2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Az gelirse tamamlanır fazla alip hic giydiremesem daha kötü diye düşünerek almadim😂 bide simdi bebek kac kilo doğacak belki iri olacak belki cok zayif olacak bilemediğim icin ilk aylar cok yuklenmeyenlere hak veriyorum açıkçası ama ben dayanamadım iste uzuuun zaman beklenen bebis olunca. Ben hep bebiş alisverisi yapmayi hayal etmistim suan hayatta en zevk aldığım sey bu benim anlatamam nasıl bir mutlulukla alışveriş yaptığımı 😂😍
İndirimde güzel tulumlar görürseniz haber verin bana 😂 0-1 ay tamamlayamadığı hala. Diğerlerine pek sıra gelmiyor daha önceliğim 0-1 bir tam olsun 😁

Merhaba ocak anneleri 🌺 18. Haftamdayım 4 lü test hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktorum 2li testimden sonra ayrıntılıya kadar başka bir teste gerek yok dedi. Ayrıntılı için bir klinikten randevu alırken de 2li ve 4lü testiniz yanınızda bulunsun dedi. Ne düşünüyorsunuz yapılmalı mı sizce?
Hayır canım yapılmasına gerek yok 🌸

Az gelirse tamamlanır fazla alip hic giydiremesem daha kötü diye düşünerek almadim😂 bide simdi bebek kac kilo doğacak belki iri olacak belki cok zayif olacak bilemediğim icin ilk aylar cok yuklenmeyenlere hak veriyorum açıkçası ama ben dayanamadım iste uzuuun zaman beklenen bebis olunca. Ben hep bebiş alisverisi yapmayi hayal etmistim suan hayatta en zevk aldığım sey bu benim anlatamam nasıl bir mutlulukla alışveriş yaptığımı 😂😍
Olsun cnm iyi yapmışsın içinde kalmasın aldiklarni güle güle kullan bende frenleyemiyirum kendimi değişik değişik giydirmek istiyorum

Dolapta bizim yataga rastladım, fiyata bakın😃

Eklentiler

• Screenshot_20230814_220134_com.dolap.android.webp
    Screenshot_20230814_220134_com.dolap.android.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 87
Şansıma beğendiğim tarzda geldi benimkiler ama sert kumasli ürünü coksa mağazada incelemeden cok almamak lazim civilden. Benim yaşadığım sehirde avm bile olmadığı icin mecburen herseyi internetten alıyorum yoksa zaten insanın gözüyle görerek almasi en iyisi bence imkanim olsaydi mağazadan almak isterdim
Evet bencede görerek almak lazım, ben kendi kıyafetlerimi de hep mağazadan alırım, bi ilaç kez İnternet üzerinden alışveriş yaptım hiç beğenmedim kumasi üzerine oturmasi.. Bence görülmesi gerekli

Hastane çıkışı bir tane aldim 1-3 ay 5 takim aldim, 5 takimda 3-6 ay, 2 takim 6-9 ay aldım. Galiba 1-3 biraz fazla almışım ama dedim doğunca direk 6 ay mi giyecek bu çocuk 😂 daha fazla 1-3 alma dedi annem ve gruptada arkadaslar öyle yazdığı icin almiyorum artık
Benim annemde öyle 0-3 ay 4 takım alsak yeter diyor hemen büyürler diyor, 0-1 ay hiç aldırmadı bana bende almadım açıkçası

Ben 0-1 almadım hiç ya 0-3 aldım hep
0-3 ler ilk başta çok mu büyük olur bilemedim
Bilmiyorum ki canım 0-1 almayı düşünyürom ben baya 1 ayda giyse. Çünkü kış bebeği olacak en az 10 parça lazım bence. 2-3 güne çamaşır yıkamak gerekir gibi geliyor

Ben 0-1 almadım hiç ya 0-3 aldım hep
0-3 ler ilk başta çok mu büyük olur bilemedim
0-3 bedenleri bilmiyorum 1-3 aldım ben bı iki parça, büyük geleceğini sanmıyorum, o ürünlerin boyları bebeğin boyuna göre hesaplanıp üretiliyor ama hesaba katılmayan bebeğe bagladigimiz bez, içine giydirdigimiz zibinlar pijamalar (kış bebeği olacaklar) düdük gibi oluyor bazı bebekler hiç hoş durmuyor ayrıca 🙃 misal bir bebek hadi minyon olsun 48 cm doğsun, 50 cm lik bir yenidoğan tulum giydirdirecez, bebek bezi, içine tek kat patikli pijama ve çıtçıtlı atlet ile oldu mu sana 54-55 cm bu bebek 😁 emanet gibi dursun istemem kıyafetler, bı de içinde özgür olsun bebek.

Bilmiyorum ki canım 0-1 almayı düşünyürom ben baya 1 ayda giyse. Çünkü kış bebeği olacak en az 10 parça lazım bence. 2-3 güne çamaşır yıkamak gerekir gibi geliyor
Annem 0-3 bile aldırmayacak valla her gün yıkarız ne olacak diyor😂
Bende öyle yaptım ama umarim yanlis yapmamisizdir😂
En kötü ihtiyaç olursa alırız ya sonradan ben öyle düşünüyorum şimdiden çok doldurmamak lazım küçükleri.Bu arada bende civilden sipariş verdim 0-3 ve 3-6 ay artık 0-3 ay almayacağım ekstra içine zıbın alırım sadece onları almadım

Kız yılı erkek yılı diye bişey yok kızlar. Şakalaşırken biraz kırgınlıklar olmuş sanırım öyle anladım ben ☺️ Çevremizde 50 kişi erkek doğursa bile başka bi yerde de kızlar doğar ve denge sağlanır. Ama merak edip baktım böyle küçük bi fark varmış. Bu her yıl için geçerli. 2024te erkek patlaması olsa doğanın dengesi bozulur. İlginizi çekerse bakabilirsiniz 🥰 Bu arada şu an listemiz 19 kız ve 19 erkek. Hepsi birbirinden değerli civcivlerimizin. Kimse kırılmasın ❤️❤️

Eklentiler

• IMG_1158.webp
    IMG_1158.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 95
0-3 bedenleri bilmiyorum 1-3 aldım ben bı iki parça, büyük geleceğini sanmıyorum, o ürünlerin boyları bebeğin boyuna göre hesaplanıp üretiliyor ama hesaba katılmayan bebeğe bagladigimiz bez, içine giydirdigimiz zibinlar pijamalar (kış bebeği olacaklar) düdük gibi oluyor bazı bebekler hiç hoş durmuyor ayrıca 🙃 misal bir bebek hadi minyon olsun 48 cm doğsun, 50 cm lik bir yenidoğan tulum giydirdirecez, bebek bezi, içine tek kat patikli pijama ve çıtçıtlı atlet ile oldu mu sana 54-55 cm bu bebek 😁 emanet gibi dursun istemem kıyafetler, bı de içinde özgür olsun bebek.
Bende Aynen öyle düşünüyorum 0-3 ve 1-3 ay aldım Bende 3 parça 5 li takımlardan, 10 lu hastane çıkışı aldım, 2 tane tulum aldım,Ekstra zıbın almadım daha onun dışında 3-6 ay aldım indirimden gördükçe

Kız yılı erkek yılı diye bişey yok kızlar. Şakalaşırken biraz kırgınlıklar olmuş sanırım öyle anladım ben ☺️ Çevremizde 50 kişi erkek doğursa bile başka bi yerde de kızlar doğar ve denge sağlanır. Ama merak edip baktım böyle küçük bi fark varmış. Bu her yıl için geçerli. 2024te erkek patlaması olsa doğanın dengesi bozulur. İlginizi çekerse bakabilirsiniz 🥰 Bu arada şu an listemiz 19 kız ve 19 erkek. Hepsi birbirinden değerli civcivlerimizin. Kimse kırılmasın ❤️❤️
Guzel arastirma canim emegine saglik🫶
Ama yok kizlar onde lutfen☝️
Odul verilecek 😌

İnatlasan sensın, ödülü sana versek daha ıyı olur.
Sohrab ben baska bi arkadasla konusuyordum mesaji alintilayan sensin
O arkadas da erkek bebekmis aa bende oyle cevremde de hep erkek bebek bu sene erkek bebek senesi dedim sen neden cevap verme geregi duydun anlayamadim? Yok kizlar onde yok gidip tek tek bakarsin bilmemne. Dalga gecer gibi cevaplar. Orda kirildigimi belli ettigim mesajima bile kahkaha emojisi atiyorsun. Tamam egon tatmin olacaksa kizlar onde olsun ben boyle sacma diyaloglarla ugrasmak istemiyorum cidden.

Sohrab ben baska bi arkadasla konusuyordum mesaji alintilayan sensin
O arkadas da erkek bebekmis aa bende oyle cevremde de hep erkek bebek bu sene erkek bebek senesi dedim sen neden cevap verme geregi duydun anlayamadim? Yok kizlar onde yok gidip tek tek bakarsin bilmemne. Dalga gecer gibi cevaplar. Orda kirildigimi belli ettigim mesajima bile kahkaha emojisi atiyorsun. Tamam egon tatmin olacaksa kizlar onde olsun ben boyle sacma diyaloglarla ugrasmak istemiyorum cidden.
Pekı bundan sonra mesajını alıntılamam hıcbır sekılde, senın suan yaptıgın sey de dalga gecmek. Odul verılecek falan.. Bız ankete bakıp dedık benden baska bırı daha dedı, ısrarla erkek senesı dedın, kı ılk mesajı gulucuk koyarak yazdım, sen cıddılesıp ypk şöyle yok böyle.. Az once yorum yaptıgın arastırma da bebeklerın dogdugu yıl uzerınden yapılmıs, daha bellı deıl aslına bakarsan 2024 yılının ne senesı oldugu.. Ama senın cevren hep erkkemıs, burda ankete tıklayanlar kacıyormus bılmem ne.. Ay ne gereksız bı tartısma ortamı oldu. Neyse herkesten özür dılıyorum sacma sapan bıseyle gozlerınızı yordugum ıcın. Varsın erkek senesı olsun, varsın kız senesı olsun. Yeter kı saglıklı olsunlar. Sen uzattıgın ıcın uzattım. Bundan sonra sen sag ben selamet. Iyı geceler

Ayy ne güzel alışverişler yapılmış ☺️ ben sıfır.
Gerçi şampuan ve nemlendirici aldım bence o da bi şey😁 raf ömrü de uzun, hatta bi kaç tame daha alsam diyorum her an artıyor fiyat.

Bu arada deterjan arayışına giren var mı? Ben kızımda minoris kullandım hep ama uçmuş gitmiş şaka gibi fiyatı. Şimdi siveno kullanıyorum büyüdü diye ama yenidoğan daha bi önemli.

Pekı bundan sonra mesajını alıntılamam hıcbır sekılde, senın suan yaptıgın sey de dalga gecmek. Odul verılecek falan.. Bız ankete bakıp dedık benden baska bırı daha dedı, ısrarla erkek senesı dedın, kı ılk mesajı gulucuk koyarak yazdım, sen cıddılesıp ypk şöyle yok böyle.. Az once yorum yaptıgın arastırma da bebeklerın dogdugu yıl uzerınden yapılmıs, daha bellı deıl aslına bakarsan 2024 yılının ne senesı oldugu.. Ama senın cevren hep erkkemıs, burda ankete tıklayanlar kacıyormus bılmem ne.. Ay ne gereksız bı tartısma ortamı oldu. Neyse herkesten özür dılıyorum sacma sapan bıseyle gozlerınızı yordugum ıcın. Varsın erkek senesı olsun, varsın kız senesı olsun. Yeter kı saglıklı olsunlar. Sen uzattıgın ıcın uzattım. Bundan sonra sen sag ben selamet. Iyı geceler
Benim icin hic onemli degil laf olsun diye yazdim daha once de yazdim erkek senesi diye. Bu benim dusuncem. Sen kalkip kiz senesi yazsan ben sana yoo erkek senesi diye diretmem sahsen. Neden oyle bi inatlasmaya gireyim? Ama sen oyle yaptin yok sen tek tek bakarsin simdi falan dedin. Ciddi mesajima da kahkaha atip gectin kiz saka yapiyorum alinganligin mi uzerinde bugun vs diye aciklama bile yapmadin. Onemi yok. Ben ankete tiklayip kaciyorlar dedim cunku anketteki sayi kadar listede üye yok. Çin takviminde hamile kalinan ay baz aliniyor o yuzden dedim ben erkek senesi vs. Neyse ne ben kiz annesi olacak olsaydim bile cevremde hep erkek bebege hamile kisiler var yine erkek senesi derdim. Ki bebegimin cinsiyeti belli degilken bile ayni seyi yazdim sayfalar once. Burda kafa dagitmak stresimizi azaltmak icin arada laklak yapiyoruz. Yarista degiliz neticede. Ben kendimi aciklayayim da okuyan okur. Iyi geceler.

Ayy ne güzel alışverişler yapılmış ☺️ ben sıfır.
Gerçi şampuan ve nemlendirici aldım bence o da bi şey😁 raf ömrü de uzun, hatta bi kaç tame daha alsam diyorum her an artıyor fiyat.

Bu arada deterjan arayışına giren var mı? Ben kızımda minoris kullandım hep ama uçmuş gitmiş şaka gibi fiyatı. Şimdi siveno kullanıyorum büyüdü diye ama yenidoğan daha bi önemli.
Bakım ürünlerini mustela kullanmıştım, deterjan sanırım üni Baby kullanmıştım ama daha temiz ve kaliteli ürünler için tavsiye bekliyordum ben de. Şampuan ve nemlendirici hangi marka aldın. Minorisi arastirayim. Benim oğlum alerjik bünyeli olduğu için kimyasal içerikli şeylere çok dikkat etmem gerekmisti, abisine benzerse bunda da yatırımın büyüğünü bakım ürünlerine yaparız ☺️

Back
X