Sizin kaç haftalık olduBende var ne zaman tahlil versem hep çıkıyor bende de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kaç haftalık olduBende var ne zaman tahlil versem hep çıkıyor bende de
Evet sorma dün bayıldıktan sonra bir üzüldüm bebek etkilendi mi diye kafama taktım sonra muayene de doktor iyi dedi bu sefer tansiyonum düşmüyo yatırdılar hastaneye ona taktım. Akşam tahlil sonuçlarımı gördüm protein kaçağına taktımCidden herşeyi kafaya takıyoruz ya
27+3 olduk bugünSizin kaç haftalık oldu
Arkadaşım da öyleydi o dönem çok kafaya takmıştı ama şimdi bebeği kocaman olduİnternette neler okudum bir bilsengebelik zehirlenmesi böbrek yetmezliği eşim artık telefonu elimden aldı. Doktordan haber bekleyeceğim.hamileyken insan çok kafaya takıyor eskiden böyle değildim ben
Bebeğin iyiymiş canım çok şükür. Bunun mutluluğunu yaşa senEvet sorma dün bayıldıktan sonra bir üzüldüm bebek etkilendi mi diye kafama taktım sonra muayene de doktor iyi dedi bu sefer tansiyonum düşmüyo yatırdılar hastaneye ona taktım. Akşam tahlil sonuçlarımı gördüm protein kaçağına taktımneyseki bugün annem geliyor takacak bişey bulamam inşallah
![]()
Valla yapacağız Alışveriş yapacağız beşik alacağız kafam iyi dağılacak yaniBebeğin iyiymiş canım çok şükür. Bunun mutluluğunu yaşa senŞimdi annenle oturup bol bol dedikodu yapın. Kafan dağılsın biraz
![]()
Ben de aynı durumdayım maalesef. Takmamaya çalışalım olmuyor da işte. Şuan nasıl tansiyonun?Evet sorma dün bayıldıktan sonra bir üzüldüm bebek etkilendi mi diye kafama taktım sonra muayene de doktor iyi dedi bu sefer tansiyonum düşmüyo yatırdılar hastaneye ona taktım. Akşam tahlil sonuçlarımı gördüm protein kaçağına taktımneyseki bugün annem geliyor takacak bişey bulamam inşallah
![]()
Çok iyi tavsiye. Benim de ihtiyacım var bunaBebeğin iyiymiş canım çok şükür. Bunun mutluluğunu yaşa senŞimdi annenle oturup bol bol dedikodu yapın. Kafan dağılsın biraz
![]()
Tansiyon aleti getirecek eşim bugün ama ben ensemden anlıyorum sanki. Ensemde nabzım atıyor kulaklarım uğulduyor. Şuan yok onlar. Hormonlarımız rahat vermiyor bizeBen de aynı durumdayım maalesef. Takmamaya çalışalım olmuyor da işte. Şuan nasıl tansiyonun?
Ah canım çok geçmiş olsun. Havalardan mı baş ağrısı tansiyon. Dişin ağrısı da yükseltmiş olabilir. Limonlu çay iç normale iner hemen.Benim de yine dişim şişti, bıktım hamileliklerimde su diş enfeksiyonlarindan. Largopen kullanıyorum hamilelikte kullanılıyormuş bu antibiyotik ama yine de içim hiç rahat değil. Bı de dün gece diş ağrısı ile baş ağrısı birbirine karıştı, tansiyonunu ölçtüm benim için yüksek bı tansiyon çıktı. Normalde hep 9-5 tır, ya da biraz yukselse 10-6 olur ama 12-8 beni her zaman çok rahatsız eder. Basım basınçla patlayacakmis gibi ağrıyordu dün gece
Benimde dün 13-7 di hastaneden öyle bıraktılar. 17 ye kadar çıktı dünBenim de yine dişim şişti, bıktım hamileliklerimde su diş enfeksiyonlarindan. Largopen kullanıyorum hamilelikte kullanılıyormuş bu antibiyotik ama yine de içim hiç rahat değil. Bı de dün gece diş ağrısı ile baş ağrısı birbirine karıştı, tansiyonunu ölçtüm benim için yüksek bı tansiyon çıktı. Normalde hep 9-5 tır, ya da biraz yukselse 10-6 olur ama 12-8 beni her zaman çok rahatsız eder. Basım basınçla patlayacakmis gibi ağrıyordu dün gece
Gecmis olsun canım largopen guvenilir antibiyotik merak etme banada largopen yazmıştı doktor boğaz enfeksiyonu geçirdiğimde. Araştırdım kullanan cok olmus o ilaci bi sıkıntı olmuyormusBenim de yine dişim şişti, bıktım hamileliklerimde su diş enfeksiyonlarindan. Largopen kullanıyorum hamilelikte kullanılıyormuş bu antibiyotik ama yine de içim hiç rahat değil. Bı de dün gece diş ağrısı ile baş ağrısı birbirine karıştı, tansiyonunu ölçtüm benim için yüksek bı tansiyon çıktı. Normalde hep 9-5 tır, ya da biraz yukselse 10-6 olur ama 12-8 beni her zaman çok rahatsız eder. Basım basınçla patlayacakmis gibi ağrıyordu dün gece
Bayıldım çok güzel. Sağlıkla gelsin inşallah.
Yaa çok tatli canım güle güle kullanın hangi sayfadan yaptırdın
24+6 da 735 gram demişti doktorum, bence gayet iyi seninde25+4 haftalık bebeğim 832 gr olmuş iyi mi kızlar sizce
Ay dişim benimde çok kötüBenim de yine dişim şişti, bıktım hamileliklerimde su diş enfeksiyonlarindan. Largopen kullanıyorum hamilelikte kullanılıyormuş bu antibiyotik ama yine de içim hiç rahat değil. Bı de dün gece diş ağrısı ile baş ağrısı birbirine karıştı, tansiyonunu ölçtüm benim için yüksek bı tansiyon çıktı. Normalde hep 9-5 tır, ya da biraz yukselse 10-6 olur ama 12-8 beni her zaman çok rahatsız eder. Basım basınçla patlayacakmis gibi ağrıyordu dün gece
Benim dişimde kırıldı hamilelikte yarısı var yarısı yok doğumdan sonra yaptıracağız artık ne yapalımAy dişim benimde çok kötü
Hem dişim kırılmış arka azı, hem de altı iltihaplandı galiba çok acıyor ve şiş altı. Nefesim de kokuyor gibi hissediyorum kendimi.
Diş yapım zaten hep çok kötüydü hamilelikte iyice kötü etkiledi. Diş fırçalarken falan aşırı kanıyor![]()