? JUNO Oslo Anne Bebek Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu çantaya yorumlar çok iyi ama alan varsa fikrini aldam daha iyi olur.
Ben oyshonun bebek çantasını çok beğeniyorsum ama çok pahalı, bunlar da spor duruyor,i normal sırt çantası gibi. Güzelmiş canım

Hamileyken kisaldigini okumuştum ama uzadığını hiç duymamistim, bu yüzden doktorumun başının etini yedim her kontrolde, o da her seferinde sakinlikle yatistirdi beni, valla ben mucize saniyordum uzamasini ama biraz istirahat ile uzayabiliyormus hamileyken kendim tecrübe ettim. Bir de benimki kısalma sonucu da değildi hatta kendi boyu 26 mm di rahim agzimin ama hamilelikte yenilemeye devam etmiş demekki kendi kendini. Doktorun sakinse ve işin ehliyse sen de hiç telaş yapma, yanlış hatırlamıyorsam Ayşe hocanın takiplisiydin sen, onun kontrolundeyken güvende olduğunu düşün.
Evet Ayşe hoca nin takiplisiyim doğru hatirliyorsun . Her ağrım var dediğimde araştırdı sağolsun . Hiçbir şey çıkmasa bile söylediklerimi kaale almisti o zamanda. Dun sakindi evet bekleyip ,göreceğiz . Olabiliyor bu tarz durumlar . Haftaya tekrar görmek istiyorum dedi.
Eşim de senin gbi düşünüyor daha sakin ben üzüldüm açıkçası ama şu aşamada progesteron kullanıp dinlenmekten başka da bir çarem yok .
Aslında biyokimyasali da sayarsak bu benim 5.gebeligim fakat diğerlerini 6,7 haftalarda kaybettim . İnşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim 🙏 Çok tşk ediyorum sana da 💐

Ben kasılma yaşamadım canım, yani tecrübe etmediğim bir şey yaşamadım galiba desem daha iyi 😅
Benim 2 gün önce kontrolüm vardı, baş aşağı pozisyondaydı, ama daha döner sonra asıl pozisyonu almaya başlar dedi
Ahahaha herkes bana kasılmatın oluyor mu diyor ama bilmiyorum ki bende kasılma nasıl oluyor 🙄😂😂 çok zor sorular 😂 benim bacakları aşağıda olduğu için hareketlerinide az hissediyorum dönsene rahatlasam 🙈🙈

Haftasıyla tam uyumlu bebiş, her şey yolunda çok şükür 🙏🏼 özlemişim de ya görmeyi :)

Şeker sonuçlar için arayacaklar bakalım, ama gayet rahat geçti oruç gibiydim normalde o kadar saat açlığa asla dayanamam şu aralar 😁
Hayırlısıyla şekerin de normal çıkar umarım 🤲

Hayırlısıyla şekerin de normal çıkar umarım 🤲
Şimdi googleladım sanırım normal ☺️ doktor daha aramadı. Doktor aramadan öğle arasında şipşak bi tatlı da yedim nolur nolmaz diye 😂

Yaa bu arada çok alakasız, sanıyorum sen bir pantolon linki paylaşmıştın çok güzel geldi diye. Onu bi daha alabilir miyizz ☺️ havalar soğudu soğuyalı ilk hamileliğimden bir kot yapıştı üzerime, bıktım. Yazın efil efil elbiseyle iyi geçti de daha önümüz kış.

Şimdi googleladım sanırım normal ☺️ doktor daha aramadı. Doktor aramadan öğle arasında şipşak bi tatlı da yedim nolur nolmaz diye 😂

Yaa bu arada çok alakasız, sanıyorum sen bir pantolon linki paylaşmıştın çok güzel geldi diye. Onu bi daha alabilir miyizz ☺️ havalar soğudu soğuyalı ilk hamileliğimden bir kot yapıştı üzerime, bıktım. Yazın efil efil elbiseyle iyi geçti de daha önümüz kış.
Giyiyorum onu okula giderken arada, baya kalın ve tok bı kumaşı var, hiç aşağı çekme yapmıyor, şuana kadar giydigim en rahat ve en ucuz hamile pantolonu 😂 duruyorsa siparis listemde linkini atayım tekrar

Fiyatına çok şaşırdım ben aldığımda 230 du, sezonu gelince sisiemisler baya 🥺

Fiyatına çok şaşırdım ben aldığımda 230 du, sezonu gelince sisiemisler baya 🥺

Çook teşekkürler, şık da duruyor spor da her şeyle gider 🙏🏼 aldığımız her şey yanımıza kar kalıyor ya bunu anladım ben.
Bebek bezi alayım dedim amazondan en ucuz hep orda oluyor, 2 gün sepette kaldı alana kadar, allahım nasıl bir artış şok oluyorum.

Çook teşekkürler, şık da duruyor spor da her şeyle gider 🙏🏼 aldığımız her şey yanımıza kar kalıyor ya bunu anladım ben.
Bebek bezi alayım dedim amazondan en ucuz hep orda oluyor, 2 gün sepette kaldı alana kadar, allahım nasıl bir artış şok oluyorum.
Hangi bezi alıyorsunuz kizlar ? Farklı markalar alıp denemek mi mantıklı ? Kafam dağılsın bende bebek bezi markalarını öğrenmiş olurum en azından 😀

Hangi bezi alıyorsunuz kizlar ? Farklı markalar alıp denemek mi mantıklı ? Kafam dağılsın bende bebek bezi markalarını öğrenmiş olurum en azından 😀
Ben 2 paket prima harmonie aldım, pure alacaktım ama yok kalktı mı anlamadım. Primanın bildiğim en masum en güzel bezi. bi hafta 10 gün kullanacağı kadar. Sonra 2 numara prima premium care e geçiş yaparım zira diğeriyle devam etmek sarsıcı olur :D Ama bu sefer sleepy de katacağım araya 2 numaraya geçince.
Benim gözlemim, en uzun süre kullanılan bez 2 numara bu arada.

Ben 2 paket prima harmonie aldım, pure alacaktım ama yok kalktı mı anlamadım. Primanın bildiğim en masum en güzel bezi. bi hafta 10 gün kullanacağı kadar. Sonra 2 numara prima premium care e geçiş yaparım zira diğeriyle devam etmek sarsıcı olur :D Ama bu sefer sleepy de katacağım araya 2 numaraya geçince.
Pure üretimde mi yok acaba ? En doğalı o gibi gelmişti bana sole bir üstten bakınca . Çok da anladığım bir konu da değil tabi 😀

Pure üretimde mi yok acaba ? En doğalı o gibi gelmişti bana sole bir üstten bakınca . Çok da anladığım bir konu da değil tabi 😀
Sanki artık harmonie gelmiş onun yerine, ben öyle anladım. Çünkü bulamadım internet satışını. Bana da en doğalı o gibi geliyordu.
Hiç değilse yeni doğmuş yumuş poposu bi süre ona temas etsin 😀

Ben 2 paket prima harmonie aldım, pure alacaktım ama yok kalktı mı anlamadım. Primanın bildiğim en masum en güzel bezi. bi hafta 10 gün kullanacağı kadar. Sonra 2 numara prima premium care e geçiş yaparım zira diğeriyle devam etmek sarsıcı olur :KK70: Ama bu sefer sleepy de katacağım araya 2 numaraya geçince.
Aslına bakarsan 3 numara daha çok kullanılıyor. Bebek biraz tontik olunca 2 no sızdırma yapıyor göbeğin üstünden yada bacak kenarlarından biz en uzun 3 no kullandık. Oğlum tombik bi çocuktu 5 e çok çabuk atladık bende anlamadım 😅 şuan 21 aylık 5 ve 6 hangisini bulursak onu kullanıyoruz 😅

Back
X