2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Bence biraz kafa dağıtmaya çalış canım, zaman zaman o duygulara hepimiz kapılıyoruzdur. Hormonal değişimler de dengemizi şaşırttı. Biraz zaman tanı kendine, eminim daha iyi olacaksın 🙏🏻
Esime sariyorum biraz neyseki anlayisli da gülüp geciyor 😊
bakin artik basinizin caresine ben dogum cantami hazirlayip 3 ay uyuycam sakin uyandirmayin beni diyorum :olamaz:

Bence gerçekten bazı kişiler gittikten sonra sıkıntı kalmadı, ne alınganlık oldu ne küslük ne laf çarpma... Zaten hala saçma geliyor o olayları düşününce. Şunun şurasında hepimiz aynı duygularla, heyecanla, merakla yavrularını bekleyen anne adaylarıyız. Hepimiz tecrübelerimizden, yaşadıklarımızdan faydalanmaya çalışıyoruz ne alıp veremediğimiz olabilir ki birbirimizle. İnsan hiç görmediği, tanımadığı insanları merak ediyor, kötü bir şey olduysa üzülüyor, iyi bir şey varsa seviniyor. Cidden kalan tayfa kemik tayfa kaldı ama iyi ki böyle kaldık 🌸
Hayir bir de giderken gurubu kötülediler halbuki sorun gurupta degildi :KK48:

Kizlar bugün kontrolüm vardi . Gerilme yaşıyorum diyince rahim ağzını ölçtü. 3 hafta önce 34 müs . Bugün de 25 mm ölçtü . Progesteron ve istiharat verdi . Bir acilma yok ama takip edicem bir hafta sonra tekrar göreyim dedi . Genel olarak riskin yok dedikleri için hareketliydim ev içinde falan o yüzden mi oldu kısalma bilmiyorum 😔 Çok üzüldüm ,umarım toparlar. Toparlamazsa erken doğum riski kabul ederiz dedi.
Ah geçmişler olsuun, bak toparlar demiş herkes, inşallah öyle olur benim tecrübe ettiğim bir durum değil. Ama burda böyle okuyunca bi sıkıntı varsa da hissetmiyorsam ya filan diyorum, anlamamak imkansızdır herhalde?
Neyse şimdi dinlen, boşver bahaneyle bol bol internetten okuma araştırma alıpveriş geçiverir zaman 🥰

Geçsin zaman artık. 😀 daha geçenlerde grupta bir olaylar falan oluyordu yeniydik o zamanlar. Hormonlar tavandı. Çok şükür çoğu gitti azı kaldı. 😍😍😍
Ayy evet neydi o günler 😂 İncir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden çıkan tartışmalar falan.Neyseki az kaldı 🥰
Hahaha aynen yaa gün sayiyoruz şimdi artık çok şükür 🤣🙏🥰
Çok şükür 😍 Bebeğimizi kucağımıza alıp bugün gazı çıkmadı bugün uyutmadı gibi konuları da konuşacağız inşallah.🥰🙏

Kendimi cok güçsüz ve yetersiz hissediyorum çökmeye başladim sanki. Ne ileri gitmeye gücüm ne geri dönme imkanim var kaldim yolun ortasinda. 😕 umarim grip oldugum icin böyle hissediyorumdur gecici bir durumdur😒
Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta öyleydim.Cok mutsuz hissediyordum.Dokunsan ağlayacak gibiydim.Tadımı kaçıracak birkaç şey olmuştu biraz da ondan.Biraz da hormonlardan sanırım. Geçici bir durum düzelecek inşallah.

Hepinize çok teşekkür ederim. Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin. Gittim geldim doktora. Elhamdülillah çok olumlu konuştu. Ama artık çalışma dedi. Rahim ağzı yeterli dedi. Ona çok sevindim. Elle kontrol yapmadı. Hamilesin yumuşaya da bilir. Kısalma olmadıkça sıkıntı yok dedi. Haftaya 10 gün daha rapor verecek. Sonra heyet ya da 5 gün 5 gün 32 ye kadar götureceğiz Allah'ın izniyle.
Çok şükür çok sevindim canım 🙏🫶

Kızlar siz bu kasılmaları nasıl anlıyorsunuz 🙄 kaşıklarınızda mı oluyor yoksa karnınızda mı 😒 benim baya karnım ağrıyor diyebilirim doktorum bebek dönmeye çalışıyor olabilir dedi şu anda bacakları aşağı durumunda eğer 2 haftaya dönmezse bana bazı hareketler vereceğini söyledi bebeğin dönmesi için. sizin bebişlerin pozisyonu nasıl 🙈🙈

Kızlar siz bu kasılmaları nasıl anlıyorsunuz 🙄 kaşıklarınızda mı oluyor yoksa karnınızda mı 😒 benim baya karnım ağrıyor diyebilirim doktorum bebek dönmeye çalışıyor olabilir dedi şu anda bacakları aşağı durumunda eğer 2 haftaya dönmezse bana bazı hareketler vereceğini söyledi bebeğin dönmesi için. sizin bebişlerin pozisyonu nasıl 🙈🙈
Ben kasılma yaşamadım canım, yani tecrübe etmediğim bir şey yaşamadım galiba desem daha iyi 😅
Benim 2 gün önce kontrolüm vardı, baş aşağı pozisyondaydı, ama daha döner sonra asıl pozisyonu almaya başlar dedi

Ah geçmişler olsuun, bak toparlar demiş herkes, inşallah öyle olur benim tecrübe ettiğim bir durum değil. Ama burda böyle okuyunca bi sıkıntı varsa da hissetmiyorsam ya filan diyorum, anlamamak imkansızdır herhalde?
Neyse şimdi dinlen, boşver bahaneyle bol bol internetten okuma araştırma alıpveriş geçiverir zaman 🥰
Çok tşk ederim .Anlamamak imkansız gbi aslında benim ağrılarım en başından beri vardı .( Sadece iki üç gündür gerilme ağrısı olmuştu farklı olarak ) Sürekli olarak idrar kültürü ,vajen kültürü ve rahim agzina bakılıyordu . Hatta nts ye girip sonrasında amniyon sıvısı testi yaptirmisligim bile var . O yüzden bunlar büyüme ağrısı olarak nitelendirildi. Onun dışında hayatımı etkileyen bir durum yoktu. Bebek biraz agirlasinca karnımda belirginlesince oluştu sanırım bu durum . Çok tşk ederim . Riskli durumlar geçsin inşallah da gerisi önemli değil artık 🙏
Sen aklına kötü şeyler getirip bunları çağırma benim gbi . Güzel düşünelim 💐

Ayy evet neydi o günler 😂 İncir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden çıkan tartışmalar falan.Neyseki az kaldı 🥰

Çok şükür 😍 Bebeğimizi kucağımıza alıp bugün gazı çıkmadı bugün uyutmadı gibi konuları da konuşacağız inşallah.🥰🙏
Ay sorma, bişey yazmaya çekinir olmuştuk, hemen bı muhalefet olma, çürütme telaşı vardı 😂 hatta neyi yazıp neyi yazmayacagimiza kadar karışanlar vardı, hadsizlik. Neyse ki kompleksli insan kalmadı grupta ve biz korkularimizi da tecrübelerimizi de konuşup, alışverişlerde ne gerekli ne değil istişare edebiliyoruz artık.

Ay sorma, bişey yazmaya çekinir olmuştuk, hemen bı muhalefet olma, çürütme telaşı vardı 😂 hatta neyi yazıp neyi yazmayacagimiza kadar karışanlar vardı, hadsizlik. Neyse ki kompleksli insan kalmadı grupta ve biz korkularimizi da tecrübelerimizi de konuşup, alışverişlerde ne gerekli ne değil istişare edebiliyoruz artık.
Ben de ilk kez böyle bir gruba dahil oldum.Olanları şaşkınlıkla okuyordum.Rüyalarıma giriyordu hatta 😄 Böyle iyi oldu.Az olsun öz olsun.🌸

Bence gerçekten bazı kişiler gittikten sonra sıkıntı kalmadı, ne alınganlık oldu ne küslük ne laf çarpma... Zaten hala saçma geliyor o olayları düşününce. Şunun şurasında hepimiz aynı duygularla, heyecanla, merakla yavrularını bekleyen anne adaylarıyız. Hepimiz tecrübelerimizden, yaşadıklarımızdan faydalanmaya çalışıyoruz ne alıp veremediğimiz olabilir ki birbirimizle. İnsan hiç görmediği, tanımadığı insanları merak ediyor, kötü bir şey olduysa üzülüyor, iyi bir şey varsa seviniyor. Cidden kalan tayfa kemik tayfa kaldı ama iyi ki böyle kaldık 🌸
Aynen katılıyorum sana.

Çok tşk ederim .Anlamamak imkansız gbi aslında benim ağrılarım en başından beri vardı .( Sadece iki üç gündür gerilme ağrısı olmuştu farklı olarak ) Sürekli olarak idrar kültürü ,vajen kültürü ve rahim agzina bakılıyordu . Hatta nts ye girip sonrasında amniyon sıvısı testi yaptirmisligim bile var . O yüzden bunlar büyüme ağrısı olarak nitelendirildi. Onun dışında hayatımı etkileyen bir durum yoktu. Bebek biraz agirlasinca karnımda belirginlesince oluştu sanırım bu durum . Çok tşk ederim . Riskli durumlar geçsin inşallah da gerisi önemli değil artık 🙏
Sen aklına kötü şeyler getirip bunları çağırma benim gbi . Güzel düşünelim 💐
Ahh geçip gidecek inşallah, umduğumuz gibi sağlıkla kavuşalım her birimiz 🥰 benim de ilk gebeliğimde yaşamadığım kasılmalarım oluyor da acaba diyorum.
Neyse şimdi doktorun kapısında beklemedeyim bi sorarım hepsini, şeker yüklemesi de yapılacak, heyecanla bekliyoruz bakalım ☺️

Ahh geçip gidecek inşallah, umduğumuz gibi sağlıkla kavuşalım her birimiz 🥰 benim de ilk gebeliğimde yaşamadığım kasılmalarım oluyor da acaba diyorum.
Neyse şimdi doktorun kapısında beklemedeyim bi sorarım hepsini, şeker yüklemesi de yapılacak, heyecanla bekliyoruz bakalım ☺️
İnşallah hepsi geçip gider zamanla ☺️
Hepsini sor aklında soru isareti kalmasın ☺️ Birşey yoktur zaten 😍

Günaydınlar bu aradaa, hahh ya ben de diyorum bir dinginlik bir güzellik var ne zaman girsem gruba 😍
Şimdi çokça şeker durumları vs konuşuldu, bilgim de yok diye hiç girmiyorum araya ama bu bilinçli halleri zevkle okuyorum 🌸

Back
X