2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar bugün 4.günüm transferimin sabahtan beri felaket adet sancısı çekiyorum çok şiddetli çok korkuyorum tutmadımı acaba böyle olup pozitif sonuç alan var mı

Merhaba, 16 Ocak’ta mı transfer oldunuz? Aynı durum bende de var, dün geçmişti ağrı ama bugün tekrar başladı.

Bunu bilsekte verilen hormonlardan kendimizi yönetemiyoruz

İnşallah öyledir silik bile çıkmayınca emin olamadım başka testim de yok canım benim inşallah güzel haberler alırsın hepimiz içinde öyle olsun
Canım dondurulmuş embriyo mu transfer oldun? Eğer öyleyse hayırlı olsun hamilesin bence ❤ çizgi çok belli. Test hatalı değilse Allahın izniyle hamişsin gibi duruyor taze transferse çatlatma iğnesinin etkisi oluyor

Adet olacak gibi sol kasığım ve bacaklarım ve belim ağrıyor benimde inşallah yavrum tutunmuştur

Belirtiniz var mi
Canım öyle bariz bi belirti var diyemem hatta bende hep olumsuz olmadı gibi hissettim bazen adet sancısı gibi sancı vardı ama ilk transferimde de öyleydi ve sonuç negatifti. Sen çok fazla takıyorsun bu kadar üzülme belirti yok diye olmadıgı anlamına gelmiyor

Bende mi yapsam acaba pzrt transfer oldum

Aynı gün olmuşuz transfer seninle ama bence bekle pzt yap en azından ben çok erken davrandım çıktı mı çıkmadı mı oda belli degil çok bişey anlamadım
Aynen biraz daha beklesem daha iyi olacak belirti olsa gaza gelecektim ama oda yok

Merhaba arkadaşlar bende 8 Ocak da dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün test günüm ve az önce sonucu aldım pozitif değerim 241.Pazartesi testi tekrarlıycaz inşallah düzenli bir artış olur.Açıkcası bu 5.tüp bebeğim ve 5.de gebeliğim diğerlerinde hep sonradan olumsuz sonuçlandığı için tam sevinemiyorum çok garip duygular içindeyim bizim için değerin düzenli katlanması çok önemli bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin elimizi boş çevirmesin

Hayırlı olsun Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

bu sefer olacak inan bak, bu grup şanslı grup tebrikler

Selam canım, geçen sene ilk bu konulara başlayınca 3 tane doktor gezdim hepsi polip var tam bebeğin tutuncağı yerde alınmalı dediler, bende tüp bebek doktoru bulup karar vereyim onla ilerlerim dedim. Şimdiki doktorum tüp bebek uzmanı, geçen sene denemeden önce polip operasyonu oldum 1 gün dinlendim. Sonra 2 ay kadar süre reglimin düzene girmesini bekleyip transfere hazır hale gelmiştim. O deneme tutmadı. Şimdi tekrar deneyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…