Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 16 mart tarihinde alınmış bebebao şarjlı süt sağma pompası var elimde ve sadece iki kez kullandım.Sütüm azaldığı için mama destekli ve azda olsa emme ile ilerlediğimizden hiç kullanamıcağım için satmayı düşünüyorum.İlgilenen olursa yazabilir.Fatura vs hepsi mevcut.
4.ay uyku gerilemesine giren oldu mu?? Olanlar 4.aydan sonra mı başladı?? Biz 3,5 aylık olduk ayy benim kız bugün zerre uyumadı uyumasını beklerken sesli gülücükler filan attı hep bakıp bakıp enerji tam gaz… geri gülecek hali kalmayan ben…
4.ay uyku gerilemesine giren oldu mu?? Olanlar 4.aydan sonra mı başladı?? Biz 3,5 aylık olduk ayy benim kız bugün zerre uyumadı uyumasını beklerken sesli gülücükler filan attı hep bakıp bakıp enerji tam gaz… geri gülecek hali kalmayan ben…
MaşaAllah çok güzel fıstığın
İlk doğduğunda bizimkide maviydi bizde de dede tarafında mavi göz olmasına rağmen git gide koyulaştı 4 aylığız şu an bal rengine dönük.
yine de tam 1 yaşında oturur hem ten hem göz rengi
Maaşallah ne kadar tatlı kızınız. Bizimki de böyle, babası mavi gözlü ben de açık kahve. 9 aya kadar rengi oturur diyorlar bakalım bana koyu kahve olacak gibi geliyor.