Yok vermedi geçenkinde kullanmıştım dediğiniz gibi o yüzden mi yoksa tutunduğu içinmi bilmiyorum ama belirtiler vardı hep sonucum pozitifti, ya sonrada çok kızıyorum kendime ama tutamıyorum kendimi buraya yazıyorum yoksa akışına bırakıcam ama yok içimde bir sızıİğne falan vermedi galiba doktor size burdaki kızların çoğu iğneden ilaçtan etklieniyor bende dahil tutundumu acaba diye seviniyoruz çokta bi belirti olamayada bilir
Bence bu çok doğru doktor normal gebeliğe göre tüp bebek risk demiştihaklisin agir islerde calisan kadinlar hamile kaliyor dogal ama diyorum acaba ambryo disardan vucuda verilince azcik daha mi kirilgan oluyor:)
Niye tutcanki kendini istediğini yaptığın rahat relax bi süreç olsun bende 4. Sorup duruyodum burda herkes susmuş hali beklemedelerYok vermedi geçenkinde kullanmıştım dediğiniz gibi o yüzden mi yoksa tutunduğu içinmi bilmiyorum ama belirtiler vardı hep sonucum pozitifti, ya sonrada çok kızıyorum kendime ama tutamıyorum kendimi buraya yazıyorum yoksa akışına bırakıcam ama yok içimde bir sızı
4. Günde belirtinin ne olduğunu hatırlıyomusunYok vermedi geçenkinde kullanmıştım dediğiniz gibi o yüzden mi yoksa tutunduğu içinmi bilmiyorum ama belirtiler vardı hep sonucum pozitifti, ya sonrada çok kızıyorum kendime ama tutamıyorum kendimi buraya yazıyorum yoksa akışına bırakıcam ama yok içimde bir sızı
yarı doğal denebilir. sadece yumurtlamak için femara kullandım 5 gün. sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum. başka hiç bir şey kullanmadım.Merhaba Doğal siklusla mı transfer oldunuz acaba banada doktor iğne vermedi
bize beybi filamingolarimizi versinler çekip gidelim başka topiklere :)) artik estetik, bakım,güzellik topiklerinde gezmek istiyorumNiye tutcanki kendini istediğini yaptığın rahat relax bi süreç olsun bende 4. Sorup duruyodum burda herkes susmuş hali beklemedeleryumurtlama dönemine giren filamingolar gibiyiz
bize beybi filamingolarimizi versinler çekip gidelim başka topiklere :)) artik estetik, bakım,güzellik topiklerinde gezmek istiyorum
Bide anonim olmanın rahatlığı stres atıyozburada hepimizin kafası çok tatlı yailaclardan oluyor bu güzel kafalar
lohusanin da derdi bitmiyorgüldüm ben lohusa tarafına geçmek istiyorum
Aynen bende aslında çok rahatmış yani ben hiç bukadar rahat bi tüp bebek süreci geçirmemiştim ilaç saati yok iğne yok çok güzel inşallah sonuçlarımızda güzel olur herbirimizinyarı doğal denebilir. sadece yumurtlamak için femara kullandım 5 gün. sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum. başka hiç bir şey kullanmadım.
İşte burada normal yolla hamile kalamayan insanlar olduğumuz için hamile olma kısmıda normal olmuyo yoksa tarlada doğuran bahçe işi yaparken hamile kalan bir sürü kadın var döllenme bile yapay benim doktorum 3 gün kesinlikle eğilme kalkma yukarı uzanma yok istirahat ediceksin sonrada dikkat ederek hareket et dediselam! ben de bugün transfer oldum. 5AA tek embriyo transfer edildi. Kandaki progesteronu yeterli gördüğü için fitil veya iğne yazmadı hoca. İstirahat de vermedi. Buradaki arkadaşların bu konuda çok kaygılı olduğunu gördüğüm için bakış açısını paylaşmak isterim ki bana çok mantıklı geliyor en başından beri. eğer doğal yollarla hamile kalmış olsaydınız şu an bunu bilmenizin imkanı yoktu. dolayısıyla bu aşamada yapıp/yapmadıklarımızın bir gebeliğin oluşup oluşmamasına etki etmesi imkansız. ek olarak kan dolaşımı çok önemliymiş, doktorum bana aksine hareket önerdi.
umarım herkes güzel haberler alır.
Şöyle ki taze transferdi ve hala opunun ağrıları vardı bence batmalar falan bide gögüs hassasiyeti vardı oda işte ilaçlardan mı bilmiyorum4. Günde belirtinin ne olduğunu hatırlıyomusun
Nasılsın hiç belirti varmı ya benim kaşık ağrım bile yok göğüs hassasiyetide yok siz nasılsınız
Bence bacağa vuran ağrı güzel belirtiTeşekkür ederim, siz nasılsınız?Göğüs hassasiyeti bende de hiç olmadı, arada bacağıma vuran regl ağrısı oluyordu o da kesildi, maalesef gaz ağrısı var şu an, sebebi kabızlık sanırım
O derde can kurbanlohusanin da derdi bitmiyor
Hepsi ana merkeze bağlı kadınlık hormonu işte adet sancısıda bi belirti olabiliyo iğnelerin uyarmasıdaŞöyle ki taze transferdi ve hala opunun ağrıları vardı bence batmalar falan bide gögüs hassasiyeti vardı oda işte ilaçlardan mı bilmiyorum
Bence bacağa vuran ağrı güzel belirtiama çok yatmaktan olabilir ben bugün biraz hareketlendim , kabızlık önemli lütfen bol kayısı yiyin mandalina portakal kavrulmamış badem fındık vs yiyin ben kayısının çok faydasını gördüm avokado ve kaysıyla arkadaş oldum resmen
Bende sürekli kayısı kayısı kayısı dedim bu topikte o kadar iyi geliyoki hiç kabız olmasakta çok rahat olmalı ıkınmamalıyız kayısıda başarılıBence bacağa vuran ağrı güzel belirtiama çok yatmaktan olabilir ben bugün biraz hareketlendim , kabızlık önemli lütfen bol kayısı yiyin mandalina portakal kavrulmamış badem fındık vs yiyin ben kayısının çok faydasını gördüm avokado ve kaysıyla arkadaş oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?