2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar bugün 4.günüm transferimin sabahtan beri felaket adet sancısı çekiyorum çok şiddetli çok korkuyorum tutmadımı acaba böyle olup pozitif sonuç alan var mı

Kızlar bugün 4.günüm transferimin sabahtan beri felaket adet sancısı çekiyorum çok şiddetli çok korkuyorum tutmadımı acaba böyle olup pozitif sonuç alan var mı
Benimde adet sancısı gibi agrım oldu cok siddetli degil ama sık sık oldu sonucumu bekliyorum

Kızlar ben bugün dayanamayıp erken genelik testi yaptım transferim pazartesi günüydü biliyorum çok erken fazla bi beklentiyle yapmadım ama belli belirsiz bir çizgi var mı sanki bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• IMG_4611.webp
    98,6 KB · Görüntüleme: 130
Kızlar ben bugün dayanamayıp erken genelik testi yaptım transferim pazartesi günüydü biliyorum çok erken fazla bi beklentiyle yapmadım ama belli belirsiz bir çizgi var mı sanki bana mı öyle geliyor
Sanki var gibide yok gibide çok erken yapmışsınız yarın yine tekrarlayın bence

Var evet tutmuş sanki canım

Ne ağrı ne sızı hiçbir belirtim yok, olmadı gibi hissediyorum çünkü transferden sonra iki gün çok şiddetli öksürüğüm vardı. Pazartesi 5.gunum test yaparım büyük ihtimalle. Negatifi görüp önüme bakayım istiyorum. Ama bol pozitifli bir ay olsun inşallah.

Kızlar bende gittim bugün doktora 4 günlük daha iğne verdi. Rahim temizdi bu defa polip gördü. Büyük ihtimal iğneler yaptı herhalde. Opu zamanı ben polipi alırım dedi istersem. 45 bin dedi tabi fiyatına. Polipten dolayı transfer tutmayabilir düşebilir vs dedi. Taze transfer diyordu bu defa 2 ay bekleriz vs dedi rahim dinlendirme. Fikirleriniz ne bilmiyorum ben pek bu işleri

Çok heveslendirmek istemem ama kızımda 6. gün erken gebelik testinde tıpkı böyle çıkmıştı. İnşallah pozitiftir
Yaa inşallah öyledir bir emin olamadım ama heyecanlanmadım da diyemem baya tez canlı davrandım varsa eger yarın daha belirginleşir mi yoksa birkaç gün daha durup mu yapayım

Var gibi kan ver pzt bence

Ben ilk transferimde böle işerken gidiceğni falan sanıyodum öyle bir yapışıyomuşki rahme rahim onu beğenmediği için atarmış almazmış yanı biraz pozitif olmak zorundayoz iyi hissetmek çok önemli beyin rahmi kitler stres yok

Yaa inşallah öyledir bir emin olamadım ama heyecanlanmadım da diyemem baya tez canlı davrandım varsa eger yarın daha belirginleşir mi yoksa birkaç gün daha durup mu yapayım

Ben 5. gün kan 6. Gün erken gebelik 8. Ve 10.gun kan vermiştim aynı marka testten varsa bence tekrar yap koyulaşma varsa kan ver. Var gibi ya, başkaları pozitif olunca valla kendim de görmüş gibi seviniyorum inşallah güzel haberler olsun.

İnşallah öyledir silik bile çıkmayınca emin olamadım başka testim de yok canım benim inşallah güzel haberler alırsın hepimiz içinde öyle olsun

Ya hemşireye de söyledim öksürdüm diye ama hücre veriyoruz oraya oksurmekle hareket ettireceğin bir şey değil dedi ama ne bileyim ilkinde sanki farklı bir şey hissediyordum. Bu arada yine ilkinde transferden sonra 10 gün içinde fiziksel olarak o kadar yoğun bir süreç geçirmiştim ki annem hastanede yatmıştı 5 gece gün aşırı refakatçi olmuştum gerçekten Allah ol derse oluyor.

Bugün transferle birlikte 6. Günüm sanırım bende boş hissediyorum ne belirti var ne his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…