Ay hadi bakalım canım senind e az kalmış inşallah herkes pes pese iyi haberler verir de rahat nefes alirizBen 15 eylüle almıştım. İple çekiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi bakalım canım senind e az kalmış inşallah herkes pes pese iyi haberler verir de rahat nefes alirizBen 15 eylüle almıştım. İple çekiyorum![]()
Senin ne zaman canım detaylı ultrason?Ben de detaylı muayene için geriliyorum ama benimki biraz farklı bı sebepten. Doktorum vajinal sonografi ile bakicaz dedi, ilk 3 ay normalde de o şekilde muayene ediyor ama ilerleyen aylarda karından bakıyordu, şimdi hem detaylı USG hem de rahim ağzının ayrıntılı değerlendirilmesi olacağı için transvajinal olacak, hiç sevmiyorum o muayene şeklinibüyük oğlumda detaylı USG yi karından yapmıştı, sonra gittiğim perinatologta karından yapmıştı, ama rahim ağzından mütevellit bu seferki sevmediğim şekil
Beni anlayan insanların olması ne kadar güzel. İyi ki varsınız iyi ki bu gruptayız. Birbirimize destek veriyoruz moral veriyoruz. Teşekkür ederimBen sizi çok iyi anlıyorum endişelerinizi yani . Bol bol uzanın gece de durumunuza bakarsınız . Eğer giderseniz bize de yazın ,merak ederiz. Çok geçmiş olsun ...
İnşallah. Yarın için ben bile heyecanlandım. Hepinizden hayırlı haberler bekliyorum.Ay hadi bakalım canım senind e az kalmış inşallah herkes pes pese iyi haberler verir de rahat nefes aliriz![]()
Öyle canım, neyse ki her muayene o şekilde olmuyor bir defalik bişey Allah'tan.Oyy bir tık insanı huzursuz ediyordur muyaene şekli ama yine sen ve bebiş için iyi olan olsun o yüzden çok stres yapmamaya çalış canım, insan bir şey hissetmiyor olsa bile alttan muayene kelimeleri bile insanı geriyor. Ama bebiş ve kendi sağlığımız için en iyisi olsun o yüzden yapacak bir şey yok
Amin kuzumm inşallahİnşallah. Yarın için ben bile heyecanlandım. Hepinizden hayırlı haberler bekliyorum.
Bakarlar elbette neden bakmasınlar . Bizde geçen gün acile gitmek zorunda kaldık . Başka bir sebeptendi . Ağrılar gün içinde bı gidiyor bir geliyor . Bugün de öle bir gündü . İnşallah kesilir en kısa zamanda .Beni anlayan insanların olması ne kadar güzel. İyi ki varsınız iyi ki bu gruptayız. Birbirimize destek veriyoruz moral veriyoruz. Teşekkür ederimYarına Zeynep kamile randevu aldım en azından normal bir doktor baksın. Normalde şehir hastanesinde kayıtlıyım bu hastaneye sadece ikili için gitmiştim. Kendi drum detaylıdan sonra gel dedi. Detaylım 15 inde. O zamana kadar içim içimi yer. Ağrı olmasaydı gitmezdim de inşallah bakarlar yarın.
İnşallah bende bir an önce hissederim canım artık korkmaya başlıyorumMerhaba canım, bende hareket 17ç haftanın sonunda belli oldu ufak ufak dokunuyordu rahmime hissediyordum. Şimdi maşallahı var biraz daha hareketlendi 23. haftaya giriş yaptık.Endişe etme 1/2 hafta daha bekle olmazsa doktoruna danış bazılarında kilodan ya da plasentanın önde olmasından dolayı his olmayabiliyormuş.
Ay inşallah canım hem sabırsızlanıyorum artik hem korkuyorumBende baya geç hissettim canım merak etme, 23. Haftadayım şuan artık çok net gözle de görülecek şekilde hissediyorum. Biraz daha sabır![]()
Aynen canim sağlıklı olsunda tek 1-2 hafta daha beklerim tekBende 19+0 hiçbir şekilde hareket hissetmedim bende hala. Kız olduğu için ve ilk olduğu için herkes geç hissedilir diyor hayırlısı iyi olsunlar da geç hissedelim yeterki
Mustafa behram önerdiler birde onun için fikri olan var mıCumartesi günü gittim bende, atakoyde Ali ekiz var perinatolog. Cok çok memnun kaldık fiyat hemen değişiklik göstermez diye düşünüyorum ama 2600du düşünürseniz gönül rahatligiyla tavsiye ederim
Az önce doktorumun sekreteri aradi doktorumun babasi rahatsizlanmis bütün randevular iptal dediKızlar yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım. İnşallah her şey yolundadır bebişim sağlıklı ve iyidir. Plasentam da düzelmiştir umarım biraz geriliyorum bu konuda, hayırlısı olsun hakkımızda![]()
Aa benimki de 11 deydi 17 'ye erteleyebilir miyiz dedilerAz önce doktorumun sekreteri aradi doktorumun babasi rahatsizlanmis bütün randevular iptal dedihayattaki şansım ya gidemedim durumu belli olmadığı icin ultrasona ne zaman gun verecekleri de belli degilmis
aksam arayip tekrar soracagim
Anaaa ben bile üzüldüm valla, ama vardır bunda da bir hayır canım. İnşallah tarihi çok atmazlar 24 e kadar yapılıyor diye biliyorum. Ne zaman almıştın randevunu kaç gün sonrasına vermişlerdi?Az önce doktorumun sekreteri aradi doktorumun babasi rahatsizlanmis bütün randevular iptal dedihayattaki şansım ya gidemedim durumu belli olmadığı icin ultrasona ne zaman gun verecekleri de belli degilmis
aksam arayip tekrar soracagim
Haydaa dün çok heyecanlandık bence bugün çok kişi detaylıyı girecek diye ondan böyle olduAa benimki de 11 deydi 17 'ye erteleyebilir miyiz dedilerNoluyor ayol aksilikler böyle
![]()
Kendi doktorum canim bugun 21+5 olmustuk daha vaktim var 24 e kadar normalde bir hafta öncesinden randevu veriyolardi bakalim simdi ne olacak ben bu hafta rapor almistim ise gitmeyeceğim icin simdi olsa guzel olacakti ama naplim kısmet vardır bunda da bir hayırAnaaa ben bile üzüldüm valla, ama vardır bunda da bir hayır canım. İnşallah tarihi çok atmazlar 24 e kadar yapılıyor diye biliyorum. Ne zaman almıştın randevunu kaç gün sonrasına vermişlerdi?
Valla bende anlamadım ya neyse insallah aksama güzel haberlerini bekliyoruz canımAa benimki de 11 deydi 17 'ye erteleyebilir miyiz dedilerNoluyor ayol aksilikler böyle
![]()
Hahah anlamadim vallahi canım bakalim 5 te gidip geleyim inşallah güzel haberlerle gelirimHaydaa dün çok heyecanlandık bence bugün çok kişi detaylıyı girecek diye ondan böyle oldu![]()