- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
Çok şükürKızlar çıktım Detaylı usgden. Herşey güzel dedi çok şükür. Darısı sizlerin başına inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükürKızlar çıktım Detaylı usgden. Herşey güzel dedi çok şükür. Darısı sizlerin başına inşallah![]()
İnşalu magnzeyuma başlayınca azalarak biter hepsiDün tüm gün ayaktaydim, sabahtan oğlumun seyansi, öğlen misafirimiz geldi onu alıp gezdirdik, akşam burada festival ve konser vardı, sabah 8 den gece 12 ye kadar ayaktaydim, ben kendim kaşındım galiba. Gerçi dizimi bukerkenki ağrı dün sabahtan beri var ama bel bugün ekledi. Dizimde de çapraz bağlarda yırtık var benim ağırlık yuklendikce zorluyor sanırım. Magnezyum alicam birazdan.
Ahh geçmiş olsun. Buz koymamış mıydın sonrasında? Ben de aşı sonrası doktor dedi diye buzu bağlamıştım bi güzel tişörtümün üstüne. Çalışırken o kaymış kaymış, kolumda buz yanığı olmuştuKızlarrr, dün sabah tetanoz oldum, eve geldim 1 2 saat uyudum. Uyanınca iyi hissediyorum bişey olmaz şu saatten sonra diye, bi güzeeeel temizlik yaptım, çamaşır katla yerleştir, yeni çamaşırları As. Ohhh mis gibi. Bi de akşam kalktım kınaya gittim, iki alkış yaptımeve geldiğimde kıyafetimi çıkarmak için kolumu kullanamıyordum
gece daha kötü, asla bi taraftan bi tarafa dönemedim. Sabah olmadı bana resmen. Sabah kolum davul gibiydi, üstüne iştahsızlık, bulantı ve halsizlik.. Kafam kalkmadı resmen bir çorbayla duruyorum.. Aman diyim aşı sonrası kendinize iyi bakın
![]()
Çok şükür, bende cumartesiye randevu aldım.Şimdiden heyecan stres başladı bende deKızlar çıktım Detaylı usgden. Herşey güzel dedi çok şükür. Darısı sizlerin başına inşallah![]()
Ayy 39'a zor alıştım bunda da 40 olmam inşallahBen 36 giyiyordum 38 e çıkmıştı, doğumdan sonra 37 ye düşmüştü. Bidaha hiç 36 giyemedim, bu hamileliğimde geçen 37 numara yürüyüş ayakkabılarımı giyeyim dedim baya sıktılar 38 olsa rahat olacak, ama son aya kadar 39 olur gibi, sonra 38 e düşer. Hamileliklerde tüm kemik yapısı değişiyor demişti benim doktorum. Sadece ödem kilo vs değil insanin her bölgesi genişliyor bence. Diş kemikleri bile değişiyormuş. Benim doğumdan sonra implantim düşmüştü, meğerse hamilelikte çok sık rastlaniyormus implantların gevşemesine. Ayak kemikleri de biraz değişiyor yani![]()
Ya büyümesi sıkıntı değil de ayakkabılar nolcakAyy 39'a zor alıştım bunda da 40 olmam inşallah![]()
Ben de yaptırdım ama hemşire hiçbir uyarıda bulunmadı.Yaptı gönderdi.Ateslenenler olmuş mesela o konuda bir şey demedi.Neyseki kolumda iki gün az ağrı oldu geçti.Ahh geçmiş olsun. Buz koymamış mıydın sonrasında? Ben de aşı sonrası doktor dedi diye buzu bağlamıştım bi güzel tişörtümün üstüne. Çalışırken o kaymış kaymış, kolumda buz yanığı olmuştuhala da izi geçmiş sayılmaz. Yani ağrıyacak korkusuna kolumu yakmıştım resmen
![]()
Sağol canım amin hepimiz inşallahGözün aydın canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah, gözün aydın![]()
Amin canımcım hepimizin huzurla musmutlu geçsin inşallahHadi geçmişlerr olsun, bu süreç de bittiğine göre gerisi huzur dolu geçsin dilerim![]()
40 çift miYa büyümesi sıkıntı değil de ayakkabılar nolcakbenim hiç olmasa 40 çift ayakkabım vardır
hamileyken bile iki tane topuklu aldım doğurduktan sonra giyerim diye. Çok büyük zarar ederim
![]()
Çok zorlandigim bir dönem oldu ama şükür geçti Allah hepimize huzurlu sağlıklı gebelik sureci ve dogumlae nasip etsin inşallahGözün aydın ben de öyle olmuştum çok iyi anlıyorum seni
Darısı hepimize canım gözün aydınKızlar çıktım Detaylı usgden. Herşey güzel dedi çok şükür. Darısı sizlerin başına inşallah![]()
Döner inşallah valla yazık olur40 çift miSen gerçekten büyük zarardasin canım
Dua et ayakların eski haline dönsün.
![]()
Teşekkür ederimmmAhh geçmiş olsun. Buz koymamış mıydın sonrasında? Ben de aşı sonrası doktor dedi diye buzu bağlamıştım bi güzel tişörtümün üstüne. Çalışırken o kaymış kaymış, kolumda buz yanığı olmuştuhala da izi geçmiş sayılmaz. Yani ağrıyacak korkusuna kolumu yakmıştım resmen
![]()
Ohhh çok şükür, çok sevindimKızlar nipt sonucum temiz çıktı şükür10 günde 10 yaş yaslandım inanin ama şükür herşey yolunda
![]()
Sıcak ağrılar ve evde haşarı bı çocukla baya zor, okullar açılsın diye dört gözle bekliyorumİnşalu magnzeyuma başlayınca azalarak biter hepsiof bu yaz da bizi buldu. Bence sıcak hava da hiç yaramıyor, dengemiz daha çok bozuldu.
ayyyy canım ya cok mutlu olduum senı en ıyı ben anlarrıımmDarısı hepimize canım gözün aydın![]()
İnsanin ayak olcusu elinde olan bisey degil biliyorsunuz ki kimse de buyuk olsun istemez uslup ve diyis tarziniz cok rahatsiz edici geldi bana sonucta burda herkez hamile ve kucucuk seylere bile insanlar takilip uzulebiliyor sevmeyebilirsiniz 37 bile buyuk hic sevmem buyuk ayak falan bugunde elestirildik normal standartlarda ayaklarimiz oldugu icin cok sukur diyesim Geldi vallaAy gerçekten büyüyor mu ayak numarası. 36 giyiniyorum kendimi asla 37 düşünemiyorum. Hiç sevmem büyük ayak. 37 bile büyük ya![]()
Amin kuzumm Allâh razı olsun ben de çok sevindim çok zor bir 10 gundu şimdi inşallah huzurla sureci tamamlariz hep birlikte inşallahOhhh çok şükür, çok sevindimartık güzelce doğumu bekleme zamanı
sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
![]()