2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Dün tüm gün ayaktaydim, sabahtan oğlumun seyansi, öğlen misafirimiz geldi onu alıp gezdirdik, akşam burada festival ve konser vardı, sabah 8 den gece 12 ye kadar ayaktaydim, ben kendim kaşındım galiba. Gerçi dizimi bukerkenki ağrı dün sabahtan beri var ama bel bugün ekledi. Dizimde de çapraz bağlarda yırtık var benim ağırlık yuklendikce zorluyor sanırım. Magnezyum alicam birazdan.
İnşalu magnzeyuma başlayınca azalarak biter hepsi 🙏🏼 of bu yaz da bizi buldu. Bence sıcak hava da hiç yaramıyor, dengemiz daha çok bozuldu.

Kızlarrr, dün sabah tetanoz oldum, eve geldim 1 2 saat uyudum. Uyanınca iyi hissediyorum bişey olmaz şu saatten sonra diye, bi güzeeeel temizlik yaptım, çamaşır katla yerleştir, yeni çamaşırları As. Ohhh mis gibi. Bi de akşam kalktım kınaya gittim, iki alkış yaptım😅 eve geldiğimde kıyafetimi çıkarmak için kolumu kullanamıyordum🙄gece daha kötü, asla bi taraftan bi tarafa dönemedim. Sabah olmadı bana resmen. Sabah kolum davul gibiydi, üstüne iştahsızlık, bulantı ve halsizlik.. Kafam kalkmadı resmen bir çorbayla duruyorum.. Aman diyim aşı sonrası kendinize iyi bakın💛
Ahh geçmiş olsun. Buz koymamış mıydın sonrasında? Ben de aşı sonrası doktor dedi diye buzu bağlamıştım bi güzel tişörtümün üstüne. Çalışırken o kaymış kaymış, kolumda buz yanığı olmuştu 😁 hala da izi geçmiş sayılmaz. Yani ağrıyacak korkusuna kolumu yakmıştım resmen 😂

Ben 36 giyiyordum 38 e çıkmıştı, doğumdan sonra 37 ye düşmüştü. Bidaha hiç 36 giyemedim, bu hamileliğimde geçen 37 numara yürüyüş ayakkabılarımı giyeyim dedim baya sıktılar 38 olsa rahat olacak, ama son aya kadar 39 olur gibi, sonra 38 e düşer. Hamileliklerde tüm kemik yapısı değişiyor demişti benim doktorum. Sadece ödem kilo vs değil insanin her bölgesi genişliyor bence. Diş kemikleri bile değişiyormuş. Benim doğumdan sonra implantim düşmüştü, meğerse hamilelikte çok sık rastlaniyormus implantların gevşemesine. Ayak kemikleri de biraz değişiyor yani 😀
Ayy 39'a zor alıştım bunda da 40 olmam inşallah 🙈😅

Ayy 39'a zor alıştım bunda da 40 olmam inşallah 🙈😅
Ya büyümesi sıkıntı değil de ayakkabılar nolcak 😄 benim hiç olmasa 40 çift ayakkabım vardır 🥹 hamileyken bile iki tane topuklu aldım doğurduktan sonra giyerim diye. Çok büyük zarar ederim 😄

Ahh geçmiş olsun. Buz koymamış mıydın sonrasında? Ben de aşı sonrası doktor dedi diye buzu bağlamıştım bi güzel tişörtümün üstüne. Çalışırken o kaymış kaymış, kolumda buz yanığı olmuştu 😁 hala da izi geçmiş sayılmaz. Yani ağrıyacak korkusuna kolumu yakmıştım resmen 😂
Ben de yaptırdım ama hemşire hiçbir uyarıda bulunmadı.Yaptı gönderdi.Ateslenenler olmuş mesela o konuda bir şey demedi.Neyseki kolumda iki gün az ağrı oldu geçti.

Ya büyümesi sıkıntı değil de ayakkabılar nolcak 😄 benim hiç olmasa 40 çift ayakkabım vardır 🥹 hamileyken bile iki tane topuklu aldım doğurduktan sonra giyerim diye. Çok büyük zarar ederim 😄
40 çift mi 😯 Sen gerçekten büyük zarardasin canım 😂 Dua et ayakların eski haline dönsün.😄

Teşekkür ederimmm🙏🏻 ya kendimi ne sandıysam ağrımıcak diye hiç bişey koymadım 😅 sonuç göz alıcı parlaklık oldu🤣 Sana da geçmiş olsunn, geçer ama sanmıyorum geçmeyeceğinii

Merhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_8056.webp
    IMG_8056.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_8055.webp
    IMG_8055.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 52
Ay gerçekten büyüyor mu ayak numarası. 36 giyiniyorum kendimi asla 37 düşünemiyorum. Hiç sevmem büyük ayak. 37 bile büyük ya 🥲
İnsanin ayak olcusu elinde olan bisey degil biliyorsunuz ki kimse de buyuk olsun istemez uslup ve diyis tarziniz cok rahatsiz edici geldi bana sonucta burda herkez hamile ve kucucuk seylere bile insanlar takilip uzulebiliyor sevmeyebilirsiniz 37 bile buyuk hic sevmem buyuk ayak falan bugunde elestirildik normal standartlarda ayaklarimiz oldugu icin cok sukur diyesim Geldi valla

Ohhh çok şükür, çok sevindim 🙏🏻 artık güzelce doğumu bekleme zamanı 💛💛🌼sağlıkla kavuşalım bebişlerimize🙏🏻
Amin kuzumm Allâh razı olsun ben de çok sevindim çok zor bir 10 gundu şimdi inşallah huzurla sureci tamamlariz hep birlikte inşallah 😍🥰😘

Back
X