Teşekkür ederim canım benimMaşallag ne kadar güzel tahmin edemiyorum mutluluğnu hayırla kucağna aldaim olsun
Amin Allah razı olsun hepinizdenÇok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çift embiryo daha iyi yanı şansin artar biri tutmazsa diğeri tutarMerhaba bende ocak 10 ya da 11 de regl bekliyorum:) bende çift embriyo transferi olacağım :)
Tam 10. Gunde mi test verdiniz5. Gün
Hemen cevap veriyorum kuzum. İlk 6 gün kritik ❤ seninki tutundu artıkHayatımda olmadık kadar su avokado çerez tüketiyorum. Ispanak tuketiyorum beta artsın diye. İnşallah sağlıkla gelsin ne diyim. Şunu merak ediyorum. Transferimin 14. Gunundeyim embriyo tutunmuş mudur yoksa hala tutunmaya mi calisiyor ?
Bende 8 yıldır bekliyorum şuan 4 gün sonra öğrencemTeşekkür ederim canım benimisteyen herkese nasip olsun bu duygu inşallah
Bilgilendirdigin için çok teşekkür ederimHemen cevap veriyorum kuzum. İlk 6 gün kritik ❤ seninki tutundu artık
Amin amin inşallah. Yalnız ben çift embriyo transferi olmuştum ama değerlere bakılırsa biri tutunmuş sadece olsun elhamdülillahKızlar listemize baktım
6 tane 1 embriyo transferi
5 tane 2 embriyo transferi gebemiz var ❤
Ben tek embriyoyo sahip olduğum için tek transfer gerçekleşti. Yalan yok biraz üzülmüştüm, hem ikiz olmayacak hem şansım düşük olacak diye ama tablomuz bana umut veriyor❤ benim gibi tek embriyo transferi olan arkadaşlarım da belki umut dolar diye bu bilgiyi paylaşmak istedim ❤ tek ve çift embriyo transferi şimdilik kafa kafaya gidiyor tablomuzda umarım hepimiz bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz
Bir olsun bizim olsunAmin amin inşallah. Yalnız ben çift embriyo transferi olmuştum ama değerlere bakılırsa biri tutunmuş sadece olsun elhamdülillah
ilkinde dr bana da hareket onermisti hic yatma napiyorsan aynen yap demisti ben de transferin ertesi gunu sirt cantami takip tatile cikmistim:)) orada gunduzleri dalga sorfu yapip:)) uzerine de pilates yapmistim.. konuyu cok yanlis anlamisim abartmisim, negatif oldu sonuç. şimdi daha akılcı ortalama bir hareketlilik icindeyimselam! ben de bugün transfer oldum. 5AA tek embriyo transfer edildi. Kandaki progesteronu yeterli gördüğü için fitil veya iğne yazmadı hoca. İstirahat de vermedi. Buradaki arkadaşların bu konuda çok kaygılı olduğunu gördüğüm için bakış açısını paylaşmak isterim ki bana çok mantıklı geliyor en başından beri. eğer doğal yollarla hamile kalmış olsaydınız şu an bunu bilmenizin imkanı yoktu. dolayısıyla bu aşamada yapıp/yapmadıklarımızın bir gebeliğin oluşup oluşmamasına etki etmesi imkansız. ek olarak kan dolaşımı çok önemliymiş, doktorum bana aksine hareket önerdi.
umarım herkes güzel haberler alır.
oo sizinki baya radikalmiş :) bence yine de sadece bu sebepten değildir negatif olması. Çok ağır fiziksel işler yapan insanlar da hamile kalıyor. demek istediğinizi anlıyorum, elbette makul bir orta bulunması gerek. ben daha ziyade “transferin dördüncü günü koltuktan kalktım bir şey olur mu” seviyesinde kaygılanan arkadaşları rahatlatmak istemiştim. :)ilkinde dr bana da hareket onermisti hic yatma napiyorsan aynen yap demisti ben de transferin ertesi gunu sirt cantami takip tatile cikmistim:)) orada gunduzleri dalga sorfu yapip:)) uzerine de pilates yapmistim.. konuyu cok yanlis anlamisim abartmisim, negatif oldu sonuç. şimdi daha akılcı ortalama bir hareketlilik icindeyimherkesin ici nasil rahat ediyorsa oyle davransin
Nasılsın hiç belirti varmı ya benim kaşık ağrım bile yok göğüs hassasiyetide yok siz nasılsınızTransfer günü ve ertesi gün dinlendim, sonra işlerimi ufaktan yapmaya başladım ani hareket etmeden ve yormadan çünkü sürekli yatmanın iyi olmadığını embriyoya kan akışının sağlanması gerektiğini, günde yarım saat yürüyüş yapmamı söylediler.
haklisin agir islerde calisan kadinlar hamile kaliyor dogal ama diyorum acaba ambryo disardan vucuda verilince azcik daha mi kirilgan oluyor:)oo sizinki baya radikalmiş :) bence yine de sadece bu sebepten değildir negatif olması. Çok ağır fiziksel işler yapan insanlar da hamile kalıyor. demek istediğinizi anlıyorum, elbette makul bir orta bulunması gerek. ben daha ziyade “transferin dördüncü günü koltuktan kalktım bir şey olur mu” seviyesinde kaygılanan arkadaşları rahatlatmak istemiştim. :)
Bence çok mantıklı yazmışsınız ben ikna oldumoo sizinki baya radikalmiş :) bence yine de sadece bu sebepten değildir negatif olması. Çok ağır fiziksel işler yapan insanlar da hamile kalıyor. demek istediğinizi anlıyorum, elbette makul bir orta bulunması gerek. ben daha ziyade “transferin dördüncü günü koltuktan kalktım bir şey olur mu” seviyesinde kaygılanan arkadaşları rahatlatmak istemiştim. :)
Kaçını gündesinNasılsın hiç belirti varmı ya benim kaşık ağrım bile yok göğüs hassasiyetide yok siz nasılsınız
Merhaba Doğal siklusla mı transfer oldunuz acaba banada doktor iğne vermedioo sizinki baya radikalmiş :) bence yine de sadece bu sebepten değildir negatif olması. Çok ağır fiziksel işler yapan insanlar da hamile kalıyor. demek istediğinizi anlıyorum, elbette makul bir orta bulunması gerek. ben daha ziyade “transferin dördüncü günü koltuktan kalktım bir şey olur mu” seviyesinde kaygılanan arkadaşları rahatlatmak istemiştim. :)
3. Gün embriyosu 4. GünümdeyimKaçını gündesin
İğne falan vermedi galiba doktor size burdaki kızların çoğu iğneden ilaçtan etklieniyor bende dahil tutundumu acaba diye seviniyoruz çokta bi belirti olamayada bilir3. Gün embriyosu 4. Günümdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?