- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Sırası böyleyse normal sanırımSırasıyla 75, 143 ,129 gelmiş sonucum normal galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırası böyleyse normal sanırımSırasıyla 75, 143 ,129 gelmiş sonucum normal galiba
İnternetten baktim şimdi gayet iyi görünüyor . ( eğer doğru bilgi ise ) 75lik yaptılar dimi ?Sırasıyla 75, 143 ,129 gelmiş sonucum normal galiba
Çok korkuyordum biliyor musun. Çok şükür. Teşekkür ederimSırası böyleyse normal sanırım
Evet canım 75liktiİnternetten baktim şimdi gayet iyi görünüyor . ( eğer doğru bilgi ise ) 75lik yaptılar dimi ?
Çok güzel indirim yapmışlar iki tanesine.Siveno deterjanlar indirimde
![]()
Siveno %100 DoÄal Bebek ÃamaÅır Sabunu Kendinden YumuÅatıcılı Bitkisel Deterjan Konsantre 750 ml X 2 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Siveno %100 DoÄal Bebek ÃamaÅır Sabunu Kendinden YumuÅatıcılı Bitkisel Deterjan Konsantre 750 ml X 2 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gayet güzel o zaman zaten doktorun söyler .Evet canım 75likti
Yok sakin ol bişeyi yok sadece gece saat 8 den sonra bir şey yiyip içmemen gerekiyormuş. Tadı da aşırı kötü değil yani Uludağ gazozun gazsız hali. Çok güzel geçecek inşallah sende de bir şey çıkmazGayet güzel o zaman zaten doktorun söyler .
Bende yoldayım gidiyorum bakalım . Gece de çok huzursuz uyudum . Stresten şekerim çıkmasa bari![]()
Ben gazoz bile icemem desemYok sakin ol bişeyi yok sadece gece saat 8 den sonra bir şey yiyip içmemen gerekiyormuş. Tadı da aşırı kötü değil yani Uludağ gazozun gazsız hali. Çok güzel geçecek inşallah sende de bir şey çıkmaz
Evet sonucunuz normal değerlerdeSırasıyla 75, 143 ,129 gelmiş sonucum normal galiba
Ben kesin şekerim çıkar diyordum, çıktı. Söz öyle düşünmeden gidin. Birçok kişinin çıkmıyor zatenBen gazoz bile icemem desemÇok şekerli geliyor yani o sıvıyı içince şekerim çıkar illa ki gbi geliyor ama hadi hayırlısı
![]()
Bakalım ilk kanı verdim sonuca göre de sıvıyı vericeklermis . Bekliyorum . Tşk ederimBen kesin şekerim çıkar diyordum, çıktı. Söz öyle düşünmeden gidin. Birçok kişinin çıkmıyor zaten![]()
Evet bende öyle hissediyordum normal diye düşünüyorum .Kızlar merhaba 19+4 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hafif hafif hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün çok az hissediyorum normal mi acaba
25. Haftaya kadar genelde bu şekilde oluyor. Ama her kadin farklı şiddette hissedebilir. Bunda iç karnın genişliği, plesantanin önde ya da arkada olması, amniyon sıvısının miktarı gibi bı çok şey etkili. Büyük oğlumun hareketleri genelde zayıftı doğuma kadar, çok şükür sağlıklı güçlü bir bebek olarak dünyaya geldi, 25 ten sonra her gün hafifte olsa hissediyorsanız korkmayın.Kızlar merhaba 19+4 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hafif hafif hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün çok az hissediyorum normal mi acaba
Bende sana yazicaktim deterjanlarla ilgiliSiveno deterjanlar indirimde
![]()
Siveno %100 DoÄal Bebek ÃamaÅır Sabunu Kendinden YumuÅatıcılı Bitkisel Deterjan Konsantre 750 ml X 2 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Siveno %100 DoÄal Bebek ÃamaÅır Sabunu Kendinden YumuÅatıcılı Bitkisel Deterjan Konsantre 750 ml X 2 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sanirim en temizi yine siveno, öncesinde bı tane almıştım zaten şimdi indirimde iki şişe daha aldım, minoris leke çıkarıcı almıştım o baya gider zaten, sivenonun 3 şişe deterjani da bı kaç ay gider, sonrasında bakicam yine daha iyisini bulursam ona da donebilirim.Bende sana yazicaktim deterjanlarla ilgili
Ecos3 oneriliyordu ya ondan vazgeçtim içerisinde parfüm var ve parfümün içeriği sentetik anladığım kadarıyla .
Siveno ile incia aynı firmanin diye biliyorum ben ama yanlış bir bilgi de olabilir . Minorisi bir arkadasimin doktoru önermiş atopik ciltli bebeğine .Sanirim en temizi yine siveno, öncesinde bı tane almıştım zaten şimdi indirimde iki şişe daha aldım, minoris leke çıkarıcı almıştım o baya gider zaten, sivenonun 3 şişe deterjani da bı kaç ay gider, sonrasında bakicam yine daha iyisini bulursam ona da donebilirim.