2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Toplam serviks uzunluğunuz kaç mm şuan da ?
Kendi doktoruma göre 27 mm, geçen gittiğim başka doktora göre 29.1 mm. Ama ben kendi doktorumun ölçümünü baz alıyorum, USG cihazı ayrintilida kullandığı hassas ve yüksek çözünürlüklü cihaz olduğu için, bı de o gittiğim Dr özel hastanede sıradan bı uzman doktordu. Bunlarin haricinde 2 doktora daha danışmistim 9. Hafta ve 12. Haftada onlara ölçüm sonucunu hiç sormadim, 27 mm diye bildiğimden.

Ben park yataktan çok memnun kalmıştım. 5 yaşa kadar da kullandım. Hiçbir şey olmadı. Hala sapasaglamdı ki ben sallama özelliğini de açmıştım. Park yatakta sallayarak uyuttum 2 sene. Kaldırmıştim kanepe altına ama eşim taşınırken vermiş birine. Şimdi ablamın kullaadığı ahşap beşik var onu verecek bana.
Ben park yatak hiç kullanmadım, oğlumda ilk heves her şeyde görselliğe ve kaliteye yoğunlaşarak alışveriş yapmıştım, şimdiyse konfora ve kullanışlılığa önem veriyorum, park yatak önermişti o dönem bı çok arkadaş ama ben uzun süreli kullanıma uygun değildir diye ahşap aldım, işin tuhafı ahsap beşiği ne uzun ne kısa hic kullanmadi. Çok kaliteli ve pahalı bı ürün düşünmüyorum bu sefer, 2 yaşına kadar idare etsin karyolaya geçirmeye düşünüyorum çocuk odasında. O yüzden çok pahalı bı marka almam herhalde

benım oğlumda Yağız olacak :dua: :KK200:
sağlıkla gelsın tum bebıslerımız
Ah yağız, yiğit bak unutmuşum işte. Çok güzel isimiler, adıyla yaşasın 🙏🏼
Kızlar bana bir el atın biz hala isimde karar veremiyoruz.
Kuzey Ege demiştim, sonra Karan’da karar kıldım. Şimdi de Yaman istiyorum 🤭
9 ay karar veremeyeceğim sanırım yardım lütfen 🥹🥹
Bence Kaan yamandan çok daha güzel, çok zamansız isimler çocuğa da uyuyor koca adamlara da 😁
Baska başka ben açığım valla istersen özelden de yazabilirsin😄😍 Ali nin yanına Ali Kıvanç düşünüyorum ama daha baska hoşuma giden bulursam neden olmassin
Tamam aklıma geldikçe yazayım 😁 kıvanç ali de güzel olur 👍 soyada göre kombinasyonlar yapılır ali’ye her şey uyar bence :KK43:
Oglumun adı Mete, bu bebeğime de Alp isterdim ama ailede var o yüzden Kaan koymayı düşünüyoruz.
Bence süper, çok da uyumlu. Adlarıyla yaşasınlar 🙏🏼
Tarzlarımız farklı 🫠 sağlıkla gelsinler ponçikler 😘
Doğrudur, Türkçe isim takıntılıyım, arapça farsça otomatik eleniyor bende, öyle olunca seçenek azalıyor :) amin, sağlıkla gelsinlet isim bulunur her türlü.

Bence Kaan yamandan çok daha güzel, çok zamansız isimler çocuğa da uyuyor koca adamlara da 😁

Tamam aklıma geldikçe yazayım 😁 kıvanç ali de güzel olur 👍 soyada göre kombinasyonlar yapılır ali’ye her şey uyar bence :KK43:

Doğrudur, Türkçe isim takıntılıyım, arapça farsça otomatik eleniyor bende, öyle olunca seçenek azalıyor :) amin, sağlıkla gelsinlet isim bulunur her türlü.
Ay bende Türkçe olsun istiyorum Ali nin anlamı var o başka tabi de mutlaka Türkçe isim istiyorum hangi sayfalardan bakıyorsun isimlere ben bulamıyorum genelde saçma sapan şeyler çıkıyor, artan gibi artık gibi değişik 😄

amin canım benım, tum yavrularımız saglıkla gelsın adıyla yaşasın yiğit de çok güzeeelll :KK200:

Ay bende Türkçe olsun istiyorum Ali nin anlamı var o başka tabi de mutlaka Türkçe isim istiyorum hangi sayfalardan bakıyorsun isimlere ben bulamıyorum genelde saçma sapan şeyler çıkıyor, artan gibi artık gibi değişik 😄
Börteçineler filan tabi aşırı oluyor 😂 vala hiç bakmadım desem, hep duyup beğendiğim isinleri beynime yazmışım. Kızımı da hiç araştırmadan anında koymuştum. Ama bu kızıma bulamıyorum, bakmıyorum da işin garibi, ilahi bir güç bekliyorum herhalde 😁

Eşim gibisin, o da Türkçe isim konusunda çok takıntılı, bı de öz Türkçe olup içinde Türkçe karakterler barindirmamasina da cok özen gösterince bizim isim yelpazesi iyice daralıyor. Oğlumda neredeyse doğuma kadar karar verememişti, hem Türkçe olacak, hem yurt dışı konularda zorluk olusturmayacak, hem anlamlı olacak, sanırım 9. Ayda karar vermişti, koca bir A4 kağıdı Türkçe isimler ve anlamlarının çıktısını alıp tek tek elemisti aylarca. Bu sefer daha kolay karar verdi nasıl olduysa.

Lekelenmem hep kahverengi ve ufak ufak devam ediyor 🙄 19+4 üm şu an plasenta yukarda 17. Haftadan beri aşağıdaydı 🙄 bu seferde açılma problemim başladı inşallah inşallah kapanmıştır çarşamba günü gidicem güzel haberlerle gelirim 🙏🙏
Plesenta çıktıysa inşaallah açılmada kapanır.🤲🏻 Hayırlı, sağlıklı haberlerle gel inşaallah çarşamba günü.🥰

Eşim gibisin, o da Türkçe isim konusunda çok takıntılı, bı de öz Türkçe olup içinde Türkçe karakterler barindirmamasina da cok özen gösterince bizim isim yelpazesi iyice daralıyor. Oğlumda neredeyse doğuma kadar karar verememişti, hem Türkçe olacak, hem yurt dışı konularda zorluk olusturmayacak, hem anlamlı olacak, sanırım 9. Ayda karar vermişti, koca bir A4 kağıdı Türkçe isimler ve anlamlarının çıktısını alıp tek tek elemisti aylarca. Bu sefer daha kolay karar verdi nasıl olduysa.
Hah işte ben! Türkçe karakter de sıkıntı hakkaten, çok karşılaşıyorum. Kendi adım da Türkçe ama noktalarım var 😁 şimdi mesela beğendiğim bi kaç isim var ama noktalardan kaçıyorum :) ha gayret diyorum bir şey çıkar içimize sinen.
Vala süper olmuş sizin, ilkinden de tecrübeli olunca nokta atışı Kaan ☺️

Eklentiler

• 78558CE1-FC83-48BD-B297-A7CA1AF14A0C.webp
    78558CE1-FC83-48BD-B297-A7CA1AF14A0C.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 68
Kendi doktoruma göre 27 mm, geçen gittiğim başka doktora göre 29.1 mm. Ama ben kendi doktorumun ölçümünü baz alıyorum, USG cihazı ayrintilida kullandığı hassas ve yüksek çözünürlüklü cihaz olduğu için, bı de o gittiğim Dr özel hastanede sıradan bı uzman doktordu. Bunlarin haricinde 2 doktora daha danışmistim 9. Hafta ve 12. Haftada onlara ölçüm sonucunu hiç sormadim, 27 mm diye bildiğimden.
Tehlikeli boyutta değil ama takip istiyor tabiki. Benimde 27. Haftada 27 mm idi. Hiç dikkat etmedim temizlik vs 35. Haftada doğum yaptım dikkat ettiğin sürece ve takipli olduğun, birşey olmaz Allahın izniyle

Kaan kim? Ne Kaan’ı? Kim Kaan yazdı ? Ben yazmadım 😂😂

Tehlikeli boyutta değil ama takip istiyor tabiki. Benimde 27. Haftada 27 mm idi. Hiç dikkat etmedim temizlik vs 35. Haftada doğum yaptım dikkat ettiğin sürece ve takipli olduğun, birşey olmaz Allahın izniyle
Hayırlısıyla kucağımıza alırız umarım, sayili gün bı şekilde geçer, yeter ki sağlıklı dogsunlar bı sure daha dikkat etmekte fayda var. Bunda serklaj atıldı mı sana öncekinde rahim ağzı kısalıp 35 te dogum yaptığın için.

S Sariucurtma canım bi şey sorucam sana? Ben şimdi cerrahpaşadan randevu alıcam da Ali beye detaylı için. 21 inde falan boş randevu görünüyor. Direkt randevu alıp gidince detaylıya girebilirim dimi? Bide son güncel fiyat hakkında bi bilgin var mı? Sadece muayene ücreti ödüyoruz sanırım dimi

Back
X