- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Yagiz , yiğit çok uyumluAy sanırım biz de Yağız koymaya karar veriyoruz gibiilk oğlumun adı Yiğit uyumlu olur diye düşünüyorum, başka hiçbi isim içime sinmiyor pek

Sağlıkla gelsin minnak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yagiz , yiğit çok uyumluAy sanırım biz de Yağız koymaya karar veriyoruz gibiilk oğlumun adı Yiğit uyumlu olur diye düşünüyorum, başka hiçbi isim içime sinmiyor pek
Okuyamamışım iyi sallamışımKaan kim? Ne Kaan’ı? Kim Kaan yazdı ? Ben yazmadım![]()
Bu hamileligimde sadece ilk muayenemi (9. Hafta) Fatih'te olmuştum. Onun haricinde tüm muayenelerimi yesilkoyde oldum. Atatürk havalimanı girişinden giriyorsun. Ama her ihtimale karşı navigasyona yazsın eşin, çünkü giriş solda kalıyor yan yol gibi bı yola girmek gerekiyor sola sapmak için en sonda. Otoparka parkettikten sonra hastanenin acil girisinden girin. Güvenlik sizi yonlendirecek. G2 koridorunda kadın doğum. Cerrahpaşanin fatih yerleşkesi gibi düşünme tek katlı çok basit prefabrik hastane gibi bişey.
Ebe kuzenim var ona da sordum, çok normal dedi ama işte insan yine de evham yapıyorYine de için rahat etsin istersen doktoruna danış kuzum, ilk hamilelik insan ister istemez evham yapıyor çok iyi anlıyorum seni
Canm o kadar stres yapacagina git acile bence. Bişey yoktur bence bebek agirlasip buyudugunden olabilir ama yine de için rahat etsin. Ben en ufak seyde gidiyorum doğrusu çünkü ilk gebelik ve ne normal ne değil henüz bilmiyorum:)Evet direkt rahimde, kasık ve ya üstü değil. Daha çok aslında kalp atışı gibi ya da bebek hareketleri oradaymış gibi. Dünden beri böyle, inşallah zararsızdır. Zira dün hiç uyumadım stresten![]()
Ay ben de onu düşünüyorum. Bu 3 yaşına gelince yenisini yaparız, diğeri de büyür diyorumAnne yani için ayrı beşik aldıysan ve çocuk odasına ahşap beşik alıyorsan mantıklı zaten.. ahşap beşikler dayanıklı ve uzun ömürlü oluyor, uzun süre kullanir, ondan sonra kardeşi olursa o da büyüyene kadar kullanır. Park besiklerin çok uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum ama ben başka çocuk dusunmedigim için bunu büyütsün yeter![]()
Kaan güzel isim de sevmediğim bi arkadaşımın abisinin adı Kaan. Aklıma hep o gelir ifrit olurumOkuyamamışım iyi sallamışımbence bi düşün Kaan da çok güzel
arada bi R eksik alt tarafı
![]()
Aslında benim de aklıma geldi o. Çünkü next to me 6 aya kadar. Ben 1 yaşına kadar yanımda yatırmak istiyorum. Ama next to me yi aldıktan sonra aklıma geldi. O arada ne yaparız bilmiyorum bakalımBen ilk çocuğumda ikeadan yan tarafı çıkabilen karyola almıştım içine de yatsandan yatak.
3 yaşa kadar onda yattı kızım sonra normal genç odası yaptık ona geçti
yan tarafı açık olduğu için anne yanı yataklar kadar rahattı şimdi bu bebeğime de aynı karyolayı kullanıcam.
Yaa işte bu durum da çok önemli isim konusunda. Tanıdığın ve hoşlanmadığın birinin ismiyse feriştahı olsa sevilmiyorKaan güzel isim de sevmediğim bi arkadaşımın abisinin adı Kaan. Aklıma hep o gelir ifrit olurum![]()
İlk Bebek heyecaniysa her şeyi gönlünüze göre alın, ikinci de abi ablasindan kalanlardan nasipleniyor zatenAy ben de onu düşünüyorum. Bu 3 yaşına gelince yenisini yaparız, diğeri de büyür diyorumsonra da büyük olana yatak alırız
![]()
Randevu almıştım ama çoğu kişi normal deyince iptal ettim. Evhamlanıp gidersen sürekli böyle olursun dediler, biraz hak verdim açıkçası. Normal değil denseydin giderdimCanm o kadar stres yapacagina git acile bence. Bişey yoktur bence bebek agirlasip buyudugunden olabilir ama yine de için rahat etsin. Ben en ufak seyde gidiyorum doğrusu çünkü ilk gebelik ve ne normal ne değil henüz bilmiyorum:)
Ay aklıma şey geldi. Kızıma hamileydim ilk hamileliğim, 10.5 hafta civarı bi gün tak diye bulantım kesildi. 1 saat yol gittim hastaneye ortalığı birbirine kattım midem bulanmıyor nolur ultrasonla bakın bebeğime bişey oldu diye. En sonunda veznede çalışan adam kızdı bana, bunu gidip kimsenin yanında söyleme hem dalga geçerler hemde ne bu şımarıklık diye. Üstüne azar işittim yani. Böyle bi anımdır bil istedimRandevu almıştım ama çoğu kişi normal deyince iptal ettim. Evhamlanıp gidersen sürekli böyle olursun dediler, biraz hak verdim açıkçası. Normal değil denseydin giderdimbebeğin tekmelerini de hissediyorum iyi gibi çok şükür
![]()
Günaydın canım ben 18. Haftadayım hala hissetmiyorum. 20-22de falan normal diye biliyorumGünaydınlar kizlar siz bebislerin hareketini kaç haftasında his etdiniz acaba bu benim ikinci gebeliğim oğlumda 18de his etmisdim ikincilerde daha erken his ediliyo diyo biliyorum 16hafta 1gunluk ama hiç bişey his etmiyorum arada segirme gibi bişey oluyo oda bağırsak hareketimidir bebekmidir anlayamadim
Günaydın canım ben 18. Haftadayım hala hissetmiyorum. 20-22de falan normal diye biliyorum
markası ne canım ?Kizlar besigi aldik hayirlisiyla kullanmak nasip olsun inşallah saglicakla
Eki Görüntüle 3288135
Sunu aldik indirimde su an 2800e geliyor yatak da aldik tabi o ayri olarak satiliyor
Agirlik kapasitesi olarak en ideali bu geldi baya arastirdim almak isteyen varsa indirimde su an![]()
Sunnybaby wonderland canmmarkası ne canım ?
bende bunlardan dusunyorum
bende bakayım .. hayırlı olsun, sağlıklı gunlerde kullansın ınsallahSunnybaby wonderland canm