2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ya grubun hevesini kaçırdılar , küstürdüler insanları bi biz kaldık bizde öyle çok şey yazmıyoruz, aralık annelerine de bakıyorum bi günde 5-6 sayfa yazıyorlar bayağı kalabalık grup . Bizim iki katımız neredeyse 😞
Evet ya sayimiz çok az ama yapacak birşey yok biz de birbirimizin a'sindan b'sine birebir takip edebilen minnoş bir grup olduk bu da güzel bence

Ya ben ara sıra bakıyordum diğer aylara ama takip etmesi çok güç, çok yazılan olunca bütünlük zor saglaniyor, konu dağılıyor, sonra bıraktım bakmayı, burada sordugumun cevabını da kolaylıkla alıyorum, konuları da rahatla takip edebiliyorum
Aynen çok memnunum ben de canım ya herkesi elimle koymuş gibi takip ediyorum bu şekilde 🤣

Allah seni kız çok güldüm 🤣🤣🤣
Ayy hadi inşallah, artık ağırlaşmaya başladım. Gece yatarken, dönerken çok zorlanıyorumya 😅bir dr hep sola yatmayı öneriyorlar sol tarafıma felç inmiş gibi oluyor beynim de artık kodlası herhalde sola yatmam gerektiğini 😅
Aslinda doktorlar illa sadece sola yatın demiyor, benimki uzun süre sırt üstü yatmamaya gayret et, arada sağ sol pozisyon değiştirerek yatmak daha iyi diyor. Ama dönerken ani dönmemek önemli kordon dolanması riskine karsin.

Aslinda doktorlar illa sadece sola yatın demiyor, benimki uzun süre sırt üstü yatmamaya gayret et, arada sağ sol pozisyon değiştirerek yatmak daha iyi diyor. Ama dönerken ani dönmemek önemli kordon dolanması riskine karsin.
Zaten gece ister istemez dönüyoruz da ne bileyim yine de çoğunluk sola yatmaya çalışıyorum. Zaten sırt üstü yatmak çok zararlıymış. Geçen banu çiftçinin youtubeda videosuna denk geldim. Hamile bir kadınla, nasıl yatılması gerektiğini anlatan, atmayacağınız tek pozisyon sırt üstü dedi. Toplar damarlar sırtımızdan geçtiği için bebek ve ağırlaşan karın damarlara baskı yapıp tansiyonumuzun falan düşmesine, kan akışının azalmasına sebep oluyormuş.
Hiç sırt üstü yatmıyorum o yüzden ama çok özledim sırt üstü yatmayı 😅

Kızlar bebislerin kıyafet yıkama ütüleme işine ne zaman başlamayı düşünüyosunuz 😂 29 haftalık olduk, sabırsızlanıyorum🥲
Yan komşum 32 de doğum yaptı, bit kaç kişi daha var etrafımda 31 de doğum yapan, bir iki haftaya ne olur ne olmaz ufak bir çanta hazırlamak laızm

Mavisaclikadin Mavisaclikadin nerelerdesin seni de göremiyorum bı iki gündür, her şey yolunda mı
Günaydın canım, bugun Ankara'ya gideceğim öğlen ucak yolculugum var. Eşim Şırnak'ta kalacak ben ailemin yanina gidiyorum. Bir iki gündür biraz hüzünlü moddayim o yüzden cok takip edemedim siteyi, işten de izne ayrıldım hepsinin duygusallığı çöktü üzerime biraz ağlamaklıyım😪 yabancı yere gitmiyorum ama evimden ve eşimden bir kaç ayda olsa ayrılacak olma düşüncesi beni üzüyor şuanda. Akşama eve gittigim zaman yazar haber veririm bir iki güne de normale dönerim heralde💐

Günaydınlar
En son bebek bezi konuşmuştuk . E bebekte yüzde 25 indirim var tüm markalarda. Ben bu ay birşey almicam en son çöp kovası aldım :)
Carrefourda da green clean baby sıvı deterjan 1000 ml 142 TL , emzik ,biberon ,oyuncak temizleyici 500 ml 53 TL . ( Markanın bebek serisinin içeriğini bilmiyorum açıkçası )
Evdeyim boş boş takiliyorum bari bir işe yarasin 😀

Zaten ani dönebilen var mı ya. Ters dönmüş kaplumbağa gibiyim yatakta hareket edemiyorum 🤣🤣

Günaydın canım, bugun Ankara'ya gideceğim öğlen ucak yolculugum var. Eşim Şırnak'ta kalacak ben ailemin yanina gidiyorum. Bir iki gündür biraz hüzünlü moddayim o yüzden cok takip edemedim siteyi, işten de izne ayrıldım hepsinin duygusallığı çöktü üzerime biraz ağlamaklıyım😪 yabancı yere gitmiyorum ama evimden ve eşimden bir kaç ayda olsa ayrılacak olma düşüncesi beni üzüyor şuanda. Akşama eve gittigim zaman yazar haber veririm bir iki güne de normale dönerim heralde💐
Canım iyi yolculuklar. Duygulandırdın beni😔 inşallah en güzel şekilde doğumunu yapıp tez vakitte sevdiğine kavuşacaksın. Evinize de bebek kokusu dolacak 🙏🏻🥰

Canım iyi yolculuklar. Duygulandırdın beni😔 inşallah en güzel şekilde doğumunu yapıp tez vakitte sevdiğine kavuşacaksın. Evinize de bebek kokusu dolacak 🙏🏻🥰
Cok sagol canım amin inşallah 🤲 az önce markete kadar gidip geldim yürürken sinirlendiğim bozuk yollara eski püskü binalara bile duygulandım galiba hamilelik hormonları etkiliyor beni. Tahmini doğum kışa denk geleceği için burada kalmam riskli olacaktı doktorum mardinde kendim Şırnak'tayım Allah korusun acil bişey olsa sıkıntı olurdu kışın burada yollarda kapanıyor bazen kardan. O yüzden bebeğim için en doğrusu olduguna inandığım şeye karar verdim. Ankara'da yeni bir doktorla devam edicez inşallah herşey yolunda gider. Tek hayalim dönüşte bebeğim kucağımda sağlıklıyken evime geri dönebilmek🤲💐🙏

Cok sagol canım amin inşallah 🤲 az önce markete kadar gidip geldim yürürken sinirlendiğim bozuk yollara eski püskü binalara bile duygulandım galiba hamilelik hormonları etkiliyor beni. Tahmini doğum kışa denk geleceği için burada kalmam riskli olacaktı doktorum mardinde kendim Şırnak'tayım Allah korusun acil bişey olsa sıkıntı olurdu kışın burada yollarda kapanıyor bazen kardan. O yüzden bebeğim için en doğrusu olduguna inandığım şeye karar verdim. Ankara'da yeni bir doktorla devam edicez inşallah herşey yolunda gider. Tek hayalim dönüşte bebeğim kucağımda sağlıklıyken evime geri dönebilmek🤲💐🙏
Sağlıkla kavuşun da uzaklık bi şekilde geçer cnm, eşin gelebildiği kadar gelir yanına, hormonlardan da etkilenmişsindir çok normal yaşadığın, Allah yardımcın olsun

Kızlar bebislerin kıyafet yıkama ütüleme işine ne zaman başlamayı düşünüyosunuz 😂 29 haftalık olduk, sabırsızlanıyorum🥲
Büyük oğlumda 32 lerde yapmıştım ama zor olmuştu annemle yapmama rağmen, bu oğlumda bi kac hafta sonra yapmayı düşünüyorum, şimdiden ağırlaştım, paşamın kıyafetlerini ayiricam, abisinden neler giyicek bakalım 💙

Ben hiç rahat edemiyorum sola yatınca büyük oğlumda da böyleydim, sağda çok rahat yatardım

Çok güzel bişey için evinden ayriliyorsun, huzunlenmek çok normal tabi ki ama Allah'ın izniyle neşeyle tekrar döneceksiniz hem de bu sefer 3 kişi 🥰 bir de son trimesterde Ankara gibi sağlık imkanlarının gelişmiş olduğu bı şehirde olman daha isabetli bı karar ☺️

Zaten ani dönebilen var mı ya. Ters dönmüş kaplumbağa gibiyim yatakta hareket edemiyorum 🤣🤣
Ani dönmüyorum da yatağın kullanım hakkını tamamen gasp ettim, eşim de kanepeye transfer oldu bu süreçte 😂 yatağın bı ucundan diğer ucuna yuvarlanarak dönüyorum bu biraz sakıncalı aslında. Önce bı iki saniye sırt üstü kalıp sonra dönmeye devam etmek lazım.

Ben hiç rahat edemiyorum sola yatınca büyük oğlumda da böyleydim, sağda çok rahat yatardım
Büyük oğlumda solda rahattım ama bunda sağda rahatım, hatta yakın zamana kadar farketmeden sırt üstüne dönüyordum, şimdi pek yatamıyorum sırt üstü ama genelde kendimi sağa dönmüş buluyorum. Sağa yatmak zararlı değil diye biliyorum sadece solda daha rahat kan akışı saglaniyormus ama sağ da bebeği riske sokacak bir pozisyon değil

Back
X