- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 18
- 36
Benimde adet sancısı gibi agrım oldu cok siddetli degil ama sık sık oldu sonucumu bekliyorumKızlar bugün 4.günüm transferimin sabahtan beri felaket adet sancısı çekiyorum çok şiddetli çok korkuyorum tutmadımı acaba böyle olup pozitif sonuç alan var mı
Sanki var gibide yok gibide çok erken yapmışsınız yarın yine tekrarlayın benceKızlar ben bugün dayanamayıp erken genelik testi yaptım transferim pazartesi günüydü biliyorum çok erken fazla bi beklentiyle yapmadım ama belli belirsiz bir çizgi var mı sanki bana mı öyle geliyor
Evet burada daha belirginBurda daha belirgin gibi yoksa ben öyle görmek istedigim için mi görüyorum
Var evet tutmuş sanki canımKızlar ben bugün dayanamayıp erken genelik testi yaptım transferim pazartesi günüydü biliyorum çok erken fazla bi beklentiyle yapmadım ama belli belirsiz bir çizgi var mı sanki bana mı öyle geliyor
Evet çok çok erken ama çıkmazsada zaten erkendi derim üzülmem çıkarsada sevinirim diyerek yaptım açıkçası ama emin olamadımSanki var gibide yok gibide çok erken yapmışsınız yarın yine tekrarlayın bence
Canım sabret yükselir dur daha iyi düşün. 2 gün sonra tekrar kan verirsinÖzel bir hastanede vermeye gidiyorum şimdi inanmak istemiyorum
Çok heveslendirmek istemem ama kızımda 6. gün erken gebelik testinde tıpkı böyle çıkmıştı. İnşallah pozitiftirBurda daha belirgin gibi yoksa ben öyle görmek istedigim için mi görüyorum
Yaa inşallah öyledir bir emin olamadım ama heyecanlanmadım da diyemem baya tez canlı davrandım varsa eger yarın daha belirginleşir mi yoksa birkaç gün daha durup mu yapayımÇok heveslendirmek istemem ama kızımda 6. gün erken gebelik testinde tıpkı böyle çıkmıştı. İnşallah pozitiftir
Var gibi kan ver pzt benceKızlar ben bugün dayanamayıp erken genelik testi yaptım transferim pazartesi günüydü biliyorum çok erken fazla bi beklentiyle yapmadım ama belli belirsiz bir çizgi var mı sanki bana mı öyle geliyor
Ben ilk transferimde böle işerken gidiceğni falan sanıyodumNe ağrı ne sızı hiçbir belirtim yok, olmadı gibi hissediyorum çünkü transferden sonra iki gün çok şiddetli öksürüğüm vardı. Pazartesi 5.gunum test yaparım büyük ihtimalle. Negatifi görüp önüme bakayım istiyorum. Ama bol pozitifli bir ay olsun inşallah.
Mihra senin sonuç ne olduEvet burada daha belirgin
Yaa inşallah öyledir bir emin olamadım ama heyecanlanmadım da diyemem baya tez canlı davrandım varsa eger yarın daha belirginleşir mi yoksa birkaç gün daha durup mu yapayım
Ya hemşireye de söyledim öksürdüm diye ama hücre veriyoruz oraya oksurmekle hareket ettireceğin bir şey değil dediBen ilk transferimde böle işerken gidiceğni falan sanıyodumöyle bir yapışıyomuşki rahme rahim onu beğenmediği için atarmış almazmış yanı biraz pozitif olmak zorundayoz iyi hissetmek çok önemli beyin rahmi kitler stres yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?