2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Cidden herşeyi kafaya takıyoruz ya
Evet sorma dün bayıldıktan sonra bir üzüldüm bebek etkilendi mi diye kafama taktım sonra muayene de doktor iyi dedi bu sefer tansiyonum düşmüyo yatırdılar hastaneye ona taktım. Akşam tahlil sonuçlarımı gördüm protein kaçağına taktım 😂😂😂 neyseki bugün annem geliyor takacak bişey bulamam inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

İnternette neler okudum bir bilsen 🙈 gebelik zehirlenmesi böbrek yetmezliği eşim artık telefonu elimden aldı. Doktordan haber bekleyeceğim.hamileyken insan çok kafaya takıyor eskiden böyle değildim ben
Arkadaşım da öyleydi o dönem çok kafaya takmıştı ama şimdi bebeği kocaman oldu 🤣 herşeyi kafaya takıyoruz haklısın annelik içgüdüsü işte yapacak bişey yok ☺️

Evet sorma dün bayıldıktan sonra bir üzüldüm bebek etkilendi mi diye kafama taktım sonra muayene de doktor iyi dedi bu sefer tansiyonum düşmüyo yatırdılar hastaneye ona taktım. Akşam tahlil sonuçlarımı gördüm protein kaçağına taktım 😂😂😂 neyseki bugün annem geliyor takacak bişey bulamam inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Bebeğin iyiymiş canım çok şükür. Bunun mutluluğunu yaşa sen 🥰 Şimdi annenle oturup bol bol dedikodu yapın. Kafan dağılsın biraz 🤣🤣

Ben de aynı durumdayım maalesef. Takmamaya çalışalım olmuyor da işte. Şuan nasıl tansiyonun?

Benim de yine dişim şişti, bıktım hamileliklerimde su diş enfeksiyonlarindan. Largopen kullanıyorum hamilelikte kullanılıyormuş bu antibiyotik ama yine de içim hiç rahat değil. Bı de dün gece diş ağrısı ile baş ağrısı birbirine karıştı, tansiyonunu ölçtüm benim için yüksek bı tansiyon çıktı. Normalde hep 9-5 tır, ya da biraz yukselse 10-6 olur ama 12-8 beni her zaman çok rahatsız eder. Basım basınçla patlayacakmis gibi ağrıyordu dün gece

Benim de yine dişim şişti, bıktım hamileliklerimde su diş enfeksiyonlarindan. Largopen kullanıyorum hamilelikte kullanılıyormuş bu antibiyotik ama yine de içim hiç rahat değil. Bı de dün gece diş ağrısı ile baş ağrısı birbirine karıştı, tansiyonunu ölçtüm benim için yüksek bı tansiyon çıktı. Normalde hep 9-5 tır, ya da biraz yukselse 10-6 olur ama 12-8 beni her zaman çok rahatsız eder. Basım basınçla patlayacakmis gibi ağrıyordu dün gece
Ah canım çok geçmiş olsun. Havalardan mı baş ağrısı tansiyon. Dişin ağrısı da yükseltmiş olabilir. Limonlu çay iç normale iner hemen.

Benimde dün 13-7 di hastaneden öyle bıraktılar. 17 ye kadar çıktı dün

Gecmis olsun canım largopen guvenilir antibiyotik merak etme banada largopen yazmıştı doktor boğaz enfeksiyonu geçirdiğimde. Araştırdım kullanan cok olmus o ilaci bi sıkıntı olmuyormus

Kizlar günaydın 🫠❤️ kendime 1 parca dahi almamisken kizcemin kapi susu bile hazir😅
20231012_155101.webp

Ay dişim benimde çok kötü 🥲
Hem dişim kırılmış arka azı, hem de altı iltihaplandı galiba çok acıyor ve şiş altı. Nefesim de kokuyor gibi hissediyorum kendimi.
Diş yapım zaten hep çok kötüydü hamilelikte iyice kötü etkiledi. Diş fırçalarken falan aşırı kanıyor 🥺

Ay dişim benimde çok kötü 🥲
Hem dişim kırılmış arka azı, hem de altı iltihaplandı galiba çok acıyor ve şiş altı. Nefesim de kokuyor gibi hissediyorum kendimi.
Diş yapım zaten hep çok kötüydü hamilelikte iyice kötü etkiledi. Diş fırçalarken falan aşırı kanıyor 🥺
Benim dişimde kırıldı hamilelikte yarısı var yarısı yok doğumdan sonra yaptıracağız artık ne yapalım 🤷🏼‍♀️

Back
X