- 5 Şubat 2021
- 486
- 526
- 33
Kızlar bugün 4.günüm transferimin sabahtan beri felaket adet sancısı çekiyorum çok şiddetli çok korkuyorum tutmadımı acaba böyle olup pozitif sonuç alan var mı
Bunu bilsekte verilen hormonlardan kendimizi yönetemiyoruzYa hemşireye de söyledim öksürdüm diye ama hücre veriyoruz oraya oksurmekle hareket ettireceğin bir şey değil dediama ne bileyim ilkinde sanki farklı bir şey hissediyordum. Bu arada yine ilkinde transferden sonra 10 gün içinde fiziksel olarak o kadar yoğun bir süreç geçirmiştim ki annem hastanede yatmıştı 5 gece gün aşırı refakatçi olmuştum gerçekten Allah ol derse oluyor.
Canım dondurulmuş embriyo mu transfer oldun? Eğer öyleyseİnşallah öyledir silik bile çıkmayınca emin olamadım başka testim de yok canım benim inşallah güzel haberler alırsın hepimiz içinde öyle olsun
Evet canım dondurulmuştu. Yaa öyle mi diyorsun allahım inşallah öyledirCanım dondurulmuş embriyo mu transfer oldun? Eğer öyleysehayırlı olsun hamilesin bence ❤ çizgi çok belli. Test hatalı değilse Allahın izniyle hamişsin gibi duruyor
MuhteşemEvet canım dondurulmuştu. Yaa öyle mi diyorsun allahım inşallah öyledir
Kan verdimde doktorumun aramasını bekliyorumMihra senin sonuç ne oldu
Allah büyük o değer artacak inşallahKan verdimde doktorumun aramasını bekliyorum
Ya inşallah canımAllah büyük o değer artacak inşallah
Ne kadar kaldı saati bide hissediyormusun bişeylerKan verdimde doktorumun aramasını bekliyorum
Belirtiniz var miEvet çok çok erken ama çıkmazsada zaten erkendi derim üzülmem çıkarsada sevinirim diyerek yaptım açıkçası ama emin olamadım
Hiç bilmiyorum sormadım da ne zaman çıkar diye. Hiçbir şey hissetmiyorum bi kaç gündürde h belirtim yok zaten. BakalımNe kadar kaldı saati bide hissediyormusun bişeyler
Canım öyle bariz bi belirti var diyemem hatta bende hep olumsuz olmadı gibi hissettim bazen adet sancısı gibi sancı vardı ama ilk transferimde de öyleydi ve sonuç negatifti. Sen çok fazla takıyorsun bu kadar üzülme belirti yok diye olmadıgı anlamına gelmiyorBelirtiniz var mi
Bende mi yapsam acaba pzrt transfer oldumCanım öyle bariz bi belirti var diyemem hatta bende hep olumsuz olmadı gibi hissettim bazen adet sancısı gibi sancı vardı ama ilk transferimde de öyleydi ve sonuç negatifti. Sen çok fazla takıyorsun bu kadar üzülme belirti yok diye olmadıgı anlamına gelmiyor
Aynı gün olmuşuz transfer seninle ama bence bekle pzt yap en azından ben çok erken davrandım çıktı mı çıkmadı mı oda belli degil çok bişey anlamadımBende mi yapsam acaba pzrt transfer oldum
Aynen biraz daha beklesem daha iyi olacak belirti olsa gaza gelecektim ama oda yokAynı gün olmuşuz transfer seninle ama bence bekle pzt yap en azından ben çok erken davrandım çıktı mı çıkmadı mı oda belli degil çok bişey anlamadım
Hayırlı olsun Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar bende 8 Ocak da dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün test günüm ve az önce sonucu aldım pozitif değerim 241.Pazartesi testi tekrarlıycaz inşallah düzenli bir artış olur.Açıkcası bu 5.tüp bebeğim ve 5.de gebeliğim diğerlerinde hep sonradan olumsuz sonuçlandığı için tam sevinemiyorum çok garip duygular içindeyim bizim için değerin düzenli katlanması çok önemli bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin elimizi boş çevirmesin
bu sefer olacak inan bak, bu grup şanslı grup tebriklerMerhaba arkadaşlar bende 8 Ocak da dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün test günüm ve az önce sonucu aldım pozitif değerim 241.Pazartesi testi tekrarlıycaz inşallah düzenli bir artış olur.Açıkcası bu 5.tüp bebeğim ve 5.de gebeliğim diğerlerinde hep sonradan olumsuz sonuçlandığı için tam sevinemiyorum çok garip duygular içindeyim bizim için değerin düzenli katlanması çok önemli bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin elimizi boş çevirmesin
Selam canım, geçen sene ilk bu konulara başlayınca 3 tane doktor gezdim hepsi polip var tam bebeğin tutuncağı yerde alınmalı dediler, bende tüp bebek doktoru bulup karar vereyim onla ilerlerim dedim. Şimdiki doktorum tüp bebek uzmanı, geçen sene denemeden önce polip operasyonu oldum 1 gün dinlendim. Sonra 2 ay kadar süre reglimin düzene girmesini bekleyip transfere hazır hale gelmiştim. O deneme tutmadı. Şimdi tekrar deneyeceğiz.Kızlar bende gittim bugün doktora 4 günlük daha iğne verdi. Rahim temizdi bu defa polip gördü. Büyük ihtimal iğneler yaptı herhalde. Opu zamanı ben polipi alırım dedi istersem. 45 bin dedi tabi fiyatına. Polipten dolayı transfer tutmayabilir düşebilir vs dedi. Taze transfer diyordu bu defa 2 ay bekleriz vs dedi rahim dinlendirme. Fikirleriniz ne bilmiyorum ben pek bu işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?