2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İğne falan vermedi galiba doktor size burdaki kızların çoğu iğneden ilaçtan etklieniyor bende dahil tutundumu acaba diye seviniyoruz çokta bi belirti olamayada bilir
Yok vermedi geçenkinde kullanmıştım dediğiniz gibi o yüzden mi yoksa tutunduğu içinmi bilmiyorum ama belirtiler vardı hep sonucum pozitifti, ya sonrada çok kızıyorum kendime ama tutamıyorum kendimi buraya yazıyorum yoksa akışına bırakıcam ama yok içimde bir sızı

Niye tutcanki kendini istediğini yaptığın rahat relax bi süreç olsun bende 4. Sorup duruyodum burda herkes susmuş hali beklemedeler yumurtlama dönemine giren filamingolar gibiyiz

4. Günde belirtinin ne olduğunu hatırlıyomusun

Niye tutcanki kendini istediğini yaptığın rahat relax bi süreç olsun bende 4. Sorup duruyodum burda herkes susmuş hali beklemedeler yumurtlama dönemine giren filamingolar gibiyiz
bize beybi filamingolarimizi versinler çekip gidelim başka topiklere :)) artik estetik, bakım,güzellik topiklerinde gezmek istiyorum

yarı doğal denebilir. sadece yumurtlamak için femara kullandım 5 gün. sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum. başka hiç bir şey kullanmadım.
Aynen bende aslında çok rahatmış yani ben hiç bukadar rahat bi tüp bebek süreci geçirmemiştim ilaç saati yok iğne yok çok güzel inşallah sonuçlarımızda güzel olur herbirimizin

İşte burada normal yolla hamile kalamayan insanlar olduğumuz için hamile olma kısmıda normal olmuyo yoksa tarlada doğuran bahçe işi yaparken hamile kalan bir sürü kadın var döllenme bile yapay benim doktorum 3 gün kesinlikle eğilme kalkma yukarı uzanma yok istirahat ediceksin sonrada dikkat ederek hareket et dedi

Teşekkür ederim, siz nasılsınız? Göğüs hassasiyeti bende de hiç olmadı, arada bacağıma vuran regl ağrısı oluyordu o da kesildi, maalesef gaz ağrısı var şu an, sebebi kabızlık sanırım

Nasılsın hiç belirti varmı ya benim kaşık ağrım bile yok göğüs hassasiyetide yok siz nasılsınız

Bence bacağa vuran ağrı güzel belirti ama çok yatmaktan olabilir ben bugün biraz hareketlendim , kabızlık önemli lütfen bol kayısı yiyin mandalina portakal kavrulmamış badem fındık vs yiyin ben kayısının çok faydasını gördüm avokado ve kaysıyla arkadaş oldum resmen

Yaa teşekkür ederim ama o ağrı kesildi duphalac şuruba rağmen kabızlık oldu. 2.hatta 1,5 günden sonra hareketlendim ama… Kayısı, sebze ağırlıklı besleniyorum. Bol su içmeye çalışıyorum ama nedense böyle oldu.

Bende sürekli kayısı kayısı kayısı dedim bu topikte o kadar iyi geliyoki hiç kabız olmasakta çok rahat olmalı ıkınmamalıyız kayısıda başarılı

Kızlar bugün çatlatma iğnemi yaptım:) ilaçsız güzel bir süreç geçirdim 25 ocak transferim var 21 ocakta progestan fitil monodoks ve prednol başlayacağım :) 5 gğn kaldı heyecanlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…