Hahaha aynen yaa gün sayiyoruz şimdi artık çok şükür
2024'te sadece biz vardık bir zamanlar heyy gidiZaman ne çabuk geçiyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha aynen yaa gün sayiyoruz şimdi artık çok şükür
2024'te sadece biz vardık bir zamanlar heyy gidiZaman ne çabuk geçiyor.
Esime sariyorum biraz neyseki anlayisli da gülüp geciyorBence biraz kafa dağıtmaya çalış canım, zaman zaman o duygulara hepimiz kapılıyoruzdur. Hormonal değişimler de dengemizi şaşırttı. Biraz zaman tanı kendine, eminim daha iyi olacaksın![]()
Hayir bir de giderken gurubu kötülediler halbuki sorun gurupta degildiBence gerçekten bazı kişiler gittikten sonra sıkıntı kalmadı, ne alınganlık oldu ne küslük ne laf çarpma... Zaten hala saçma geliyor o olayları düşününce. Şunun şurasında hepimiz aynı duygularla, heyecanla, merakla yavrularını bekleyen anne adaylarıyız. Hepimiz tecrübelerimizden, yaşadıklarımızdan faydalanmaya çalışıyoruz ne alıp veremediğimiz olabilir ki birbirimizle. İnsan hiç görmediği, tanımadığı insanları merak ediyor, kötü bir şey olduysa üzülüyor, iyi bir şey varsa seviniyor. Cidden kalan tayfa kemik tayfa kaldı ama iyi ki böyle kaldık![]()
Sarabileceğin herkese sar, biraz çeksinler nazımızıEsime sariyorum biraz neyseki anlayisli da gülüp geciyor
bakin artik basinizin caresine ben dogum cantami hazirlayip 3 ay uyuycam sakin uyandirmayin beni diyorum![]()
Hahaha işte anlayanaHayir bir de giderken gurubu kötülediler halbuki sorun gurupta degildi![]()
Diş ağrım geçince ben de kendime geldim, gerçekten diş ağrısı hiç biseye benzemiyor hayattan soğutuyor, kimse yaşamasın inşallah, hele hamileyken dünya zindana dönüyorSagol canim şimdi nasilsin
Haklisin dis agrisi cok zor. Allah bir daha yasatmasin canimDiş ağrım geçince ben de kendime geldim, gerçekten diş ağrısı hiç biseye benzemiyor hayattan soğutuyor, kimse yaşamasın inşallah, hele hamileyken dünya zindana dönüyor
Ah geçmişler olsuun, bak toparlar demiş herkes, inşallah öyle olur benim tecrübe ettiğim bir durum değil. Ama burda böyle okuyunca bi sıkıntı varsa da hissetmiyorsam ya filan diyorum, anlamamak imkansızdır herhalde?Kizlar bugün kontrolüm vardi . Gerilme yaşıyorum diyince rahim ağzını ölçtü. 3 hafta önce 34 müs . Bugün de 25 mm ölçtü . Progesteron ve istiharat verdi . Bir acilma yok ama takip edicem bir hafta sonra tekrar göreyim dedi . Genel olarak riskin yok dedikleri için hareketliydim ev içinde falan o yüzden mi oldu kısalma bilmiyorumÇok üzüldüm ,umarım toparlar. Toparlamazsa erken doğum riski kabul ederiz dedi.
Ayy evet neydi o günlerGeçsin zaman artık.daha geçenlerde grupta bir olaylar falan oluyordu yeniydik o zamanlar. Hormonlar tavandı. Çok şükür çoğu gitti azı kaldı.
![]()
Çok şükürHahaha aynen yaa gün sayiyoruz şimdi artık çok şükür![]()
Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta öyleydim.Cok mutsuz hissediyordum.Dokunsan ağlayacak gibiydim.Tadımı kaçıracak birkaç şey olmuştu biraz da ondan.Biraz da hormonlardan sanırım. Geçici bir durum düzelecek inşallah.Kendimi cok güçsüz ve yetersiz hissediyorum çökmeye başladim sanki. Ne ileri gitmeye gücüm ne geri dönme imkanim var kaldim yolun ortasinda.umarim grip oldugum icin böyle hissediyorumdur gecici bir durumdur
![]()
Çok şükür çok sevindim canımHepinize çok teşekkür ederim. Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin. Gittim geldim doktora. Elhamdülillah çok olumlu konuştu. Ama artık çalışma dedi. Rahim ağzı yeterli dedi. Ona çok sevindim. Elle kontrol yapmadı. Hamilesin yumuşaya da bilir. Kısalma olmadıkça sıkıntı yok dedi. Haftaya 10 gün daha rapor verecek. Sonra heyet ya da 5 gün 5 gün 32 ye kadar götureceğiz Allah'ın izniyle.
Ben kasılma yaşamadım canım, yani tecrübe etmediğim bir şey yaşamadım galiba desem daha iyiKızlar siz bu kasılmaları nasıl anlıyorsunuzkaşıklarınızda mı oluyor yoksa karnınızda mı
benim baya karnım ağrıyor diyebilirim doktorum bebek dönmeye çalışıyor olabilir dedi şu anda bacakları aşağı durumunda eğer 2 haftaya dönmezse bana bazı hareketler vereceğini söyledi bebeğin dönmesi için. sizin bebişlerin pozisyonu nasıl
![]()
Çok tşk ederim .Anlamamak imkansız gbi aslında benim ağrılarım en başından beri vardı .( Sadece iki üç gündür gerilme ağrısı olmuştu farklı olarak ) Sürekli olarak idrar kültürü ,vajen kültürü ve rahim agzina bakılıyordu . Hatta nts ye girip sonrasında amniyon sıvısı testi yaptirmisligim bile var . O yüzden bunlar büyüme ağrısı olarak nitelendirildi. Onun dışında hayatımı etkileyen bir durum yoktu. Bebek biraz agirlasinca karnımda belirginlesince oluştu sanırım bu durum . Çok tşk ederim . Riskli durumlar geçsin inşallah da gerisi önemli değil artıkAh geçmişler olsuun, bak toparlar demiş herkes, inşallah öyle olur benim tecrübe ettiğim bir durum değil. Ama burda böyle okuyunca bi sıkıntı varsa da hissetmiyorsam ya filan diyorum, anlamamak imkansızdır herhalde?
Neyse şimdi dinlen, boşver bahaneyle bol bol internetten okuma araştırma alıpveriş geçiverir zaman![]()
Ay sorma, bişey yazmaya çekinir olmuştuk, hemen bı muhalefet olma, çürütme telaşı vardıAyy evet neydi o günlerİncir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden çıkan tartışmalar falan.Neyseki az kaldı
Çok şükürBebeğimizi kucağımıza alıp bugün gazı çıkmadı bugün uyutmadı gibi konuları da konuşacağız inşallah.
![]()
Ben de ilk kez böyle bir gruba dahil oldum.Olanları şaşkınlıkla okuyordum.Rüyalarıma giriyordu hattaAy sorma, bişey yazmaya çekinir olmuştuk, hemen bı muhalefet olma, çürütme telaşı vardıhatta neyi yazıp neyi yazmayacagimiza kadar karışanlar vardı, hadsizlik. Neyse ki kompleksli insan kalmadı grupta ve biz korkularimizi da tecrübelerimizi de konuşup, alışverişlerde ne gerekli ne değil istişare edebiliyoruz artık.
Aynen katılıyorum sana.Bence gerçekten bazı kişiler gittikten sonra sıkıntı kalmadı, ne alınganlık oldu ne küslük ne laf çarpma... Zaten hala saçma geliyor o olayları düşününce. Şunun şurasında hepimiz aynı duygularla, heyecanla, merakla yavrularını bekleyen anne adaylarıyız. Hepimiz tecrübelerimizden, yaşadıklarımızdan faydalanmaya çalışıyoruz ne alıp veremediğimiz olabilir ki birbirimizle. İnsan hiç görmediği, tanımadığı insanları merak ediyor, kötü bir şey olduysa üzülüyor, iyi bir şey varsa seviniyor. Cidden kalan tayfa kemik tayfa kaldı ama iyi ki böyle kaldık![]()
Ahh geçip gidecek inşallah, umduğumuz gibi sağlıkla kavuşalım her birimizÇok tşk ederim .Anlamamak imkansız gbi aslında benim ağrılarım en başından beri vardı .( Sadece iki üç gündür gerilme ağrısı olmuştu farklı olarak ) Sürekli olarak idrar kültürü ,vajen kültürü ve rahim agzina bakılıyordu . Hatta nts ye girip sonrasında amniyon sıvısı testi yaptirmisligim bile var . O yüzden bunlar büyüme ağrısı olarak nitelendirildi. Onun dışında hayatımı etkileyen bir durum yoktu. Bebek biraz agirlasinca karnımda belirginlesince oluştu sanırım bu durum . Çok tşk ederim . Riskli durumlar geçsin inşallah da gerisi önemli değil artık
Sen aklına kötü şeyler getirip bunları çağırma benim gbi . Güzel düşünelim![]()
İnşallah hepsi geçip gider zamanlaAhh geçip gidecek inşallah, umduğumuz gibi sağlıkla kavuşalım her birimizbenim de ilk gebeliğimde yaşamadığım kasılmalarım oluyor da acaba diyorum.
Neyse şimdi doktorun kapısında beklemedeyim bi sorarım hepsini, şeker yüklemesi de yapılacak, heyecanla bekliyoruz bakalım![]()