2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canımsın benimde rahmim arkaya dönük olduğu için içtiğim suyu sonda ile boşalttılar transfer masasında ama anestezi almadım fazla idrar sıkışıklığı istemiyorlar bizde herkes gibi rahmin yönü farklı olduğu için idrar torbası baskı yapınca rahat göremiyorlar , sonda bir iki gün ağrı yaptı bende bide uyanıkken taktıkları için bayağı canım yandı bir ilaç verdi bi kerelik monurol diye işlem günü onu içtim iki güne de geçti ağrı acı, hiç kafana takma anestezili daha rahat çalışırlar diğer türlü canımız acıyacak diye dhaa temkinli oluyorlar

benim o canim, hala yasiyorum hayattayim:)))) yarin test gunum ama sanki dusup kalktiktan sonra tum belirtiler kayboldu ve negatife hazirladim gibi kendimi
Allah korusun ya o tutunursa bırakmaz öle bende öle bi hamile gibi takılıyorum bide olmadı zaten diyip relax oluyorum karma karışık , hayırla al sonucunu rabbim hayırlısıyla nasıp etsin

Canım benim 12. Gün 79 çıktı. Doktorum da tüp bebek merkezi de az çok bişi demedi. Gebelik pozitif takip edeceğiz dediler yarın tekrar kan vereceğim bunun azı çoğu önemli değil önemli olan artmasi

Çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun Rabbım sağlıkla almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosu ydu

Evet benim gittiğim tüp bebek merkezinde sevmediğim bi doktor var gerizekalı tam anlamıyla o aradı beni asıl doktorum mükemmel sanki kötü bişey varmış gibi konuştu insan etkileniyor
Duygusuz insanların kötü enerjilerinden uzak dur benimde doktorum kötü embriyolog idare ediyo

Nasıl ya gerçekten hiç belirti yokmuydu karnında şişlik falanda mı yoktu bendede hiç belirti yok kendimden birini arıyorum
Şişlik ilaçlar yapıyo midem yanıyodu bulanıyodu 2 gün titreme gelmişti birde günlük 6 litre su içiyodum ilk defa bu kadar su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…