Kız sonuç çıkmadımıHiç bilmiyorum sormadım da ne zaman çıkar diye. Hiçbir şey hissetmiyorum bi kaç gündürde h belirtim yok zaten. Bakalım
Hahaha çıkmadı valla. Ben sistemden göremiyorum doktoruma gidiyor o beni arıcakKız sonuç çıkmadımı
Gözün aydın canım inşallah bu sefer sağlıkla ilerler seni anlıyorum. Peki önceki pozitiflerde ne gibi sorun oluyordu. Betayla mi ilgili ?Merhaba arkadaşlar bende 8 Ocak da dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün test günüm ve az önce sonucu aldım pozitif değerim 241.Pazartesi testi tekrarlıycaz inşallah düzenli bir artış olur.Açıkcası bu 5.tüp bebeğim ve 5.de gebeliğim diğerlerinde hep sonradan olumsuz sonuçlandığı için tam sevinemiyorum çok garip duygular içindeyim bizim için değerin düzenli katlanması çok önemli bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin elimizi boş çevirmesin
Tebrikler. Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsinKızlar sonucum 332 geldi inanamıyorum
Ohhhhhhhhh allahım yaaa çok sevindim çok çok çokkkkkkk tamamdır bitti afiyetle büyüsüm bebeğinKızlar sonucum 332 geldi inanamıyorum
Bize belirtilerin sölersin artık biliyosun adettendirKızlar sonucum 332 geldi inanamıyorum
Yaaaa maşallah güzel artmış bakın tebrik ederimKızlar sonucum 332 geldi inanamıyorum
test sonucu pozitif olanlar lutfen elizayi etiketleyip belirtilerini de gun gun yazsin sonucun yanindaBize belirtilerin sölersin artık biliyosun adettendir
Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşKızlar sonucum 332 geldi inanamıyorum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım , hayırlı olsunKızlar sonucum 332 geldi inanamıyorum
Hahahaha anlık takipte elizatek tek sordurtmayin belirtileri
Beni etiketlemesine gerek yok herkes merak ediyo burda sende meraklı olmasaydın burda olmazdın .test sonucu pozitif olanlar lutfen elizayi etiketleyip belirtilerini de gun gun yazsin sonucun yaninda
tabiki de ben de cok merak ediyorum, an ve an biri bisey yazsa diye yenileyip duruyorum hatta:) saka yaptim haddimi astiysam ozur dilerimBeni etiketlemesine gerek yok herkes merak ediyo burda sende meraklı olmasaydın burda olmazdın .
Tabikide anlık takip etmiyorum mihrayı merak ediyodum beni anlık gören sizde burdasınız anlıkda değilde o ben her gördüğme cvp yazmak istiyorum bazen cevapsız kalıyo sorular kıyamıyorumHahahaha anlık takipte elizaayy inş.tüm grup hamiş olur
Kuzum hepimiz merak ediyoruzBeni etiketlemesine gerek yok herkes merak ediyo burda sende meraklı olmasaydın burda olmazdın .
Ayy maşallah sağlıkla kucağınıza alın belirtileriniz var mıydı ne zaman başladıKızlar sonucum 332 geldi inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?