Tutunmuş yani daha ne olsun elinden gelenş yapmış embriyoYa teşekkür ediyorum herşey rabbimin elinde
Canımsın benimde rahmim arkaya dönük olduğu için içtiğim suyu sonda ile boşalttılar transfer masasında ama anestezi almadım fazla idrar sıkışıklığı istemiyorlar bizde herkes gibi rahmin yönü farklı olduğu için idrar torbası baskı yapınca rahat göremiyorlar , sonda bir iki gün ağrı yaptı bende bide uyanıkken taktıkları için bayağı canım yandı bir ilaç verdi bi kerelik monurol diye işlem günü onu içtim iki güne de geçti ağrı acı, hiç kafana takma anestezili daha rahat çalışırlar diğer türlü canımız acıyacak diye dhaa temkinli oluyorlarMerhaba yarın transferim var 1. Si olumsuz olmustu rahmim saha dogru kivrik oldugu icin o pipet gibi şry iceri girerken çok acı verdi yarinki transfrde anestezili olacaka ayrıca sonda takip sondayla rahmime su vereceklet trnasfer sonrasida bosaltacaklar böyle biseye basına gelen var mi
benim o canim, hala yasiyorum hayattayim:)))) yarin test gunum ama sanki dusup kalktiktan sonra tum belirtiler kayboldu ve negatife hazirladim gibi kendimiKızlar biri vardı ayağa kalkınca bayılmıştı kimdi noldu ona
Benim belirti yoktu bu sefer pozitif gelecek sizinde bencebenim o canim, hala yasiyorum hayattayim:)))) yarin test gunum ama sanki dusup kalktiktan sonra tum belirtiler kayboldu ve negatife hazirladim gibi kendimi
Oyle mi dersin ayyyyy bak simdi icim bir pir pir oldu yine :))Benim belirti yoktu bu sefer pozitif gelecek sizinde bence
Tebrik ederimmArkadaşlar benimde gebelik testi pozitif çıktı bu grup çok uğurlu bir grup Allah herkese tattırsın 8. Gün sabah idrarda yaptım baya belirgin çıktı kan verdim orada da çıktı Allah hepimizin evini bebekle doldursun
Allah korusun ya o tutunursa bırakmaz öle bende öle bi hamile gibi takılıyorum bide olmadı zaten diyip relax oluyorum karma karışık , hayırla al sonucunu rabbim hayırlısıyla nasıp etsinbenim o canim, hala yasiyorum hayattayim:)))) yarin test gunum ama sanki dusup kalktiktan sonra tum belirtiler kayboldu ve negatife hazirladim gibi kendimi
Rahim kalınlığını ölçüyor doktor ultrasonla, gerekiyorsa emin değilse kanda test yapıyorBenim transfer öncesi progesteronum hiç ölçülmedi benim oda kafama takıldı direkt transfer yapıldı
Canım benim 12. Gün 79 çıktı. Doktorum da tüp bebek merkezi de az çok bişi demedi. Gebelik pozitif takip edeceğiz dediler yarın tekrar kan vereceğimKızlar bişey sorucam 9. Gün değerim 28 çıktı tüp bebek merkezi 100 isterdim ama şuan hamilesin yükselmesine bakıcz dedi umutsuz konuştu kendi doktorumsa hiç umutsuz konuşmadı olabilecek bir değer herkesi değeri aynı olacak diye bişey yok artışına bakıcaz dedi sizce nedir durum
Çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun8 sene sonra bugün öğrendim ki hamileyim çok şükür transferimin 12. Günü bugün kanda 161 çıktı beta HCG. Normal mi değer bilmiyorum inşallah herşey yolundadır. Hep dualarimdasiniz inanın. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin diye dua ediyorum hep. Çok mutluyum. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
Evet benim gittiğim tüp bebek merkezinde sevmediğim bi doktor var gerizekalı tam anlamıyla o aradı beni asıl doktorum mükemmel sanki kötü bişey varmış gibi konuştu insan etkileniyorTutunmuş yani daha ne olsun elinden gelenş yapmış embriyo
Hayırlı olsun Rabbım sağlıkla almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosu yduArkadaşlar benimde gebelik testi pozitif çıktı bu grup çok uğurlu bir grup Allah herkese tattırsın 8. Gün sabah idrarda yaptım baya belirgin çıktı kan verdim orada da çıktı Allah hepimizin evini bebekle doldursun
Nasıl ya gerçekten hiç belirti yokmuydu karnında şişlik falanda mı yoktu bendede hiç belirti yok kendimden birini arıyorumBenim belirti yoktu bu sefer pozitif gelecek sizinde bence
Duygusuz insanların kötü enerjilerinden uzak dur benimde doktorum kötü embriyolog idare ediyoEvet benim gittiğim tüp bebek merkezinde sevmediğim bi doktor var gerizekalı tam anlamıyla o aradı beni asıl doktorum mükemmel sanki kötü bişey varmış gibi konuştu insan etkileniyor
Ahhaahhaha güldümEvet benim gittiğim tüp bebek merkezinde sevmediğim bi doktor var gerizekalı tam anlamıyla o aradı beni asıl doktorum mükemmel sanki kötü bişey varmış gibi konuştu insan etkileniyor
Şişlik ilaçlar yapıyo midem yanıyodu bulanıyodu 2 gün titreme gelmişti birde günlük 6 litre su içiyodum ilk defa bu kadar su içtimNasıl ya gerçekten hiç belirti yokmuydu karnında şişlik falanda mı yoktu bendede hiç belirti yok kendimden birini arıyorum
5. GünHayırlı olsun Rabbım sağlıkla almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosu ydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?