2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hemen cevap veriyorum kuzum. İlk 6 gün kritik ❤ seninki tutundu artık

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-18-01-05-36-662_com.android.chrome.webp
    38 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar listemize baktım
6 tane 1 embriyo transferi
5 tane 2 embriyo transferi gebemiz var ❤

Ben tek embriyoyo sahip olduğum için tek transfer gerçekleşti. Yalan yok biraz üzülmüştüm, hem ikiz olmayacak hem şansım düşük olacak diye ama tablomuz bana umut veriyor ❤ benim gibi tek embriyo transferi olan arkadaşlarım da belki umut dolar diye bu bilgiyi paylaşmak istedim ❤ tek ve çift embriyo transferi şimdilik kafa kafaya gidiyor tablomuzda umarım hepimiz bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz

Amin amin inşallah. Yalnız ben çift embriyo transferi olmuştum ama değerlere bakılırsa biri tutunmuş sadece olsun elhamdülillah

selam! ben de bugün transfer oldum. 5AA tek embriyo transfer edildi. Kandaki progesteronu yeterli gördüğü için fitil veya iğne yazmadı hoca. İstirahat de vermedi. Buradaki arkadaşların bu konuda çok kaygılı olduğunu gördüğüm için bakış açısını paylaşmak isterim ki bana çok mantıklı geliyor en başından beri. eğer doğal yollarla hamile kalmış olsaydınız şu an bunu bilmenizin imkanı yoktu. dolayısıyla bu aşamada yapıp/yapmadıklarımızın bir gebeliğin oluşup oluşmamasına etki etmesi imkansız. ek olarak kan dolaşımı çok önemliymiş, doktorum bana aksine hareket önerdi.

umarım herkes güzel haberler alır.

ilkinde dr bana da hareket onermisti hic yatma napiyorsan aynen yap demisti ben de transferin ertesi gunu sirt cantami takip tatile cikmistim:)) orada gunduzleri dalga sorfu yapip:)) uzerine de pilates yapmistim.. konuyu cok yanlis anlamisim abartmisim, negatif oldu sonuç. şimdi daha akılcı ortalama bir hareketlilik icindeyim herkesin ici nasil rahat ediyorsa oyle davransin

oo sizinki baya radikalmiş :) bence yine de sadece bu sebepten değildir negatif olması. Çok ağır fiziksel işler yapan insanlar da hamile kalıyor. demek istediğinizi anlıyorum, elbette makul bir orta bulunması gerek. ben daha ziyade “transferin dördüncü günü koltuktan kalktım bir şey olur mu” seviyesinde kaygılanan arkadaşları rahatlatmak istemiştim. :)

Nasılsın hiç belirti varmı ya benim kaşık ağrım bile yok göğüs hassasiyetide yok siz nasılsınız

haklisin agir islerde calisan kadinlar hamile kaliyor dogal ama diyorum acaba ambryo disardan vucuda verilince azcik daha mi kirilgan oluyor:)

Bence çok mantıklı yazmışsınız ben ikna oldum

Merhaba Doğal siklusla mı transfer oldunuz acaba banada doktor iğne vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…